Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba k***** w koszyk

planuje morderstwo

Polecane posty

ale takie doskonale, lepsze niz w Zbrodni i Karze Dostojewskiego, lepsze niz w filmach o jamesie bondzie nawet. chce zabic pewna suke, bardzo bardzo chce sie jej pozbyc. ale wy powiedzcie mi jak? tylko zeby mie nie zlapali

Gość salamandrrrra
podrzuć pod jej budę kawał swieżego mięcha naszpikowanego cyjankiem i nie pękaj... nikt zbyt dokładnie nie bada dlaczego psy zdychają :P

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale za co?

dlaczego? dla zasady :D duzo CSI sie naogladalam. z potrzebnych przyrzadow do zatarcia sladow mam tylko wybielacz :D:D a sam sposob to pewnie, hmmmmm porwe ja wrzuce pod pociag, pozbieram resztki i nakarmie wrednego psa sasiada :D:D ajjjjj moj diabelski plan

ale najpierw zetne swoje linie papilarne, wyrwe paznokcie i wygotuje sie w goracej wodzie zeby zmyc batkerie, zmienie nazwisko i hmmm co by jeszce, przywiazanie partyjne . nigdy mnie nie znajdziecie seseseseseses

jeszcze musisz się pozbyć swojego dna ,może jakieś samospalenie albo kąpiel w kwasie , trzeba być pewnym absolutnego braku śladów :classic_cool:

hmmm to moze ja lepiej ubiore sie w jakis worek i cala sie zawiaze, i nic nie znajda. albo najpierw to jej wyrwe wszytskie wlosy, potem obetne nos i palce, zrobie zdjecie i dopiero wrzuce pod pociag?:D