Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawal na dzis

Najbrzydsza dziewczyna ode mnie z biura,ale dzisiaj zabłysnęła..lezelismy ze smi

Polecane posty

Gość kawal na dzis

lezelismy ze smiechu,kiedy najbrzydszka dziewczyna z biura(prze zabawna scena)..powiedziała"Ja to sie nie musze malowac"... ....po kątach chodziły teksty"Tak Ty nie musisz, tobie juz nic nie pomoze" "swoją drogą brzydule biurowe, potrafią rozsmieszyc, te to maja poczucie humoru:)i wysokie mniemanie o sobie":) najlepsze, ze kumpel z biura obok to słyszał, a ze szczery niezwykle powiedział"Tak Barbara Streisand tez nie musi sie malowac":) buahah

Gość słoneczniki 00 jesteś
wolę być brzydki i mądry, bo znajdę sposób, aby wypięknieć, ale głupim i pięknym, to już czarna rozpacz i jednorazowe poruchanko:P

Gość osika
trzeba bylo odpowiedziec.."bo tobie juz nic nie pomoze"

Gość kawal na dzis
nierozumiem przekonania dziewczyn i tłuamczenia sobie, ze skoro w makijazu mi brzydko, to znaczy, ze jestem naturalnie piekna.. niesttey brzydkiej dziewcyznie nic nie pomoze, makijaz bedzie ja sprzecił..a ładnej we wszystkim ładnie, zarowno bez make up, jak i z nim wyglada ładnie:)pozdrawiam

Gość nie masz racji
a potem wszystkie będziecie stare i brzydkie zewnętrznie Tylko niekóre, te co dbały o wnętrze bedą piękne

Gość haka mam na was wszystkich
nuudaa 😴 0/10

No jak jest, że tak poweim 'brzydka', to w biurze sie znakomicie może sprawdzać. To nie pokaz bielizny ani gra w serialach telewizyjnych.

Gość StaraNova
A co ona niby może że taka brzydka jest? Takie ma geny i nic nie zmieni. Poza tym jeśli nie ma urody to musi mieć jakieś inne zalety.

Gość Gabiii
Prostactwo autorki mnie "urzekło":-(-to ,że jest ktoś pusty to jeszcze nic,ale to ,że się tym chwali-to mała przeginka :-(

Gość gusta są rózne
oj pelikany pelikany łapiecie te prowokacje bez zastanowienia

Gość bleble ble bleeeeeeeeeeeee
wejdzcie na forum komu uroda pomogla w zyciu?????????????????? i poczytajcie sobie madrosci zycioew tych "slicznotek"

Gość o matko ale ty jestes glupia
i pusta, przeciez uroda przemija i ty keidys tez bedzieszbrzydka... wiec moze troche skromnosci ;)

Gość gggffdfesdsa
masz jakieś kompleksy że się podniecasz takimi sprawami??? to, że ktoś się nie musi malować nie znaczy, że uważa sie za ładną osobę. może chodziło jej o to, że ma ciemną oprawę oczy, czy może o to że nie czuje takiej potrzeby wewnętrznej... współczuję ci rozumu...a raczej jego braku i powiem Ci jeszcze, że jakbyś była normalna to nawet mając pewność, że brzydka dziewczyna myśli o sobie "jestem ładna" nie śmiałabyś się czy nie dziwiła, tylko cieszyła z tego że ona jest zadowolona zamiast się dołować

Gość gggffdfesdsa
i żeby nie było - nie jestem brzydulą, która cię krytykuje bo ją to co piszesz osobiście dotknęło. jestem ładna i nie jest to moja subiektywna ocena - choćby dziś słyszałam to dwukrotnie od obcych osób na ulicy... ale nie czuje sie przez to lepsza i nie śmieję z osób, które ładne nie są

Gość ihaaaaaaaa
autorka sie poczula przez chwile jak violetta z brzyduli zeby podniesc swoja samoocene:P

Gość Gabiii
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej .

Gość co znaczy to zdanie
"Najbrzydsza dziewczyna ode mnie z biura" bo nie bardzo jarze. cos stylowo zle napisane. autorka moze i ladna ale madroscia to tez nie grzeszy

Gość coś się
szybko pięknośc biurowa ulotniła

Gość nie ma zadnych
argumentow jak te wszystkie "pieknosci"

Gość kawal na dzis
moge byc conajweyzej brzydki, ale przynajmniej tego nie kryje:)

Gość nie znacie sie
nie znacie sie

Gość Sratatatatatatatatata
moze zaargumentujesz czemu uwazasz ja za najbrzydsza,co?:P a tak nawiasem to chyba prowokacja :D

Gość Tez kiedys tak powiedzialam
jak sie zapytali czemu sie nie maluje. Ja sie malowac nie chce i nie musze, bo i tak umre. Zwisa mi, ze psuje komus estetyke otoczenia :P

Gość cóż Ci powiem
może i ona brzydka... ale za to Ty... jesteś ta głupia i pusta...

Gość ANNNNN9
najlepsze sa te paszteciary ktore sie maluja i mysla ze sa piekne, u mnie w pracy tez jest taka prostaczka, wlosy z jakims paskiem czerwieni ryj przecietny ale mysli z ejest piekna, pol dnia w pracy sciemnai pusta lacha

Gość a TY annnnn9
a Ty ANNNN6 rozumiem, ze chodzaca pieknosc bez makijazu? jesli tak to daj zdjecie , inaczej nie uwierze, samozwanczej miss internetu bez zdjecia buahah, tutaj w necie kazdy moze byc kazdym,, najczesciej brzydki udaje pieknego, i na odwrot, na zasadzie przeciwienstwa..to czego nie mam w rzeczywisctosci w necie sie kreuje:)ze to mam

hmmm zalozycielko topiku a moze skoro tak sie znasz na makijazu a ta brzydula jest zabawna to ja zaprosisz do siebie i pokazesz kilka kosmetycznych sztuczek zeby hmmm poprawic jej image ;)