Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnrhtebnt

komu uroda pomogla w zyciu??????????????????

Polecane posty

Gość hm...julia
obawiam sie ze ci nie wysle...

Gość Mona 1090
Wysłala. Jest rzeczywiscie ładna.Podobna do Pameli Anderson z twarzy:) Mam nadzieje ze sie nie obrazi bo to komplement.

Gość hm...julia
rzuc na kafe. dla mnie osobiscie pamela to nic specjalnego ale zalezy kto co lubi:)

Gość pieknabrzydka
mona, widzialas pamele anderson bez tapety? Nie do poznania, wiec nie wiem czy to komplement:D

Gość hm...julia
oczywiscie jezeli wyslala ci swoje zdj bo tego taz nie mozesz byc pewna

Gość julia79
A dlaczego miałbym tego nie zrobić? Żałosne komentarze...

Gość julia79
Wysłałam nawet BEZ TAPETY :) Nie wiem czy wśród takich komentarzy ktokolwiek może czuć się piękny.. Ojjj dziewczyny zazdrość, zazdrość i jeszcze raz zazdrość. Ale nazywajcie to po swojemu.

szczerze mowiac nie moge sobie wyobrazic kogos tak pieknego,zeby ogladalo sie za nim cale miasto. ale znam takie przypadki, gdzie dziewczyna jest prowokujaca, wyroznia sie swoim strojem, sposobem bycia, uwaza sie za piekna i oczywiscie przyciaga spojrzenia. jest miejscowa gwiazda i ludzie komentuja jej \"kolor bluzki\" , ale uroda nie ma nic do tego....

Gość o maj gad
skromnosc, skromnosc i jeszcze raz skromnosc. nazywajcie to sobie jak chcecie

Gość Natasha zzzzzz
Nie ma co z nimi nawet dyskutowac. Mialam podobne sytuacje, gdy wyssylalam komus moje zdjecie. Tutaj kazdy czuje sie mocny i moze do woli krytykowac, gdyz w realu siedzialby jak mysz pod miotla.

Gość o maj gad
julia najpiekniejsza to ty moze jestes ale w koziej wolce z ktorej pochodzisz.a mowie to bo jestem zazdrosna hehe

Gość bardzo wam wspolczuje
pieknosci. pewnie bardzo cierpicie.ale skromnosci to u was za grosz.

Gość Natasha zzzzzz
Przestalam umieszczac moje zdjecia gdziekolwiek, bo bylam osadzana o ich kradziez, na nic zdaly sie tlumaczenia , ze naleza do mnie. Zreszta jaka frajerka wysylalaby czyjes zdjecia i chwalila sie nimi. To chore dopiero. Nie wierze, ze sa tak dennni ludzie.

Gość zglos sie na miss
to zweryfikuja twoje wyobrazenie o twojej urodzie

Gość trebien1
Julia, tak zazdroscimy ci do bolu nie wiedzac nawet jak wygladasz:D Nie ma to jak poprawic sobie samopoczucie z rana wmawiajac sobie wszyscy ci zazdroszcza. I ty sie dziwisz, ze postrzegaja cie jako pustaczke?

Gość Mona 1090
Dodam tylko ze Julia ma piekne stroje i super włosy ktore bardzo dodaja jej uroku , super sylwetke. Wiec musi byc piekna. Mi jeszcze daleko do takiego wygladu.

Gość zglos sie na miss
boze jakie wy plytkie jestescie. myslicie ze wszyscy sa w stosunku do was tacy zawistni z powodu waszej "urody"?moze cos nie tak z waszymi charakterami?

Gość trebien1
Dokladnie, puste do potegi entej. Mam taka sasiadke, ubiera sie podobnie jak doda, jest tylko jeszcze brzydsza i jest przekonana, ze wszyscy jej zazdroszcza powalajacej urody:D Nie ma to jak dobre samopoczucie:D

Gość zglos sie na miss
a potem sie dziwia ze nikt ich nie lubi. sory jak sie nie widzi nikogo poza soba to tak wlasnie jest!

Gość julia79
Wieszg nie każda kobieta może zostać fotomodelką np? Bo nawet ewidentny twórczy makijaż typu "maska", i dobry sprzęt, światło i tysiąc innych detali nie uczyni Cię ładnym w tej branży, jeśli nie masz własnej urody.. jakby nie było. Chyba że masz dobrego fotografa który pracuje na dobrych programach typu Photoshop itd.. To zrobi wtedy z Ciebie kogoś troszkę innego. Ale nigdzy nie będziesz to Ty sama.

Gość Natasha zzzzzz
mona a ile masz lat?? Ja bylam "tylko"ladna nastolatka. Nie mialam ogromnego powodzenia u rowiesnikow. Kazda uroda rozkwita w innym czasie. Im pozniej tym lepiej, bo bedziesz umiala ja doccenic.

Gość jestescie zalosne
rzeczywiscie poza uroda nie macie sie czym pochwalic

Gość elle22
Moja poprzedniczka ma racje, nie dosc ze puste, to na dodatek w 100% skupione na sobie. Ja od takich narcyzek stronie jak tylko moge, bo sa nudne jak flaki z olejem i nieczego do mojego zycia nie wnosza. One oczywiscie mysla, ze wszystkie kobiety na ziemi im zazdroszcza, zenada...

Gość julia79
Natasha... kradzież zdjęć to norma przeciez :) Jakie my jesteśmy pusteee ojjj i nieskromne i w ogóle takie dody i próżne i nam się wydaje i itd itp.. a reszta? Te to dopiero są.. skromnośc i szyderstwo czyni je lepszymi niż te "ładne", to sprawia że są niebywale elokwentne i silne.. no cóż nienawiść daje siłę. Tyle że szybko zmienia się w autodestrukcję :)

niestety w naszym spoleczenstwie bardzo zle oceniane jest bycie pewnym siebie...i ten topik doskonale obrazuje takie wlasnie zachowanie. W przekonaniu wiekszosci lepiej byc falszywie skromnym

Gość elle22
Dziubus, widzisz roznice pomiedzy byciem pewna siebie, a przekonaniem, ze jest sie bostwem i wszyscy na pewno zazdroszcza? Ja nie mam nic do atrakcyjnych, pewnych siebie kobiet, bo sama sie za taka uwazam, ale nie przyjaznie sie z zadufanymi w sobie, zarozumialymi kobietami, bo niby po co?

Gość jestescie zalosne
lepiej bys falszywie skromnym niz zapatrzonym w siebie. nie ma sensu przekonywac tych "pieknosci" ze jest inaczej bo one i tak wiedza swoje

Gość jestescie zalosne
a zreszta. uroda przemija a rozumu niczym nie zastapisz

Gość Natasha zzzzzz
Dobra dziewczyny dosc tego jadu, topik nosi pytanie komu uroda pomogla w zyciu. Wam najwidoczniej nie pomogla, bo gdyby tak bylo nie byloby w Was tyle zawisci. Trzymajmy sie tematu/

Gość julia79
A Mona 1090 jest rzeczywiście bardzo ładna i ma jeszcze czas żeby jej uroda nabrala swojego kierunku :) naturalność tej pani czyni ją KOLEJNĄ wyjątkową :) Tylko broń Boże żeby nidgy nie powiedziała tego głośno.. Bo w dniu gdy powie całemu światu otwarcie "jestem piękna" będzie skończona :) I będzie jeszcze próżna i głupia.