Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia....

Wyrwane rzesy!

Polecane posty

Gość glupia....

Przez przypadek wyrwalam sobie kupe rzes wraz z cebulkami.. Wyglada to strasznie.. nie wiem co mam teraz zrobic jets mi strasznie smutno. Czy takie rzesy w ogole odrastaja? A jesli tak to jak przyspieszyc ten proces? Niedlugo mam studniowke.. i nie wiem co z tym fantem zrobic.. ladnie sie urzadzilam. prosze poradzcie mi ( sztuczne rzesy chyab bneiw chdoza w gre bo je sie doklleja na swoje naturalne, a ja tych nie mam :P)

Gość poczochraniec
a mozna wiedziec jak to zrobilas??????

Gość glupia....
zalotka- tylko tyle moge powiedziec bo dalej jak to sie stalo nie wiem. Mial ktos juz takie przykre doswiadczenie? Naprawde mi przykro takze prosze nie dokuczajcie mi.

Gość poczochraniec
chyba jednak nie pozostaje nic innego jak czekac...az odrosną :O

Gość glupia....
Tylko sie boje zebym niczym nie zaszkodzila.. jak myslisz ile to moze potrwac? poza tym ja je wyrwalam z cebulkami..

Gość brsbrsbrs
:(

Gość glupia....
nie, teraz boli psychicznie

Gość kasiaanetak
urosna ci na pewno a do tego czasu proponuje kredke lekko brazowo i delikatnie nia to miejse poprawic ale naprawde delikatnie! ewentualnie cieniem do powiek brazowym

Gość lospierdolos
'urosna ci na pewno a do tego czasu proponuje kredke lekko brazowo i delikatnie nia to miejse poprawic ale naprawde delikatnie! ewentualnie cieniem do powiek brazowym ' kurwa :D:D:D a niby jak ma sobie rzesy kredka domalowac ?? :D

Gość kasiaanetak
jezeli tylko w jednuym miejscu sa wyrwane to lekko je domaluje wiem bo sama raz sobie tak zrobiłam wiec nie widze w tym nic glupiego

Gość lospierdolos
rzesy ?? :D

Gość kasiaanetak
ojejku brwi przeczytałam przepraszam bardzo :( wstydziora mam teraz nie da sie rzes zrobic ............jedynie sztuczne a na swoje odzywke nakladac nic sie nie da innego

Gość lospierdolos
nic nie szkodzi :) chociaz sie posmialam :D:D dzieki 🖐️

Gość glupia....
Boje sie ze draznienei tego jakims klejem do rzes moze zaszkodzic.. iw ogole nie odrosna

ja zrobilam kiedys tak samo, wyrwalam zalotka polowe rzes;) na te marne resztki nakladalam odzywke z oriflame i w sumie nie wiem czy to dzieki niej czy tak normalnie odrosly bardzo szybko. nic sie nie martw, do stycznia (studniowka) na pewno odrosna... ;) a poki co maluj to miejsce lekko ciemnym cieniem, tak zeby nie bylo widac braku rzes;) pozdrawiam 🌼

Gość glupia....
Kurcze tyle ze ja je wyrwalam ze cebulkami, widzialam na ich koncach takie biale kuleczki.. wyrwalam ich mostwo, mam pusta szapre na oka... Nakladam olejek rycynowy od czasu do czasu..ale boje sie ze nie odrosna.. :(

Gość laleczka czaki
odrosną i to dosć szybko, nie martw się A póki co mozesz nosic sztuczne rzesy. Najwyżej je trochę przytniesz, żeby wygladały naturalniej

Gość laleczka czaki
aham szparę, myslałam, że cała powieka łysa :P Nie no, to po prostu poczekaj, za 2 tygodnie już beda nnowe

Gość Natka glupia
Kochne wyrywam sobie rzęsy nie wiem czy odrosną co moge użyć czy mogę was prosic o pomoc neid lugo mam slub 4 lutego. co mohe zrobic