Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AzI_88_

kolczyyyk w pępku! Pomocy!

Polecane posty

Gość AzI_88_

Hej wszystkim. Mam pytanie!! Jakies 3 miesiace temu przeklolam sobie pepek troszke bolało ale juz potem było ok Wczoraj podczas kąpieli zauważyłam że ta skórka na kolczyku jest tak cienka ze widze caly koczyk i boje sie ze mi sie przerwie i wypadnie;( czy moze ktos z was wie dlaczego tak sie dzieje??? poniewaz ja nim nie szarpnełam i jestem w szoku dlaczego tak sie stalo!!! Prosze doradzćie cos...:|

Gość mam tak samo niestety
źle się goił i jakby doszło do takiej jakby martwicy skóry w miejscu kolczyka, ranka goiła się tak że jakby skóra się wypłyciła u mnie kolczyk goił się kilka miesięcy, prawie pół roku, ciągle ropiał, mimo że dezynfekowałam to miejsce kilka razy dziennie spirytusem, stosowałam maści z antybiotykiem, zaklejałam plastrem by nie haczyć o ubrania... nic z tym nie zrobisz, uważaj by nie zahaczyć nim o coś, wybierz taki kolczyk kóry najmniej haczy, ja mam małe okrągłe kółko o średnicy 1 cm, takie jakie nosi się w uszach

Gość jakajaka
mialam identycznie jak kolezanka powyzej w koncu zdjełam ten kolczyk bo i tak wisiał delikatnie, teraz mam małą dziurke brzydko to wyglada, jakbym miała drugi malutki pępek;)

Gość Ewelina255
Witam! Miałam podobny problem. Kolczyk po 2 miesiącach zaczął "migrować" , ponieważ mam uczulenie na nikiel. Musisz sprawdzić czy nie jesteś uczulona na materiał z jakiego jest wykonany kolczyk. Bywa i tak, że nie możesz poprostu posiadać kolczyka w tym miejscu :| Pozdrawiam.