Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto powiedzcie

romans z 20-latkiem

Polecane posty

czy warto sie w to angazowac? jestem 8 lat starsza. mam juz wszystko. brakuje mi sexu. a jesli sie ktores zaangazuje? warto z takim malolatem? jemu pewnie wszystko jedno ...

nie beda palcem pokazywac? cholera, za duzo mamy wspolnych znajomych. wiec lepiej chyba nie przekraczac granicy ...

Gość Taminikol
jesli jesteś o 8 lat młodza to warto, jeśli starsza to nie bo i tak cie rzuci pędzej czy później ... chyba, że jaki nienormalny jest.

romans ma to do siebie, że się go ukrywa i trzyma w tajemnicy a jeśli tobie zależy tylko na sexie, to tym łatwiej będzie ci to ukryc

Gość ja to wiemmm
Kto tu kogo potraktuje przedmiotowo??????????? Zdecydowanie on Ciebie bo..... NA STAREJ PICZY MAŁOLAT ĆWICZY!!!!!!!! :-p

Gość Ewaryst Mikolski
no więc włąsnie te starszaw to tanie worki treningowe dla kutasów młodych

mowi ze mu sie ze mna fajnie gada. tyle ze on pewnie nie ma za bardzo z kim pogadac na powaznie. fakt, chyba chcialby pocwiczyc na mnie hehe

nie uwazam sie za stary worek, daja mi 23. takich wlasnie malolatow przyciagam heh ... stety i niestety. zawsze mialam starszych. ale teraz potrzebuje odskoczni. zeby bylo na luzie. bez wczuwania sie

no to lipa w takim razie bo my sie znamy juz dluzszy czas, dotychczas jako znajomi, spotykalismy sie na browarku, na kawce, pogadac. tyle ze ja zerwalam z facetem. a ten od razu ze szuka sobie dziewczyny. musze przypilnowac zeby z tego sie cos niedobrego nie zrobilo. tyle ze ja go lubie, te wspolne wyjscia na browarka. ale z tym napaleniem to po prostu reakcja po zerwaniu z facetem. musze zapanowac nad tym bo inaczej to ten malolat wykorzysta mnie a nie ja jego heh