Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damasscence

Co zrobic mam ?

Polecane posty

Gość damasscence

Witam wszystkich mam 27 lat poznalem dziewczyne bylismy ze sobą 3 miesiące gdy sie poznalismy ona miala chlopaka byla z nim 2 lata i rzucila go dla mnie przez Ten okres co bylismy razem bylo wszystko w porzadku mowila mi ze nie wyobraza sobie zycia bezemnie ze jestem inny niz jej byly ze to facet nie do zycia on ja zle traktowal bił ja itp brak słów jaka krzywde jej wyrzadził ona Tez ma dziecko juz w Tym wieku 3 letnie pewnego dnia bylismy ze soba umnie bylo wszystko w porzadku do poki jej tel nie zadzwonil zapytalem kto to to mi powiedziala ze to jej dziadek a okazalo sie ze to jej byly uwierzylem jej gdy odprawdzilem ją zegnała sie zemna jak bysmy sie juz nie mieli spotkac i stało sie umowilem sie z nia na 2 dzien gdy pojechalem do niej to jej w domu nie bylo niechciala nawet tel odemnie odebrac szukalem ja wszedzie ale nie znalazlem pojechalem do domu i rano zadzwonil na drugi dzien jej brat i mi powiedzial ze pojechala zagranice do Amgli ze swoim bylym zalerzy mi na niej ale czy warto z nia jeszcze byc czy bedzie zalowala Tego wszystkiego czy wroci czy ja jeszcze zobacze dlaczego mi nic nie powiedzial czemu nie byla szczera wobec mnie co mam zrobic prosze o rady dziekuje wszystkim i Pozdrawiam :(:(:(:(

znaki interpunkcyjne Ci się na klawie zacięły? sorry, ale nic Ci nie poradzę. z takiego jednolitego potoku trudno mi cokolwiek wyłowić...

Gość jakoś dziwnie to napisałaś
coś mi tu nie gra - ma 3 letnie dziecko z facetem, z którym była 2 lata??? Czy to dziecko jeszcze kogos przed nim? A ty jesteś którymś tam z kolei? Pocieszyłeś ją, nabrała sił i wybrała swoją drogę. Odpuść

Gość damasscence
Ma 3 letnie dziecko ale z innym facetem nie z Tym co byla 2 lata wiem ze dziwnie to napisalem ale cieszko mi tak pisac o Tym wszystkim ciekawe co ona Teraz sobie mysli ?

Gość damasscence
Na gg moge cos wiecej pwiedziec 8011323 :(::(:(