Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdjnrhd

co zrobic z chorym kotem?

Polecane posty

Gość hgdjnrhd

ma biegunke od okolo 2 lat, doslownie leje sie z niego, nie dalismy rady juz trzymac go w domu, nie bylo mozliwosci tak zyc, posrane za przeproszeniem mialam wszystko, przenieslismy go do garazu, zrobilismy mu tam miejsce, moze tez wychodzic na dwor kiedy chce i wracac. Zadne lekarstwa nie pomagaja, sasiedzi sie skarza, ze brudne chodniki przed blolkiem, nie wiem, co robic, nie mam serca, zeby go uspic... :(

Gość hgdjnrhd
ma dopiero 4 lata

Gość Cinimini
mo że ma jakieś pasożyty i wystarczą tabletki żeby bioegunka pezrszła? zrób badania.

Gość hgdjnrhd
przeciez mowie, ze nic mu nie pomaga od 2 lat wciskamy mu rozne tabletki od weterynarza, wiec nie radz, zeby mu zrobisc badania, bo badane mial juz wszystko, byl pare razy w klinice dla zwierzat i nic...

Gość zaopiekuj sie zwierzeciem
może po prostu wyleczyć ? Przestań pisać farmazony,że nie da się tego wyleczyć,wzięłas kotka ,a teraz uciekasz od problemu.To się nazywa nieodpowiedzialność

Gość powiem i ja
moze zmien weterynarza...? :O

Gość Cinimini
zmień weterynarza

Gość zmien weta marudo
Zacznij leczyć zwierzaka ,zmien weterynarza nieodpowiedzialna panno:o

Gość hgdjnrhd
lecze go od dwoch lat, a jak tam twoje zwierzatko, ktore przygarnelas?

Gość halcia _59
potrzymaj go na diecie i nie wypuszczaj z domu,jak biega po dworze to zawsze może się najeść jakichś smieci

Gość cxcxcxcxc
up :classic_cool:

A pomyśleliście, że ten kot też się MĘCZY? Koty to zwierzęta z natury uwielbiające jak wokół jest czysto tzn brzydzą się swoich odchodów więc jeśli nie da się go wyleczyć to ja nie wiem czy on będzie szczęśliwy

Na moje oko to zwyczajna alergia na coś, może na soję? Wszyscy się przyzwyczaili dawać kotom te całe saszetki. Zmień mu nawyki żywieniowe i tyle. Gotuj skrzydełka z kurczaka, tanie i pożywne. Nie dawaj pod żadnym pozorem mleka!

Gość yyyyyyyyyyyyy
Idź do jakiejś kliniki i niech zrobią mu badania na wszystko dosłownie na wszystko. Bo może ma tasiemca który się rozwija tak długo. Mój kotek miał i zdech ale on był już naprawdę malutki zdech w boże narodzenie. Zaszliśmy po kolacji a on już był prawie całkowicie zimny........

Gość jgyuuy
autorka kłamie nie jest możliwe by kot miał od dwóch lat biegunkę taką "że się z niego leje i posrane jest wszystko naokoło" gwarantuję Ci że parę kilka tygodni takiej biegunki ostrej wystarczy, żeby kot padł (z odwodnienia i zaburzeń elektrolitowych)

no, raczej dawno by padł. może ma to okresowo - jest wykatrowany? - jest odrobaczoy? - jest zaszczepiony? - jest na dobrej diecie? dawaj mu przez jakis czas dobrą karme od weterynarza na dobre trawienie, tylko suchą i w małych ilościach! i zpbavzymy