Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka29

straszne moje zycie

Polecane posty

Gość nie sposob
byc obojetnym wobec braku rozgarniecia

Gość anka29
ona1989-> ten moj byly facet ma 30 lat ..... chcialabys aby cie tego wiesz....nie warto sie tak upokarzac

Gość bikuku
Z moich obserwacji wynika, że przy zrywaniu związków można podzielić facetów na 3 typy: - zimny drań - nic go nie obchodzi, chce się jak najszybciej uwolnić, zapomina zanim zdarzy się pożegnać (o ile to zrobi), nie utrzymuje kontaktów po zerwaniu, a wręcz nie odbiera tel itp - facet dojrzały życiowo, który potrafi się wczuć, że boli Cię rozstanie, wyjaśnia, że już nic do ciebie nie czuje, mówi, że jesteś fantastyczną dziewczyną, ale nie możecie już być razem, jak do niego telefonujesz to porozmawia z tobą, spyta się co słychać, ale sam się nie narzuca, bo wie, że to boli - facet dla którego największą miłością życia jest on sam i dobre mniemanie o sobie, po zerwaniu ma wyrzuty sumienia, nie chce wyjść na typka, który Cię wykorzystał i rzucił, chce pokazać jaki to on jest wspaniałomyślny, dobry, dlatego dręczy cię telefonami, chce się nawet spotykać na stopie koleżeńskie, żeby okazać, że łączyło was coś więcej niż sek opowiada o swoim życiu, nawet o szczegółach związku z nową dziewczyną. Chyba trafił Ci się najgorszy typ, ten 3. Nie miej skrupułów, wywal go ze swojego życia, pokaż mu, że Cię skrzywdził, przestań się odzywać do niego. To go najbardziej zaboli!

Aniu przepraszam głupio wyszło wtrąciłem się w Twój topik:( jeśli będziesz chciała porozmawiać to daj znać tutaj. dobranoc.

Gość anka29
bikuku _> masz racje ze traafil mi si enajgorszy typ i musze wyrzucic go zupelnie, wlasnie staram sie to robi jak napisalas 1 typ on pokazal mi gdy mnie zostawil na samym poczatku, pozniej przeszedl do 2 typu, a teraz obecnie jest na etapie 3 i jak tu jest , ze zycie jest takie jak on sam pokazuje