Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdecydowanaIPewnaSiebie

ŹLE TRAKTOWANE DZIEWCZYNY ŁĄCZMY SIĘ!!

Polecane posty

Wszystkie dziewczyny, których chłopaki źle traktują i nie potrafią się z tym uporać, a chcą ich czegoś nauczyć łączmy się! Będziemy tutaj pisać o swoich przeżyciach i pomagać w swoich problemach sercowych. Nauczmy tych idiotów szacunku do kobiet !

Gość rzucić w diabły
a w czym problem? rzucić takiego w diabły. nie jesteście po slubie, nie macie dzieci.. co Was przy sobie trzyma?

wiecie co trzyma? Ta chęć udowodnienia, że to ON się myli, że to ON źle postępuje.

Gość rzucić w diabły
ale jeżeli sa dzieci, mozna sie starać dogadywać, skorzystac z pomocy specjalisty, ale nic na siłe. po co robić z siebie męczennicę, a dzieci wychowywać w stresie i kłotni

nazywanie faceta idiotą gdy ten powiedział na ciebie dziwka wcale moim zdaniem nie jest jakimś przegięciem.

Gość rzucić w diabły
no no, gdy facet tak powiedział, to co Ty od niego oczekujesz? że sie zmieni? nie szanuje Cie i tyle

Co za kretynka z autorki tematu - nie dziwie sie, ze facet traktuje ją worek na sperme

nazywanie faceta idiotą gdy ten powiedział na ciebie dzi**a wcale moim zdaniem nie jest jakimś przegięciem. oczywiscie- przegieciem jest bycie przy takiej osobie ale wasze zycie wasze zmartwienia na wlasne zyczenie

nie licze ze sie zmieni. Licze ze w koncu zrozumie jaki z niego cham

Gość elle22
Licze ze w koncu zrozumie jaki z niego cham Ale cham nigdy nie zrozumie, ze jest chamem...

Gość rzucić w diabły
a nawet jak zrozumie to co? powiesi sie?

wkurzona bardzo zona (w_b_z@gazeta.pl): "proponuje nauczyc sie szacunku do samych siebie a nazywanie partnera idiota chyba tez o czyms swiadczy" Chyba moja zdolność percepcji i logicznego myślenia została zachwiana... bo czegoś nie czaję. Dla mnie to jest oczywiste, ze jeśli facet źle mnie traktuje (już pominę, że gdybym usłyszała z jego ust "dziwka" musiałby się postarać o dobrego chirurga plastycznego), to go olewam. I mam prawo nazwać takiego "partnera" idiotą.

nie, to wtedy go zostawię z tą satysfakcją, że bedzie cierpiał tak jak ja cierpiałam.

ZdecydowanaIPewnaSiebie: "nie licze ze sie zmieni. Licze ze w koncu zrozumie jaki z niego cham" No i? Oj, Twój nick brzmi w kontekście tych słów niezwykle groteskowo - nie jesteś ani zdecydowana, ani pewna siebie.

egzystencja dla mnie niewyobrazalne jest zeby uslsyzec od parnera dziwko albo inny epitet. A gdybym uslyszala to nic nie sprowokowaloby mnie do znizenia sie do tego poziomu zeby kogos obrazac. chyba ze mowimy o seksie :P :P

gdybym nie była zdecydowana bym płakała co zrobić by on sie zmienił bo tak bardzo go kocham! a tak nie jest! chce by zrozumiał i go zostawić. Bo jak go zostawie teraz on całe zycie bedzie zyl myśląc ze to ja byłam ta zła, bo jak mu mogłam zadać pytanie, które nie tak zabrzmialo jak on chciał. To takie straszne.

Gość polaczcie sie wszystkie
w jedno wielkie kolo zalu, cierpienia, tesknoty, zranienia, i nie wiem czego tak jeszcze, opleccie tym kolem caly swiat i nastanie pokoj i milosc wszelaka

Gość wysmiewczyni
Twoj temat nie ma racji bytu bo na tym forum siedza tylko zakompleksione cierpietnice ktore pogodzily sie z eswoim zyciem i nie zamierzaja go zmieniac. A nazwanie partnera idiota gdy ten nazywa cie dziwka to jest stanowecze przgiecie. Wg. co poniektorych powinnas podkilic ogon przeprosic i prosic o wybaczenie:O Mozesz sie takich rad tu spodziewac. I napewno ktoras zarzuci linka do tematu czego pragna faceci i radze wyciagnac wiele rad i dostosowac sie do nich. A tak w ogole to ty jaks nie normalna musisz byc zeby tak beszczelnie tu wypisywac:P Pogadaj tu sobie z dziewczynami, fajnie gadaja:O

Gość jestes wreszcie
tylko nie uciekaj wysmiewczyni, to nic ze wszedzie piszesz to samo, musimy to zbadac, przeanalizowac, na pewno znajdzie sie sposob...nie uciekaj prooooosze

Gość spojrz ze jak nie wzielas
ostatniej dawki, to zdecydowanie podupadl styl twoich wypowiedzi, ortografia dramatyczna, styl do bani...trzeba dzialac! wysmiewczyni, nie uccieeeekaj

Gość wysmiewczyni
A pewne sebie to juz w ogole sa tu tepione ostro, a jak juz napiszesz z ejestes atrakcyjna i mas zgdzies czego pragna faceci to ci oczy by wydrapaly jak by mogly. Ale poczytasz to zobaczysz. ;)

Gość wysmiewczyni
ostatniej dawki, to zdecydowanie podupadl styl twoich wypowiedzi, ortografia dramatyczna, styl do bani...trzeba dzialac! wysmiewczyni, nie uccieeeekaj gdzie ta ortografia? a styl do bani to jakas nowa miara czy jak?

Gość a propos ortografii
napewno, beszczelnie ? :-)

Gość wysmiewczyni
to jest literowka ktore sie zdarzaja, jeszcze cos? Ty to widze ze do badan jednak sie nie nadajesz:O moze poszedl bys na jakies meskie forum i pogadal z facetami bo widze ze ci sie udziela. Jak na moj gust do badan to ty sie nadajesz.

Gość wysmiewczyni
a moze kobiety ci brak co? Przyznaj sie nie bedziemy sie tu smiac hi hi hi:P

Gość no widzisz obiekcie
zaczynasz sie juz nawet powtarzac w ramach jednego postu....trzeba dzialac, chodz, no chodz, nie bedzie bolalo...poczujesz sie lekka jak piorko ...