Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AzI_88_

Kolczyk w pępku!!!!!

Polecane posty

Gość AzI_88_

Hej wszystkim. Mam pytanie!! Jakies 3 miesiace temu przeklolam sobie pepek troszke bolało ale juz potem było ok:))) Wczoraj podczas kąpieli zauważyłam że ta skórka na kolczyku jest tak cienka ze widze caly koczyk i boje sie ze mi sie przerwie i wypadnie;( czy moze ktos z was wie dlaczego tak sie dzieje??? poniewaz ja nim nie szarpnełam i jestem w szoku dlaczego tak sie stalo!!! Prosze doradzćie cos...:|

Gość jbhdeckubeu
o matko!!!!!!!!!!!!!!! a co ty robisz na tym forum???????????

Organizm wydala Ci kolczyk- nie przyjął się, takie przypadki się zdarzają i nie zdziw się jak w końcu odpadnie

Gość miaaa...23
Popieram. Organizm odrzucił kolczyk i teraz się go pozbywa. A być może ktoś kto przekłuwał Ci pępek zrobił to za płytko. Ja miałam identyczną sytuację dwa razy i niestety nie mogę mieć kolczyka w pępku bo mój organizm ich nie toleruje :(

Ja miałam za płytko przekłuty pępek za pierwszym razem i kolczyk mi się zerwał. Za drugim razem wszystko ok.

A ja miałam 2 razy przekłuty i 2 razy mi sie przerwała skóra,więc dałam sobie spokój:)

Gość kijaki czy jak tam sie wabisz
ale masz owłosiony brzuch :o

he he wiem,ale tak już czasem się zdarza w ciąży:)))) Jak mi chciałaś zrobić na złośc to ci się nie udało:) :) :)

Gość madzia395
Witam wszystkie Panie:) mam dylemat odnosnie kolczyka w pępku bo gdy przeklulam go po raz pierwszy po ok roku "wyszedl" zostala blizna niestety, po jakims czasie poszlam do innego gabinetu i zrobilam dziurke drugi raz, przy czym bylam zapewniana przez kosmetyczke, ze nie ma czegos takiego jak nie przyjecie sie kolczyka i ze teraz bedzie wszystko ok jednak chyba tak sie nie stalo. Od przeklucia minelo co prawda ok 1,5 roku ale od jakiegos czasu moj kolczyk trzyma sie wlasciwie tylko na skrawku skorki, na tej bliznie ktora mi zostala z pierwszego razu. Postanowilam go wyjac zanim sam mi wypadnie, choc przyznam ze z bolem to zrobilam. Zastanawia mnie jednak co to jest to "wychodzenie" kolczyka, czemu akurat w pepku? mam kolczyk w jezyku, ktory bardzo szybko mi sie zagoil i z ktorym wszystko jest ok, w uszach tez mam kilka. co prawda nie moge nosic metali nieszlachetnych( tj moge tylko srebro i zloto) ale to chyba nie ma nic do rzeczy. Moze zaczekac az sie zagoi dziurka i zrobic jeszcze raz? a moze dac juz sobie spokoj (co mi ciezko przyjdzie) Doradźcie prosze! Pozdrawiam:)

Gość kasia ^^
Mam problem to pożyczyłam koleżance kolczyka i mi dziura zarosła.. mozna mieć 2 raz kolczyka czy nie ? i po jakim czasie ?