Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angioletto

gdzie jechac na wymarzone wakacje??

Polecane posty

Jesli mozecie polecic mi miejsce gdzie znajde wiekszosc z tych rzeczy: -baseny -morze z lazurowa woda -hotel nie musi byc 5 gwiazdkowy -cieplo cieplo cieplo -dostep do takich atrakcji jak nurkowanie,jazda na nartach wodnych -byloby fajnie gdybym mogla zobaczyc delfiny ale to takie moje marzenie -restauracje,najlepiej nie takie drogie -piekne widoki -palmy -biały piasek Dziekuje

Gość Cinimini
egipt. jewst wszystko i tanio!

sharm el sheikh, gorzej tylko z piaskiem, choc to pustynia.... byłam w tym roku, wybieram się znowu

Tylko białego piasku nie ma w Egipcie :) Biały piasek jak na pocztówkach jest na Karaibach zazwyczaj. Tam też są delfiny. Napisz jakie posiadasz fundusze na takie marzenie bo to też ważne.

Fundusze raczej kiepskie na takie marzenia,wiem wiem,ale moze w last minute cos tnszego znajde? co myslicie??? chce przeznaczyc 2tys zl(max) na osobe

A jesteś ograniczona terminami? Mozesz pozwolic sobie na lasta? Bierzesz urlop kiedy chcesz? Zjakiego miasta wylot? Te 2 tys to na 2 tyg? To wszystko ważne oczywiście.

Gość Cinimini
w egipcie jest piasek biały jak mąkai taki mięciutki (-: ale przeważnie wokół wysp, na które organizowane są rejsy, a po drodze można popływac z delfinami. ceny baaaaaardo atrakcyjne. i wiesz że pogoda gwarantowana.

przy obecnym kursie dolara te 2 tys chyba wystarczy ci na tydzień, niestety...napisałam ci konkretnie gdzie: sharm el sheikh w egicie, na płw. synaj. wszystko tam jest oprócz białego piasku. masz net, więc obejrzyj sobie oferte biur podróży, dowiesz się konkretów

Cinimini powaznie??? czy mozesz napisac mi cos wiecej??? jak i gdzie???? jesli bede znala miejsce dokladne to juz polowa sukcesu mieszkam w londynie wiec pewnie stad bede leciala. nie wiem ile powinnam przeznaczyc na tydzien czasu?(tyle mi wystarczy mysle) mam wolny jeden tydzien w miesiacu wiec jakos napewno trafie z terminem,mam nadzieje

To zależy czego oczekuje. Jesli wystarczy jej 3* hotel i termin np. majowo-czerwcowy to za 2 tys moze 2 tygodnie starczyć spokojnie. Turcja, Tunezja i może nawet Egipt. Na kraje europejskie nie ma co wogóle liczyć za te pieniądze, ale nie ma co żałować bo takich "klimatów' tam nie znajdzie. W Tunezji są palmy, ale Tunezyjczycy są okropni. W Mahdii jest plaża z białym ładnym piaskiem. W SOusse i Porcie niestety nie ma i plaże brzydkie. Wszystkiego zgrać się nie da, trzeba isc na kompromis.

Desmina,przed chwila widzialam zdjecia,masz racje to miejsce jest piekne!!! czy moglabys polecic mi jakis hotel?? prosze napisz ile placilas za rozne atrakcje? dziekuje

najchetniej to poprostu pojechalabym do miejsca gdzie bede mogla aktywnie wypocząc,tzn jakies sporty wodne,aqua parki itd ale te delfiny mi sie tak marza,ahhhh...............

Eeee no z Anglii? To spokojnie dostaniesz w dobrym laście Teneryfę za małe pieniadze. Tam masz i palmy i ładne plaże i czystą wodę i słońce i delfiny.

Nie patrz na nasze hotele skoro jedziesz z UK. W Polsce nie mamy hoteli, ktore dzilimy z Angolami bo nas na nie nie stać. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale bardzo rzadko. W hotelach gdzie są Polacy są zazwyczaj Rosjanie, Niemcy, czasem Czesi. W Sharmie wybieraj hotele w centrum Naama Bay.

CUDOWNEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem pod ogromnym wrazeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to drugie miejsce zdecydowanie bardziej mi sie podoba,to z delfinami!!!!!!!!!!! tak,tam chce jechac!!! Pariss dziekuje ci baaaardzo mocno 🌼

byłam w 2 aquaparkach w sharm mieszkałam w 3gwiazdkowym hotelu Halomy, żadna rewelacja, ale karmili bardzo dobrze, hotel jest super połozony, na wzgórzu z własną plażą nad samą rafą, bardzo blisko centrum handlowo - rozrywkowego, jest delfinarium, ale widziałam tez delfiny w naturze, podczas rejsu na pełne morze, tam nurkowaliśmy w akwalungach ceny były zaskakująco niskie, a byłam na przełomie lipca i sierpnia o prawie wszystko trzeba się targować, nawet w aptece, więc wszystko jest tyle warte ile zechcesz za to zapłacić, targowac się do upadłego, nawet wyjść ze sklepu, polecą za tobą... wkurzający jest bakszysz, czyli wszedobylskie napiwki, 1 dolar co drugi dzień dla pokojowego w hotelu, bo inaczej może byc marnie....:P

W Anglii znam jedno biuro tylko: http://www.thomascook.com/ z niego jezdzi moj kolega Angol i jest zadowolony. Popytaj kogoś albo idz do jakiegos biura u siebie i poproś katalogi a pozniej sprawdzaj ceny w necie i wtedy zamawiaj co bedzie tańsze.

Pariss chyba jakims aniołem jestes:D bardzo Ci dziekuje za te wszystkie informacje. to beda moje pierwsze prawdziwe wakacje w zyciu i dlatego takie to dla mnie wazne.dziekuje

Angioletto, polecam się :) Na Teneryfę możesz jechać nawet zimą bo temperatury wahają się tam po ok. 20-25 C. Na Fuertaventura jest podobnie. Jesli wolisz cieplej to jedz blizej lata. Poczytaj na forach o Wyspach Kanaryjskich bo tam tez są czasem wiatry. Tu pytaj o miejscowości, wycieczki itp: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39880 (jak link sie nie wklei to skopiuj i skasuj spacje przed przecinkiem)

Gość takajednawariatka
Wymarzone wakacje to słońce, plaża i kelnerzy z drinkami ;) ktoś już tu chyba podrzucał ten link http://villapolonia.pl/ Wakacje na Dominikanie

Gość gość
jesli chodzi o polske to polecam kaszuby np tutaj www.kaszuby-wczasy.pl fajne miejsce jak ktoś lubi ciszę i naturę