Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wignerus

Piekne kobiety

Polecane posty

Gość Wignerus

Panowie, widzieliście ostatnio na fotce jaki konkursik sie pojawił? Konkurs na miss for speed, niezła akcja. Główna nagroda podobno jest sesja w CKMie. Jak będziecie sie nudzic to polecam obejrzec, bo jest na co patrzeć :) niesamowite kociaki biorą udział :D

Gość lolita23
nie wiem jakie faceci przyjmuja kryteria do okreslenia "piekna kobieta", ja w kazdym razie nie popieram wystawiania swoich połnagich fotek w aseksualnych pozach na szafie, cycki do góry, boze kobiety się ponizają, cialo powinno byc do oglądania dla tego jedynego, malo lasek sie szanuje w dzisiejszym swiecie, a szkoda:(

Gość ja się nie znam
kiedyś widziałem parę zdjęć dziewczyn z fotki.pl i niestety traumę mam do dziś. Kobiety które przypadkiem zasnęły na solarium 😭 i oczywiście notki "supcio wyglądasz" , "ale ciacho"

Gość lolita23
swiat schodzi na psy. Kobiety sie nie szanuja.

Gość ja się nie znam
> nie popieram wystawiania swoich połnagich fotek w aseksualnych pozach na szafie, Kobiece ciało jest piękne , i warto je "wystawiać" . Szkoda ze coraz mniej jest dobrych zdjęć . To nic zdrożnego jak ładna kobieta eksponuje swoje wdzięki w sposób delikatny. Co innego robienie z siebie "Pani z Odlotów" i bycie z tego dumną.

Gość spiący grześ
eeee w tym konkursie na miss for speed są niezłe laseczki panowie. Dzis oglądałem i naprawde jest w czym wybierac. Zobaczcie sobie.