Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stand up and fight

Mój mąż i czat...

Polecane posty

Gość Jeżeli mogę coś dodać
Drogie Panie jestem kobietą ,mężatką i mamą ... Swoją rodzine kocham nad życie Jednak kogoś -czegoś mi brakowało i znalazłam sobie wirtualnego przyjaciela .Znamy się już ponad rok klikamy do siebie codziennie , rozmawiamy o radościach i smutkach . On wie ,że ja mam męża ,że żadna zdrada nie wchodzi w gre .Od początku jasno określiliśmy czego wobec siebie oczekujemy a co nie wchodzi w gre. Nie widze w tym nic złego

Gość xxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyy
raven-ja bym sie nie wyprowadziła-to moje mieszkanie!!!!! on musiałby!!! inna sprawa ze nie miałby gdzie ale to juz nie mój problem, musiałby sobie poradzić..i on jest tego świadomy

no to idź na to spotkanie. Oddaj mu telefon i niech spierdala. Szybko otrzeźwieje.

jezeli mogę coś dodać- kobiety inaczej myślą... poza tym on napisał ze w sumie to szuka kogoś :( ze jeszcze nie znalazł ale chce

raven - no własnie tak myślałam zrobić

Gość Jeżeli mogę coś dodać
Ale tutaj czat nie ma nic do tego ,że on chce Cię zdradzić , równie dobrze może to zaproponować koleżance z pracy ,sąsiadce ...

dobra ale czat to tylko początek tematu nie ważne czy laska z czatu czy z warzywniaka chodzi o to że z nią pisze i się chce umówić na seks! ale nie wie, że pisze tak naprawdę ze mną

Umów się z nim. Po pierwsze zobacz co wymyśli, że gdzie idzie jak będzie szedł na to spotkanie. Po drugie pójdź za nim, albo idź w tamto miejsce i zobacz czy tam się zjawi. Ale nie ujawniaj się. Pomyśli ,że tamta go wystawiła Wróć do domu normalnie i zagadaj gdzie był co robił. Oczywiście skłamie. Wtedy pogadaj z nim o zdradzie, powiedz ,że go poejrzewasz, on będzie się wypierał, wykręcał. Powiedz mu ,że jest podły itd, pokaż mu komórkę, przyznaj się ,że to byłaś ty. I najlepiej zakończ ten związek. Bo jak już ma ochotę cię zdradzić to co będzie za 10 lat? Tylko gorzej, będziesz w tym związku cierpieć, ciągle mieć podejrzenia, myślisz że tak będzie lepiej dla twojego dziecka? Na razie jest małe, ale za parę lat będzie wszystko rozumieć, będzie patrzeć ,że jego rodzice się kłócą, matka jest smutna. Po co? Możesz mieć wiernego faceta, który będzie fantastycznym facetem dla twojego dziecka.. Pamiętaj jeśli on pójdzie na to spotkanie, to jak zdrada, bo gdyby tylko 'tamta' się pojawiła, to by to zrobili, a jak ta go wystawiła , to znajdzie następną. Miej szacunek do siebie i nie daj się poniżać, absolutnie nie udawaj ,że nic się nie stało. Powodzenia ci życzę.

Gość wfgrwgwrgrg
bardzo czesto wchodze na czaty prawie kilka razy w tyg czesto tez gadam z zonatymi z nudów wogole sie nie kryja z tym szukaniem kochanki i posiadaniem zony wola dac jakiejs obcej kurwie kase niz kupic dziecku ksiazki badzcie bezltosne dla takich acha jak pytam to zona dobra ale juz troche nudna sie zrobiła-no coment!!!!! jeden był zajebisty jak pytałam czy nie boi sie zdemaskowania on na to ze jego zona jest tak zacofajna(nie ma komórki nawett) ze on moze robic co zechce ech nie planuje zamazpojscia raczej widzac co sie dzieje

no szuka, szuka. nie baw się w podchody, w rozmowy. Szkoda Twoich nerwów. I jak już się z nim spotkasz to postaraj się nie płakać i nie pytaj czego mu brakowało itp. Wiem, że będzie trudno, ale jak choć trochę pokażesz słabość to on może chcieć to wykorzystać. Zagraj z nim twardo. Przykre to.

Gość niebieski statek
Jestem singielką, mam 30 lat. Czatuję ale szukam kogoś normalnego. Niestety żonaty mnie zbałamucił. Miał 31 lat, miesiąc po ślubie, przespałam się z nim 2 razy. On niby ma wyrzuty ale widzę, że dalej czatuje :o Miesiąc po ślubie !!!!! Powiedziałam mu, że mam wyrzuty a on, że nie powinnam mieć, bo spał ze swoją żoną raptem 4 razy w życiu. Przed ślubem nie uprawiali sexu.

pomijając historię kobiety, która podaje się za kogoś innego bo zdradzający internetowo mężowie się zdarzają to dlaczego każda przyjmuje do wiadomości , że mąż skoro rozmawia na czacie to na pewno szuka seksu a może mąż pisze żeby pogadać z ludźmi, pożartować kto dobrze napisał kafeteria też jest swoistym czatem i są tu i panowie i panie a mimo to te same panie, które użalają się na piszących gdzieś mężów piszą sobie spokojnie tutaj i niczego złego w tym nie widzą

Gość wfgrwgwrgrg
oni wszyscy sa tacy sami;) zdradzieckie swinie przykro mi ze urodziłas mu dziecko ja nie planuje miec dzieci wiec chociaz jeden problem z głowy;)

Gość niebieski statek
Ike :o wierzysz w to, że sobie gadają tylko? wejdź na czata z ciekawkości, to sobie zobaczysz, naiwno kobieto ;)

Gość wfgrwgwrgrg
ike nie rozmieszaj nas.... rozmawiałam z bardzo duza iloscia zonatych okolo 50-60 moze wiecej w ciagu kilku lat na czacie i... moze doslowne 3 nie szukało niczego tylko rozmowy reszta seks lub kochanka czyli tez seks

myślisz, że nigdy nie byłam na czacie? owszem bardzo wielu szuka wiadomo czego a wielu nie szuka natomiast zdecydowanie jest to moralność kalego ona może on nie może albo się partnerowi ufa albo nie jak ma taki zdradzić- zdradzi wszędzie jak ma nie zdradzić nie zdradzi nigdzie

raven ja pisałam o autorce nie o tej pani z poprzedniej strony

Gość wfgrwgwrgrg
przeczytalam gdzies madre zdanie ze nawet piekna zajebista madra kobieta moze byc zdradzona na rzecz mniej atrakcyjnej ale nowszej, świeżej, nieznanej... i tyle w temacie mozecie stawac na rzesach jak kurwiarz jest kuriwarzem nic wam nie pomoze autorko masz w domu kurwiarza wspołczuje serdecznie

Gość niebieski statek
jeżeli widzę, że mój facet wchodzi na czata, to od razu OUT z domu :o

Gość wfgrwgwrgrg
aktualnie na czacie prawie kazdy szuka czegos mało osob siedzi w celu czysto rozmownym wiekszosc szuka kochanek, seksu, dziewczyny, chłopaka , zony, znajomych itp

Gość niebieski statek
ike :o kobieto idź przez zboże 🖐️ i obudź się.

Gość akleon78
to troche dziwne może szuka przygód

Gość wfgrwgwrgrg
zaraz tam histeria;) biedna autorka cos zamilkla ps.rozwod z orzeczeniem winy po stronie meza bylby najwłasciwyszy w tej sytuacji, trzymaj wszelkie smsy i inne dowod chcenia zdrady gdy bedzie wina po jego stronie mozesz od sadu żadac alimentów na siebie na dziecko alimenty oczywiscie beda rowniez przez pozwem radze oproznic konto i pieniazki przeslac mamie albo komus z rodziny hmm..pewnie samochod itp sa na niego? kupowaliscie jakies meble czy cos? jesli tak to dobrze zeby faktury były na ciebie zostaw go golego i wesolego!!!!!!!!!! drani sie tak urzadza

taaa a sąd od razu uzna go winnym:P już to widzę wystarczy, że ten stwierdzi, że to były żarty albo chciał sprawdzić czy żona nie narusza przypadkiem tajemnicy korespondencji:P a żonę kocha najbardziej na świecie:P co innego takie dyrdymały co innego prawdziwa zdrada

właśnie teraz doczytałam co napisałyście/napisaliście i wydaje mi się,że tak naprawdę to nie ma recepty 100%-towej na to :jak ma postąpić autorka tego topiku.Wyrzucić Go z domu?Byłoby najprościej ale w grę wchodzą uczucia,bawić się w dochodzenie?droga do ośmieszenia samej siebie i zrobienia samej sobie i dziecku krzywdy..rozmowa?wiadomo,że się wyprze i Ją wyśmieje.Więc chyba tylko pozostaje pomoc rodziny...