Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos tak smutna

masturbacja...

Polecane posty

Gość jakos tak smutna

drogie kobiety, mam pewnien problem... uzaleznilam sie od masturbacji;/ czy ktoras z was ma podony problem? jak sobie z tym radzic?;/

Gość Kasztanki tikitaki
a czy to przeszkadza ci w codziennym zyciu?

Gość jakos tak smutna
czy przeszkadza? hmm jeszcze bardziej mnie pobudza seksualnie...

Gość Kasztanki tikitaki
No to dobrze akurat. lepiej miec duzy temperament niz nie miec go wcale prawda? ;) ja tam bym sie nie przejmowala ;) ja czasami robie to kilka razy dziennie jak mam ochote, a facet daleko. trzeba sobie radzic. Jak to powiedzial woody alen chyba. Masturbacja nie jest zła, to przecież seks z samym sobą. czy jakos tak, moim zdaniem, piekne slowa

Gość jakos tak smutna
no wlasnie, moj facet jest daleko....;/ a ja nie wytrzymuje i bez niego i bez seksu z nim i stad to robie:(

Gość Kasztanki tikitaki
No i pieknie. akurat my kobiety mozemy robic to dyskretniej niz faceci :) wiec warto z tego korzystac. :)

Gość jakos tak smutna
mowisz pieknie hehe;) on by pewnie jak wiedzial po glowce by mnie nie poglaskal i nie pochwalil za to co robie:P zreszta ostatnimi czasy to nie tylko tego nie wie,ale nawet tego,ze zaczely pociagac mnie kobiety...echhh nie ma coraz dluzej a ja wariuje!!!! hihihihi;)

Gość Masturbatorka_
Inżynierowie ze Stalowej Woli trzy lata pracowali nad odpowiednią technologią. Pierwsze testy wypadły bardzo dobrze. Niedawno HSJ wspólnie z Hutą Stalowa Wola wykonały cały pancerz wibratora TOR2009.

Gość Kasztanki tikitaki
pisze właśnie w topicu gdzies tutaj jest kolo twojego, o pragnieniach na seks z kobieta. warto ;)