Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naaaaaaaaaaea

Nieodwzajemniona miłość jest najgorsza.

Polecane posty

Gość lulu idzie spać
wiesz,po długim okresie takiego jak mówisz "zauroczenia" uwielbiamy zalety ale i akceptujemy wady tej osoby...

Gość ofer ma
no to co to dla ciebie jest "nieodwzajemniona miłość"? bardzo mi tu proszę nie deprecjonować moich uczuć cholera jasna :P

Hm... ktoś tu źle sformułował tę definicję, czy co? ;-) Wychodzi na to, że jest to jednostronne zakochanie, bo miłość nieodwzajemniona to raczej po porzuceniu może? :)

Gość lulu idzie spać
nieodwzajemniona miłość?trudno ubrać w słowa.. .może jak chcemy oddać całego siebie,przychylić nieba a ta druga strona serwuje tekst-''wiesz,zostańmy przyjaciółmi''-to cholernie trudne uczucie

rozumiem ze jestem mloda i ze ktos moze pomyslec ze fiu bzdziu mi w glowie oraz swiadoma tez jestem ze bylam dosc duzo razy zakochana a raczej zauroczona ale szybko mi przechodzilo tylze czuje iz tym razem jest inaczej .Zazwyczaj zauroczalam sie od pierwszego wejrzenia :O Ł na poczatku mi nie nie podobal dopiero kiedy zaczelismy lapac kontakt rozmawiac zartowac i takie tam stwierdzilam ze jest naprawde ok ,po jakism czasie zlapalam sie a tym ze non stop o nim mysle ,przypominam sobie jak sie usmiecha ,droczy sie ze mna a nawet dokucza -tak ,tak dokuczal mi a ja Jemu :O Nagle zaczelam czekac z niecieprpliwoscia na jego poworot z pracy ,chcialam byc blisko niego ,choc popatrzec :) wiem ze to glupie i wogole ale... :( Zreszta jakby nie bylo mieszkalismy razem 2 miesiace , mysle ze znam jego dosc dobrze choc jest malomowny ,znam jego wady i zalety ,doprowadzal mnie do szalu ,czasami mialam cohote zepchanc jego ze schodow :O Jeny co ja pisze,jestem durna baba :O

Gość lulu idzie spać
nie jesteś durna!jesteś fajna kobitka!

Gość ofer ma
eee tam. co to za "nieodwzajemniona miłość" gdy się z kimś jest? bez sensu w ogóle. jak ktoś z tobą jest to znaczy jest odwzajemniona. to jest moja wersja i będę się jej trzymał ;)

pewnie ze wie ale co z tego skoro nic nie robi? przez ta cala sytuacje nawet brata nie moge odwiedzic ,mieszka z nim i jesli polece zobacze sie i z nim a jak sie tak sprawy maja wole nie :O nie jestem fajna ,gdybym taka byla to by chocciaz durnego eska napisal :(

Gość lulu idzie spać
nie zapomnisz tak szybko.może się zdarzyć,że jeśli z kimś innym się zwiążesz,jego cień będzie czasem wracał...diabelne uczucie

Napisałbym coś o nieodwzajemnionej miłości, ale ... nie chce mi się. Po co roztrząsać takie rzeczy. PS Chciałem tylko zaznaczyć swoją obecnością na forum, że jeszcze dycham i mam się nieźle ;).

Gość lulu idzie spać
może brakuje Wam szczerej rozmowy i przysłowiowego wywalenia kawy na ławę.jesteś pewna na 100% ,że z jego strony nic nie ma?coś mi się nie chce wierzyć.

wlasnie wiem o tym :( i wiem tez ze takiego drugiego nie ma na swiecie ,mysle ze w innych facetach bede probowala odnalezc jego :(

Gość ofer ma
W E L C O M E brzydal!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lulu idzie spać
nie znajdziesz.jak to mówią-król jest tylko jeden...wiem,rozumiem Cię

ja niczego nie jestem pewna :O wiele razy chcialam powaznie porozmawiac ale to bylo jak grochem o sciane :O teraz juz sie nie da tego naprawic , nie dozywa sie a pisac do niego nie bede ,mam swoj honor ,zreszta jakbym i poleciala do niego to i tak nic nie da , wyciagniecie od niego jakiejkolwiek informacji graniczy z cudem ,taki typ ,niestety :(

niby tak ,masz racje tylze boje sie ze np bedzie mnie unikal ale to jeszcze ok jakos zniose ale obawiam sie ze jak zobacze jego to znowu wracajac bede siedziala i beczala :O

Gość Brzydal28
Kurcze, jestem specjalistą od nieodwzajemnionej miłości, aż grzech się nie podzielić swoją wiedzą :D, ale jednak nie chce mi się o tym myśleć, analizować, wspominać. Trzeba żyć dniem dzisiejszym i jutrzejszym. Nie wracam już do przeszłości. Tak jest lepiej. Chociaż w sumie na dzień dzisiejszy mogę o tym rozmawiać bez żadnych emocji. Dzisiaj jednak mi się nie chce :).

wiem jak to zabrzmi ale jestem pewna ze nie znajde lepszego ,On jest z innej bajki ,moze ciut staroswiecki i wogole ale naprawde wyjatkowy ,jak zyje nikogo takiego nie spotkalam ,fakt ze jest trudny ale za to taki cudny :)

Gość lulu idzie spać
czasem warto zrezygnować z honoru i zaryzykować-żeby nie dowiedzieć się po kilku latach,że była szansa na coś więcej... mój miał kogoś i nadal ma.przyjeżdżał i wracał do niej.tego Wam nie powiedziałam.jak to powiedział-ona jest w jego sercu a teraz jestem w nim i ja...dlatego nie zgodziłam się być tą trzecią,zerwałam kontakt mimo bólu,żebym tylko ja cierpiała anie trzy osoby-bo tak by było.wie,że go kocham ale od tamtego czasu nie odezwał się

Gość lulu idzie spać
i to też typ na zasadzie-''domyśl się sama'',nic się nie da wyciągnąć od niego

"czasem warto zrezygnować z honoru i zaryzykować-żeby nie dowiedzieć się po kilku latach,że była szansa na coś więcej..." wiele razy chowałam honor do kieszeni ,probowalam ,prosilam tyle razy a On praktycznie nic . Jedynie zaluje tego ze okazywalam jemu ze bardzo mi na Nim zalezy a ten list to porazka :O mam nauczke zeby wiecej razy sie nie wyglupiac :O Zaluje tylko 2 rzeczy : tego co powiedzialam JEmu przed wyjazdem (nie mam po co zostawac a przede wszytskim dla kogo) no i tego ze wogole wrocilam .Moglam wziac dziekanke i zostac ,niewazne co byloby dalej :byli bysmy razem czy tez nie ,przynajmniej wiedzialabym ze sprobowalam :) lulu - wiem ze to zadne pocieszenie ale mysle ze dobrze zrobilas ,zadna z NAs nie chcialaby byc ta trzecia ,to jest ponizajace ,czulabym sie jak zastepczy towar :O