Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzybiczanka mloda

mam 23 lata i juz nie mam ochoty na sex bo.......

Polecane posty

Gość grzybiczanka mloda

ciagle dopada mnie grzybica.......myje się, chodze do ginekologa, dbam o siebie nie chdze na baseny i nic :( cały czas wraca wszystkie leki juz znam na pamiec co jeszcze spróbowac?? straciłam całkowicie ochote na brykanie przez to :( jak tu nie być smutną.....

Gość grzybiczanka mloda
Czy moze byc za to odpowiedzialny fakt iz po analu zaraz moj facet wklada mi penisa w cipe badz usta :-(

Gość grzybiczanka mloda
spadaj podszywie...... na poczatku z basenu a teraz to juz nie wiem skad bo nie chodze facet tez sie leczyl nic mu nie jest :(

Gość jjattez
ma/miałam takie problemy. w ciagu 5 lat przerobiłam wszystkie leki. Moja rada: nie jedz zadnych słodyczy, żadnego pszennego pieczywa, nie pij piwa, jedz dużo czonsku i pij codziennie jogurty i używaj prezerwatyw za każdym razem. Jeśli bierzesz pigułki to odstaw. Ja tak zrobiłam. Od kiedy przestałam jeść słodycze bardzo poprawiło się.

Gość grzybiczanka mloda
dzieki bardzo......cos juz o tym czytalam tylko naprawde ciezko jest wyeliminowac cukier, chyba musze sprobowac bo juz mam zalamke normalnie zeby w takim wieku seksu sie odechciewalo juz :(

Gość porshe
Grzybicę powinni leczyć obydwaj partnerzy! Przecież ona się przenosi ciągle z jednego na drugiego. Co z tego, że Ty wyleczysz jak Twój partner cały czas ma to świństwo? Idź do gina - Tobie wypiszę tabletki dopochwowe i maść pewnie też. Tą maścią niech też się smaruje Twój partner i długi okres czasu oraz regularnie!

Gość porshe
A sory nie przeczytałam wyżej. On się powinien leczyć za każdym razem jak Ty też to załapiesz. Może nao dwal się leczyliście?

Gość grzybiczanka mloda
probowałam facet nawet wymazy robił i sie wyleczył wiem ze oboje razem....... teraz juz nawet nie mam mu siły mówic ze straciłam ochote przez to ze kolejny raz mam

Gość grzybiczanka mloda
no włąsnie nie, dokladnie nawet z wymazami :(

Gość porshe
Jaki lek dostaliście?

Gość hob gob
ja te swinstwo dostalam po antybiotykach :/ tez przerabialam juz wszystkie sposoby, wszystkie leki i dalej to wraca :/

Gość stefan bolzman
facio posuwa coś na boku a z ciebie robi idiotkę

Gość butterfly 1985
mam tak samo... i też mi się odechciewa...odstawiłam tabletki anty i jest teraz troszkę lepiej ale to cholerstwo ciągle wraca:(

Gość Kasztanki tikitaki
ja odstawiłam tabletki, i od 5 miesiecy nic zupelnie, a seks uprawiam, także od faceta się nie zarażałam