Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

w planie mam łykanie

43 dzień cyklu a okresu brak

Polecane posty

Witam, 43 dzień a okresu ani widu. Ale pamiętam z pierwszej ciąży że od razu jak nie pojawił się 1 okres to miałam wszelkie objawy okresowo-ciążowe a tym razem nic.Troszkę pobolewa mnie brzuch, ale ani piersi mnie nie bolą, ani nie odczuwam wzmożonego parcia na pęcherz, ani senności. Jak szanse na ciążę? Aha i przede wszystkim, wiem że test się robi z porannego moczu ale przy takim opóźnieniu powinien wyjść wiarygodnie jeśli go zrobię popołudniu?

Gość lokakakakakak
tak, powinien wyjść jeśli termin spodziewanej @ minął. A początki ciąży są u niektórych bezobjawowe.

Gość stull
ja też mam 43 dzień cyklu i też nie mam, ale w ciąży na 100% nie jestem. Cos mi się przytkało.

Gość autorko__
jesli jestes w ciazy, to test wyjdzie Ci nawet teraz :)

no właśnie nie wytrzymałam i poleciałam do apteki i moim oczom ukazała się 1 (słownie: JEDNA) :D gruba czerwona kreska.:) Tylko co sie może dziać że tak długo nie ma okresu? :(

dodam że jestem przeziębiona i to dosyć mocno ale dopiero od 3 dni więc opóźnienie jest i tak. Zawsze miałam bardzo nieregularny okres wahania wynosiły od 30 do 45 dni ale od 7 miesięcy miałam baardzo regularny dokładnie co 33 dni. Czyżby znowu rozregulowanie?