Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnemmonic

Jak nie płacić za kobiety na spotkaniach?

Polecane posty

Ja mam lepsze pytanie..!!! jak nie płacić za dziwki na spotkaniach? Jak w temacie. Jakie są skuteczne sposoby "wymuszenia" na prostytutce żeby zapłaciła za siebie? W końću ona tez się pieprzy to czemu jaj mam płacić za oboje? Przyznam że do tej pory byłem zdania, że facet skoro idzie na dziwki to płaci, no ale jak tak dalej pójdzie to zbankutuję. Co ciekawe rzadko która wyjdzie z propozycją że zapłaci za siebie, a podobno mamy XXI wiek i równouprawnienie.

"Jak nie płacić za kobiety na spotkaniach?" Nie spotykać się z takimi, za które trzeba płacić. :classic_cool:

Gość dlaczegotaksiestalo
autorze ty czubku :] żałosny,kretynowaty,śmierdzący i brudny wieśniaku ! :) chcesz miec kobitke to płać,a jak nie to wypier**** w podskokach ! nikt nie bedzie za darmoche chciał oglądac twojej niedorobionej mordy i małego sflaczałego klejnocika;] biedaku

>> chcesz miec kobitke to płać, I tutaj mamy kwintesencje kobiety - jak masz pieniądze, to się z tobą umówię, jak nie to zapomnij. Jestem zwykłą ździrą, która leci tylko na wypchane portfele :)

Czemu zaraz zdzira? Ja tam to rozumiem też lubię mieć pieniądze w nadmiarze.

>> Ja tam to rozumiem też lubię mieć pieniądze w nadmiarze. To je sobie zarób, nie widze problemu, a Ty? :)

Gość to nie wychodz często
z nimi, ja się zawsze upierałam ze będe za siebie płacić, no chyba że akurat kasy nie miałam bo studiuje i nie pracuje to czasem on mi kupował piwo,ale ja więcej niż 2 nigdy nie pije więc 10zł to chyba nie dużo:) ale już jesteśmy długo ze sobą więc jak on nie ma bo akurat robił jakiś kurs i nie pracował to ja mu kupowałam i obiady codziennie gotowałam, z innymi jak się spotykałam to tak samo sama za sibie płaciłam ale zawsze wtedy on mnie potem uprzedził i już przynosił coś do stolika bez mojej wiedzy, poprostu traf na taką która nie będzie chciała:)

Gogi Bubu Problem jest ale w tym że nie rozumiesz praw natury. ;) Poczytaj seksuologów. 🖐️ Oczywiście nie wszystkie lecą na kasę ale...

>> Oczywiście nie wszystkie lecą na kasę ale... ...ale ty akurat lecisz, bo jesteś za głupia, żeby samej taką kasę zarobić :)

Gogi Bubu :D:D:D Nie. To ty zrobiłeś z siebie głupka. Jestem Facetem.

---------------> dlaczegotaksiestalo --------------------> autorze ty czubku :] żałosny,kretynowaty,śmierdzący i brudny wieśniaku ! chcesz miec kobitke to płać,a jak nie to wypier**** w podskokach ! nikt nie bedzie za darmoche chciał oglądac twojej niedorobionej mordy i małego sflaczałego klejnocika;] biedaku HEHEHHE :d JESTEŚ KOBITKĄ CZY MENEM?:) NIEZLY TEKŚCIK:d

Gość oigfhrwiovhb
powiedz do dziewczyny :"Kiedy zaprosisz mnie na kawę?" dojdzie do spotkania ,jak kelner/ka przyniesie rachunek powiedz dziewczyniez wyrzutem "No przecież mnie zapraszłaś?!"

A TAK NAPRAWDĘ TO PRAWDZIWY DOJRZAŁY MĘŻCZYZNA ZAWSZE SAM CHCE PŁACIC ZA SWOJĄ KOBIETE, CZUJE SIĘ WTEDY TAKI DOWARTOŚCIOWANY I WAŻNY, A TY JAK TAK MALO ZARABIASZ TO SIEDZCIE W DOMU, NIE MOŻECIE W DOMU OBEJRZEĆ FILMU I NAPIĆ SIĘ WINA? KTÓRE KOSZTUJE AZ 25 ZŁ?:))

>> RAWDZIWY DOJRZAŁY MĘŻCZYZNA ZAWSZE SAM CHCE PŁACIC ZA SWOJĄ KOBIETE, CZUJE SIĘ WTEDY TAKI DOWARTOŚCIOWANY I WAŻNY Dowartościowywać muszą się tylko zakompleksione jełopy :) Ja nie musze forsą rekompensować sobie jakichś ubytków, czy PLNami zdobywac kobiety jak niektorzy frustraci :)

Gość co za pastuch
[ Gogi Bubu (kaffeteryjny@o2.pl) >> Jestem Facetem. I siedzisz na forum dla kobiet? Ihr idiot ] a ty co tu robisz ? chyba ze juz ci sie plcie pomylily ??? w realnym zyciu powinno byc jednmo miejsce gdzie poznawaloby sie ludzi w celach rankowych ITP. i te iejsce powinno byc takie jak kafeteria, tylko tu mozna poznac takich zlamasow by trzymac sie od nich z daleka :)

Gość kompromitacja Gogi
Gogi buhhahahaha facet wyzywajacy innego faceta od idioty bo tamten siedzi na korum dla kobiet ja pierrrdole co za skonczony przychlast :D

jak ktoś zarabia 5tyś i w zwyż to czemu nie miałby placić jak ma a kocha swoją kobiete? z takim skąpcem to żadna by nie chciala być , a znam kilku dojrzalych po 30stce super facetów, i nawet w mojej rodzinie którzy tak robią a mają naprawde świetne kobiety

Gość dla niektórych facetów
płacenie za randki to problem bardzo ciężkiego kalibru:O tacy "panowie" boją się że zostaną wykorzystani.. jak jesteś odważny i dobrze wychowany to płać jeśli pierwszy zapraszasz ! po za tym użycie słowa pośrednia prostytucja świadczy o waszych kompleksach i obawach:O ja właściwie nigdy nie dostawałam drogich prezentów od facetów ani nic z tych rzeczy, nie jestem materialistką, zawsze byłam niezależna ale jak facet chce zapłacić za moją kawe to czemu nie?? tylko debile potrafią z tego robić problem:O

BO TO JAKAŚ IDIOTKA TAMTA CO NAPISAŁA ŻE JEST FACETEM, NAPEWNO JEST ZAKOMPLEKSIONĄ WIEŚNIARĄ CO NIE MA FACETA

>> jak ktoś zarabia 5tyś i w zwyż to czemu nie miałby placić jak ma a kocha swoją kobiete? Zrozum, to nie jest kwestia skąpstwa, tylko równouprawnienia i równego traktowania płci. Wiem, ze słowo honor dla kobiety zazwyczaj jest fantasmagoryjne, więc nie spodziewam się, ze to zrozumiesz :o Poza tym, jak zarabia 4400 zł, a nie 5 na miesiac, to juz plaicic nie musi? :)

Gość mofo
Gogi idz stad marny projekcie bo nie jestes pierwszym ani nawet 1000cznym obrazajacym kobiety na jak to zauwazyles u innego faceta KOBIECYM FORUM :O kolejny kretyn bez pomyslu na siebie :O nawet pomyslu na nck nie masz :O 0 inteligencji i zero wyobrazni co za dno :O

heheh jaki DEBIL:d KRETYN Z CIEBIE JAK JEST RÓWNOUPRAWNIENIE TO 1. ZAPIERDZIELAJ DO GARÓW 2.PIERZ I GOTUJ 3.PRZYNOŚ PIWO KOBIECIE 4.RODZ DZIECI 5.CERUJ SKARPETY ITD I PO 6 . JAK BĘDZIESZ NA RANDCE TO: CZEKAJ AŻ ONA ZAPŁACI I NAWET NIE WYCIĄGAJ PORTWELA NAPEWNO JESTEŚ JAKIMŚ SZCZYLEM CO NAWET NIE PRACUJE A JAK JUZ TO ZARABIA 500ZŁ ZA ZA FORUM :d JAKIE DEBILE TU SIEDZĄ

heheh jaki DEBIL:d KRETYN Z CIEBIE JAK JEST RÓWNOUPRAWNIENIE TO 1. ZAPIERDZIELAJ DO GARÓW 2.PIERZ I GOTUJ 3.PRZYNOŚ PIWO KOBIECIE 4.RODZ DZIECI 5.CERUJ SKARPETY ITD I PO 6 . JAK BĘDZIESZ NA RANDCE TO: CZEKAJ AŻ ONA ZAPŁACI I NAWET NIE WYCIĄGAJ PORTWELA NAPEWNO JESTEŚ JAKIMŚ SZCZYLEM CO NAWET NIE PRACUJE A JAK JUZ TO ZARABIA 500ZŁ ZA ZA FORUM :d JAKIE DEBILE TU SIEDZĄ

Gość wonglik
najpierw wal taką w krzakach a później zapraszaj. Odwrotnie to nie działa.

Gogi ma troche racji(nie wierze ze to pisze:O) Ale z drugiej strony od tego macie gęby moi drodzy panowie by pytać...gdzie kobieta chce iść ustalić płatności itd. Nie lubie facetów typu Pan a okazuje sie cham. Nie masz facecie kasy to nie udawaj ze ją masz,masz kase to zachowaj klase:)

z tego topiku mądry wniosek: nie umwawiać się z facetami, co się nie kwapią do płacenia za mnie bo albo to seryjni oblatywacze (autor topiku) albo frustraci-degeneraci (Gogi), albo jeszcze nie wiadomo co:) od tej pory - koniec dumnej niezależności - dla własnego bezpieczeństwa (tzn. dla odstraszenia takich zmorów) nigdy więcej na żadnej randce nie sięgnę po portfel:) i już jest jakaś wstępna selekcja, część palantów odpadnie;)

Gość Nie umawiam się z prostakami
Nie umówię się z facetem na pizzę, który jej nie postawi. Średnio taki facio zapłaci za nią łącznie z napojami jakieś 30zł. Czy to tak dużo? Jeśli kogoś nie stać na wydatek niech się nie umawia.

nie rozumiem was.. raz płaci mezczyzna raz kobieta, jesli oczywiscie są w związku. przynajmniej u mnie tak jest i kazdy jest zadowolony. :) a jesli pijemy np po 2 piwa w pubie t za jedna kolejkę płaci facet za drugą ja. :) ale przeżyłam tez taką sytuację.. kumpel zapraszał na drinka niejednokrotnie.. w koncu sie zgodziłam. był samochodem, na brak kasy nie narzeka, a nawet przeciwnie.. no to zamiast drinkow byla kawa, super. ; ] ale jak przyszlo do placenia to on nawet 4 złotych nie miał :O nooo ludzie! bez jaj proszę :D oczywiscie zapłąciłam nie bylo problemu.. ale fakt jest faktem. w tej sytuacji on powinien zaplacic.