Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Za duzo w glowie pewnie i nie mialam ale szybko mi musialo wejsc do tej glowki Urodzilam,dzienna szkole skonczylam,na disco poszlam.Na wszystko starczalo mi czasu Dziecko to nie koniec swiata

mialam tak juz raz ale to ze 2 lata temu nie mialam przez 8 dni.a moze to przez tabletki hormonalne ktore lekarz mi przepisal tydzien temu silniejsze na tarczyce? hm...ciekawa sprawa.wlasnie mi do glowy przyszlo.

wychowywala mnie mam.Nie powiem,ze byla najszczesliwsza gdy sie dowiedziala.Wiadomo jestem jedynaczka a babcia zostala w wieku 35lat dzis babcia swiata nie widzi poza wnukiem

czytalam tez na takim forum ciekawostke...nie mowie ze ja tak mialam ale czy tak moze byc? ze jak chlopak wyciagnie a kobiata ma blone sluzowa mokra i chlopak tzw sie spusci na nia to ze moze sperma wplyna do srodka przypadkiem i mozna zajsc w ciaze? tak sie ginekolog wypowiadal.hm...dziwne co nie?

beke mam z tego ale zeby ginekolog to napisal?????????????? nie no jak czytalam ze przez pocalunek dziewczyna myslala ze jest w ciazy to beke skleilam.hehehe ale z tamtym przypadkiem to niewiem raczej nie jest to mozliwe

wy tak piszecie ze tabletki sa dobre.ale ja i tak zapomne ich brac zapewne heh a po ty podobno szybciej mozna zajsc...

Gość albo toooo
jestem w Twoim wieku i jestem w 3 miesiacu,tez sie nie zabezpieczalismy i tez nie wyobrazalam sobie tego jak to bedzie jesli sie okaze ze jestem wciazy, najbardziej balam sie rodzicow, ale trzeb dac im szanse,moi przyjeli to bardzo dobrze i ciesze sie, ze jest tak jak jest, moze troche za szybko, ale nie stosujac zabezpieczenia zawsze trzeba sie z tym liczyc. powodzenia , zycze okresu, a jesli ten nie przyjzie to cierpliwosci i wsparcia od najblizszych :)

SLUCHAJCIE LASKI DOSTALAM OKRES UFFFFF KAMIEN Z SERCA MI SPADL...MOZE TO PRZEZ TO ZE KOLO 7 RANO KOCHALAM SIE Z CHLOPAKIEM CZY TO MOZE PRZYSPIESZYC WYSTAPIENIE OKRESU??????