Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieruński klimat

I znów zimy nioe ma i nie będzie już trzecia zima z rzędu bez śniegu z temperatu

Polecane posty

Gość pieruński klimat

nawet 10 stopni

Gość jaka masakra
no i źle ci? ile masz lat? 12? na sanki chcesz? ja sie ciesze. opon na zimowe nie trza zmieniac, za ogrzewanie nie przyjdzie majatek do zapłaty i mi róże nie przemarzna a jak tak dalej bedzie to pomyje okna na swieta i nie dostane nawet zapalenia płuc :D:D:D

Gość beznadzieja ten klimat
Od takiej pogody tylko dostaje się depresji! Tylko jesień i jesień zasrana! Albo zima full ze śniegiem i jest super, albo jak w Los Angeles ciągle ciepło! Byle nie takie g...o ja ostatnimi latami!

Gość trusiaczek99
tez chcialabym juz mrozik i snieg, wtedy slonce swieci i zupelnie inaczej sie funkcjonuje, a nie ciagle szaro, ciemno brudne chodniki gole drzewa deszcz i deprecha :(

Gość beznadzieja ten klimat
No dokładnie to trusiaczek!

Gość jak jest biało to wiecej
światła jest a tu zimy nie ma i nie będzie dopiero pewnie w marcu i kwietniu gdy powinno być już ciepło !!!!!!!!!!!!!!

Gość olabogarety
znów bedzie jesien do wiosny. a mi sie taka biała zima marzy, z białymi drzewami.... na wsi wtedy jest pieknie. ale zima sie jeszcze nie zaczeła, wiec trzeba miec nadzieje:)

Gość zimy nie ma a lato też do
niczego zimnie i deszczowe okresy ciepłe krótkie za to zima nieraz cieplej niż latem !!!

Gość Słońce napierdala za mocno
Słońce – gwiazda centralna Układu Słonecznego, wokół której krąży Ziemia, inne planety oraz mniejsze ciała niebieskie. Słońce to najjaśniejszy obiekt na niebie i główne źródło energii docierającej do Ziemi.

Gość Cinimini
prawdziwa zima, opady śniegu będą 23 grudnia.

Gość ZuziaLalkaNieduża
Typowe polskie-narzekać. Nie ma zima źle, spadnie śnieg jeszcze gorzej....

Gość ja sie ciesze
ze nie ma zimy :)

Gość Laleczka_Ninna
Ja tez sie ciesze! zreszta to 9 stopni to jest tylko przez pare godzinw ciagu dnia, a w nocy zimno, rano i wieczorem tez, wiec bez przesady!

Ja się bardzo cieszę,bo pamiętam parę lat temu temp.poniżej 20 stopniC. Oj nie wesoło było... Super pogoda byleby nie lało!!!!

Ja nie narzekam. Lubię tak jak jest. 5-7 C , ewentualnie nawet moze byc 0 i jakis minus niewielki, ale zeby tylko nie było tego cholernego śniegu! i chlapy po nim i wogóle już wiosnę chce bo mam dosyć juz tych rekawiczek, szalików, i swetrów...wolę spódniczki, japonki i t-shirty :)

Oj popieram oby się szybko rozebrać .Jeszcze w tym roku czapki na głowie nie miałam,ciężko mi się przyzwyczaić do zimna,cały czas wierzę że to tylko chwilowe.BYLE DO WIOSNY!!!

Gość cxcxcxcxc
up :classic_cool: