Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnrhtebnt

komu uroda pomogla w zyciu??????????????????

Polecane posty

Gość elle22
jasne, kazda kobieta na wasz widok dostaje sraczki z tej zawisci i zazdrosci. Jezeli takie myslenie poprawia wam samopoczucie i podwyzsza smaoocene, to niech tak bedzie:D

Gość jestescie zalosne
dokladnie. jestescie prozne i glupie. a my wam tak zazdroscimy...az mi zal dupe sciska.zadna normalna kobieta nie chwalilaby sie na lewo i prawo jaka niby jest piekna

Gość jestescie zalosne
no pewnie im poprawia samoocene. w koncu jak jedynym atutem jest uroda to trzeba oglaszac to wszem i wobec bo moze ktos o tym jeszcze nie wie

Gość julia79
Dziubus ma rację.. Jesteśmy podobno tolarencyjnym społeczeństwem. czysto z teorii. Nie uważamy się za bóstwa a jedynie dostrzegamy w samych sobie to czego reszta nie może dostrzec. Lub poprostu nie chce. Ot tyle.

Gość Natasha zzzzzz
Ale ja nie powiedzialam, ze kazda. Sama sie dziwie,ze sa takie kobiety, ktora chca tylko dopiec, zdolowac i uderzyc w ich mniemaniu w nasz slaby punkt. Tylko to nie dziala az tak dobrze, dlatego sie tak bulwersuja i probuja chwytow ponizej pasa/

Gość jestescie zalosne
Nie uważamy się za bóstwa a jedynie dostrzegamy w samych sobie to czego reszta nie może dostrzec. Lub poprostu nie chce. Ot tyle. ludzie nie dostrzegaja ze jestescie piekne? hm...to czemu biadolicie ze wszyscy tak na wwsz patrza i wam zazdroszcza? pewnie dlatego ze was nie dostrzegaja, albo tego nie chca. oto logiczne myslenie

Gość jestescie zalosne
natasza sory ale wy rzeczywiscie poza swoimi dupami swiata nie widzicie. owszem moze i zazdroszcz wam co niektore urody ale wy macie na tym punkcie obsesje

Gość Natasha zzzzzz
Tutaj nikt sie nie chwali na prawo i lewo jaki jest piekny. To jest topik dotyczacy tego tematu wiec odpowiedzialysmy na niego. Czy to zabronione?

Gość elle22
Od 20 minut nie napisalas niczego madrego oprocz powtarzania w kolko, jak ci wszyscy zazdroszcza. Naprawde dziwisz sie, ze ludzie ciebie nie lubia? Co ty wnosisz do rozmow, do towarzystwa oprocz pieprzenia 24h o sobie? Boze, dziekuje ci za to, ze nie ma w okol mnie takich idiotek.

Mi uroda pomagała na konkursach mojego zespołu cheerleaderek oraz zdałam prawko dzięki urodzie i blond włoskom:P W szkole tez była ona przydatna...u Pana z PO miałam 6:P

Gość elle22
wokol

Gość Mona 1090
Nieprawda. JA uwazam sie za skromna osobe. Moze nawet nei łądna specjanie. Ale miło ze ktos tak sądzi:)

Gość bleble ble bleeeeeeeeeeeee
dziewczyny nie ma sensu polemizowac z tymi pieknosciami. my swoje a one swoje. swiat jest okrutny bo nie docenia ich urody a wszyscy zawistni i zazdrosni. zyjcie dalej w swojej bajce miski. pamietajcie jednak ze uplyw czasu tez was dopadnie

Gość julia79
Myślę że najlepszą rzeczą jest pozostawienie was w tej dyskusji panie samych, będziecie mogły bez głosów przeciwnych biadolić, użalać, dogryzać... Wiem napewno jedno, ciężkie jest życie gdy jest się kimś ładnym.. Największym przykładem są wasze komentarze szanowne panie!! Nie powinien wstydzić się ten kto jest piękny ale ten kto nie potrafi się pogodzić z tym że ktoś inny jest taki właśnie.. Żenada. A tak w ogole zastanawia mnie czy te komentarze sa od pań pięknych? Bo nie mają nic do powiedzenia w rzeczywistym temacie tego wątku..

Gość Mona 1090
No jak grochem o ściane.... Mowimy ze nam na tym nie zależy!!!

Gość julia79
Upływ czasu :) Tyle że nam pozostanie wspomnienie swojej urody, wam zgryzota :) Która pogłębi się z wiekiem.. A w ogóle to ciekawe czy wasi mężowie, narzeczeni, chłopcy są takie samego zdania na temat pięknych kobiet jak wy? Bo może jak w pacieżu powtarzają za wami w supermarkecie "tak kochanie, ona wygląda tragicznie i w ogóle" a odwraca głowe z ciekawością.. :)

ja jestem ladna nawet bardzo(ponoc)ale nie jestem na tyle prozna i glupia zeby sie tym chwalic. i nie potrzebuje potwierdzenia ze tak jest. i nie obchodzi mnie czy mi ktos zazdrosci wygladu czy nie. mam swoje problemy.a wy laleczki jestescie takie puste ze nawet nie rozumiecie ci sie do was pisze. skromnosci was za grosz.myslicie ze jak ktos was krytykuje to musi od razu wygladac jak pasztet.

Upływ czasu Tyle że nam pozostanie wspomnienie swojej urody, wam zgryzota Która pogłębi się z wiekiem.. A w ogóle to ciekawe czy wasi mężowie, narzeczeni, chłopcy są takie samego zdania na temat pięknych kobiet jak wy? Bo może jak w pacieżu powtarzają za wami w supermarkecie "tak kochanie, ona wygląda tragicznie i w ogóle" a odwraca głowe z ciekawością.. tak julia tutaj wlasnie pokazalas klase i jak to mowisz wysoka kulture osobista. do ciebie ciemnoto nic nie dochodzi

Gość julia79
Zabolało? Może czas się zastanowić nad sobą.. Klasa to jest wyraz "ciemnoto" o ile ktoś w ogóle wie co to znaczy.

Tyle że nam pozostanie wspomnienie swojej urody, wam zgryzota Która pogłębi się z wiekiem.. musze cie rozczarowac -uroda to jeszcze nie wszystko. jak masz pusto w glowie to moze i masz teraz powodzenie (poki jestes mloda) ale jak sie zestarzejesz to facet wymieni cie na mlodszy , ladniejszy model.wiec ciesz sie poki mozesz bo potem zostana ci tylko wspomnienia

mnienic nie boli. czuje sie swietnie. w przeciwienstwie do ciebie bo nie znosisz krytyki....bez komentarza

Gość julia79
Bez obaw, takie zjadliwe złośliwe zazdrosne baby wymieniają zanim te się zestarzeją... :)

Gość Natasha zzzzzz
bleebelele ... jezeli nie chcesz prowadzic dyskusji to jej nie zaczynaj piszac "bez komentarza" jak to mamy rozumiec? Ze brak ci argumentow czy slow krytyki?

Gość elle22
Julia, jestes pusta jak dzwon, takze faktycznie dbaj o ta swoja urode, bo nic innego nie mozesz zaoferowac drugiemu czlowiekowi:D

obys sie nie zdziwila. acha i nie rzycze ci jakiegos wypadku czy chorobska ktore zniszczy twoje najpiekniejsze na swiecie cialo bo bys tego nie wytrzymala. w koncu to twoj jedyny atut. alez ja ci zazdroszcze....och

bleebelele ... jezeli nie chcesz prowadzic dyskusji to jej nie zaczynaj piszac "bez komentarza" jak to mamy rozumiec? Ze brak ci argumentow czy slow krytyki? brak mi slow bo do was nic nie dochodzi

Gość elle22
bleble, radzisz, aby nie wdawac sie w dyskusje z tymi pustakami,a potem sama to robisz;) One przeciez i tak w kolko beda powtarzaly to samo zdanie "jestem piekna i wszyscy mi zazdroszcza", wiec tracimy tylko czas. W realu bysmy bysmy zignorowaly takie osobniki, wiec zrobmy to saamo w internecie:D

Gość julia79
życzę przez Ż prawda? :) Jak niewiele potrzeba by skłócić kobiety między sobą? Wystarczy wyraz URODA :) Żegnam miłe panie.

Gość Natasha zzzzzz
a co takiego chcesz nam przekazac, No wydus to z siebie jednym zdaniem.

julia jaka ty jestes inteligentna, no prosze ty prwnie nigdy bledow nie robisz nawet jak sie spieszysz. zal mi ciebie dziewczyno. a moje przeslanie do was na koniec bo rzeczywiscie ta rozmowa nie ma sensu: wiecej skromnisci, pokory i samokrytycyzmu w stosunku do siebie drogie panie. obudzcie sie z tej waszej bajki bo czas dorosnac. by by