Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belinda moore

DO MĘŻATEK!!

Polecane posty

Gość belinda moore

Ile czasu trwało wasze narzeczeństwo? Tzn okres pomiędzy zaręczynami a ślubem?

Gość hob gob
niecaly rok, tyle zajelo nam planowanie slubu ;)

Gość fifffa
od poznania do ślubu 6 m-cy

Gość co ci powiem to ci powiem
1 rok ,za miesiąc będzie nasza 10 rocznica ślubu :)

Gość belinda moore
a ile w waszych miastach zajmuja przygotowania do slubu? tzn ile trzeba czekac na sale etc.? (zaznaczcie czy jestescie z duzego miasta czy ze wsi)

Gość fifffa
nasza 8 rocznica minęła i ciągle cieszy mnie pewność że to Ten i tyko Ten - jest dobry mądry pracowity zabawny inteligentny kulturalny - jest stworzony do bycia mężem i tatusiem - czasem mnie wnerwia za wygłaszanie zbyt szczerych poglądów, zwłaszcza gdy nie są po mojej myśli :) ale po czasie okazuje sie że ma rację - jest najlepszym przyjacielem

Gość belinda moore
kurcze jak to niektórym się wspaniale układa :)

Gość dzej zi
nasza 8 rocznica minęła i ciągle cieszy mnie pewność że to Ten i tyko Ten - jest dobry mądry pracowity zabawny inteligentny kulturalny - jest stworzony do bycia mężem i tatusiem - czasem mnie wnerwia za wygłaszanie zbyt szczerych poglądów, zwłaszcza gdy nie są po mojej myśli ale po czasie okazuje sie że ma rację - jest najlepszym przyjacielem Wszystko pieknie, a na boku kochaneczke, o ktorej zona nie ma pojecia. Niestety ale to czesty scenariusz...

Gość dzej zi
*kochaneczka

Gość belinda moore
jestes zawistna i dlatego tak mowisz!

Gość fifffa
dlatego trzeba chłonąć szczęście :) i wierzyć w nie to i Tobie się udzieli my akurat zaliczyliśmy wpadkę :) z sala się fuksnęło załatwiona w m-c - moi Rodzice byli przerażeni wizja szybkiego ślubu i szybkiego rozwodu była ich zmorą - ale ja chyba byłam w euforii - widziałam same pozytywy - choć chyba przeraziłoby mnie to w przypadku mojej córeczki. Dlatego cieszę sie,że mój mąż okazał się tym kim jestem cudownym dojrzałym cżłowiekiem - choć o mnie pewnie powiedziałby WARIATKA :)

Gość uppppppppppppppppppppppppppp
up

Gość belinda moore
jabym chyba nie wyszla za maz przez wpadke.. wolalabym odczekac, poznac ta osobe lepiej i ewnetualnie pozniej wziac slub... a co jakby sie okazal skurwysynem? to juz lepiej moim zdaniem samotnie wychowywac dziecko :|

Gość fifffa
nigdy nie dał mi powodu do zazdrości - pracuje z samymi facetami - po pracy odrazu wraca do domu w trakcie pracy dzwoni, romantycznych sms-ów nie wysyła co prawda :) ale twierdzi, ze nie ma 15 lat - każdą chwilkę spędza z nami w domku, kwiaty przynosi okazjonalnie :( ale za to uwielbia organizować nam wspólnie czas - ja wręcz szukam chwilki dla siebie - aerobic, zakupy - może jestem egoistką ale lubię czasem byc sama a nie patrzeć jak siedzie na ławce pod sklepem (nienawidzi chodzić po sklepach) nie pije nie pali nie bije - kochanki ani kochanka też nie ma - o co chodzi ?

Gość fifffa
belinda - może masz racje - ja też tak zawsze mówiłam - że gdybym nie miała pewności sama wychowywałabym dziecko, ale ja tą pewność - nie wiem skąd miałam (może to wtedy nie była pewność a chyba euforia) mąż też przed i po ślubie wielokrotnie powtarzał, że wpadka nie byłaby jego motywacją do ślubu - utrzymywałby kontakt z matką dziecka dbał o dziecka ale jeśli nie czułby sensu legalizacji nie brałby ślubu .

Gość fifffa
to nie było tak że oświadczył mi się wyłacznie pod wpływem 2 kresek na teście :) przed ciążą oświadczał mi się 2 razy - ale na przestrzeni 6 m-cy od poznania do slubu zauważ że mały to okres czasu :) 1 raz po 3 m-cach - zaczęłam sie smiać - obróciłam w żart :) po 4 m-cach czyli za m-c z pierścionkiem - i pod presja, ze jak nie założę ie pierścionka już więcej nie będzie sie ośmieszał :) - pierścionek wzięłam :) a co mi taaam :) kochany był wtedy jak sobie przypomnę - ale o ślubie nie myślałam - raczej myślałam super gość myśle że to ten ale ślub to po roku i dłuuugich przygotowanaich do perfekcyjnego ślubu hehhh

pierscionek dostalam tydzien przed slubem :) od momentu zalatwinia formalnosci do powiedzenia- TAK- 46 dni luzne gadki o slubietrawly jakos kilka miesiecy-pt ze moze by sie chajtnal mieszkalismy razem 3 lata- znalismy ok 6 teraz jestesmy 4 mies po slubie :)