Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana 27777

problem z bylym facetem...

Polecane posty

Gość zaklopotana 27777

moj problem jest dosyc dziwny.. od 9 miesiecy jestem mezatka. Wczoraj odnalazl mnie moj byly na naszej klasie i dostaje od niego wulgarne wiadomosci prywatne. Pisze w nich ze chcialbym mnie znow "zerznac jak dziwke" ze "nadal pamieta zapach mojej cipy" i "czy obciagam swojemu mezowi" Juz nie wiem co mam robic na dodatek widzial to moj maz i zdenerwowal sie tym bardzo i nie odzywa sie do mnie. Co ja mam robic ?:(:(

zablokować tamtego zablokowac dodawanie komentarzy porozmawiac z mężem

napisać do administratora nk i przekopiować te wiadomości. pójść na policje z zarzutem molestowania psychicznego albo skasować konto. miałaś z nim jakieś problemy? on był w pewłni władz umysłowych?

no skoro pamieta zapach i chciałby cie zerżnąć, to chłopak nie chce dusić tego w sobie... pytanie o obciąganie mężowi, jest lekko niestosowne, ale moze prowadzi jakas ankiete... Ps trzeba było nie wklejać 87665 fotek ze ślubu na naszej klasie

Gość przed30
Taa, idz na policje i poskarz sie, ze byly pisze, ze pamieta zapach twojej cipy:D:D

Gość wysmiewczyni
hmmmm z kim ty sie spotykalas???? A on zawsze taki wyczesany byl czy teraz go tak naszlo? Poprostu nie nawiazuj z nim kontaktu a napewno znudzi mu sie.

Gość zaklopotana 27777
policja nic nie da jeszcze by mnie wysmiali policjanci to tez faceci :o

Gość obiekcie
prosze mi tu nie uciekac, tylko wracac na badania

Gość wysmiewczyni
a moze odpisz ze masz grzybice i wali ci jak z kutra rybackiego:O

to sama sobie odpowiadasz. ponawiam pytanie. on był psychiczny zawsze? czy sobie jaja robi po prostu, żeby Ci na złość zrobić?

Gość jacek1982
wyobrazam sobie mine policjanta na komisariacie jak przychodzi do niego jakas tepa zdzira i mowi ze pisze do niej byly o cipie!!!!!!!!!!! buehehe

Gość autorko przeciez
dostalas od querz konkretna rade, nie ma lepszej, do dziela!

Gość no to lipa ze az strach
na miejscu twojego meza bym sie wkurwil, wiadomo ze to nie twoja wina ale czytac ze ktos pamieta zapach cipy mojej zony doprowadzila by mnie do bialej goraczki

Gość zaklopotana 27777
on mial czasem jakies takie odloty mowil wulgarnie o kobietach i w ogole ale generalnie byl zabawny

Gość Do Komiczne-go
Zawsze jesteś takim dupkiem, czy to tylko okazjonalnie?

Gość eee jednak
prowokacja

\"ale czytac ze ktos pamieta zapach cipy mojej zony doprowadzila by mnie do bialej goraczki\" przesadzasz... ja bym odpisał, żeby sobie zapamiętał ten zapach bardzo dobrze, bo teraz moze sobie juz tylko powspominać i ewentualnie zwalić przy zdjęciach

Gość wysmiewczyni
co ty z tym obiektem co? tyy sie zajmij lepiej czyms pozytecznym. J atu powaznymi sprawami sie teraz zajmuje:P

Gość zenXXX
zaklopotana .... oto dlaczego bulwesruje sie jak widze czyjes fotki z "wesela" ;] chcialas byc na topie i jestes ;0) swoja drohga czy ty masz mozg?? umieszczac osobiste zdjecia na publicznym forum?? a zapomnialem pewnie chcialas sie pochwalic przed kolezankami desperatkami jakiego to masz meza ... no to teraz placisz cene za "chwalenie" sie zwoim zyciem osobistym... A CO DO TEGO KOLESIA TO NIE WIADOMO JAK BYLO,,, moze zrobilas mu ryse na psychice ...

Gość wysmiewczyni
wyobrazam sobie mine policjanta na komisariacie jak przychodzi do niego jakas tepa zdzira i mowi ze pisze do niej byly o cipie!!!!!!!!!!! buehehe kiedy zejda mu w koncu pryszcze bo zaczyna nudzic:O ni to ladu ni to skladu A ty zawsze tak seplenisz czy tylko na forum? Zazwyczaj jak bachorom schodza pryszcze to zaczynaja normalnie gadac wiec trzeba czekac....

Gość jacek1982
buehehe o widze odezwala sie stara panna :D

Gość wysmiewczyni
panna to i owszem ale do starej to mnie jeszcze brakuje pryszczochu. Podobno jakies papki trzaba robic to Ci zejda buehehehehehe Pryszczoch hi hi. A moze jak Ci zejda to wrocisz tutaj na forum i napiszesz cos Ciekawego:)

Gość wysmiewczyni
a wlosy lonowe masz juz czy tylko slyszales ze rosna ale u ciebie ani widu ani slychu....

ktos tu ma chyba jakies kompleksy, moze tobie wysmiewczyni zostaly na starosc blizny potradzikowe i teraz czepiasz sie mlodziezy, co? ;) stara i zgorzkniala z pajeczyna w wiadomym miejscu

Gość wysmiewczyni
coz jak komus odpowiada slownictwo "tepa zdzira" o dziewczynie ktora zadala pytanie to juz jego sprawa. Z takimi nie podejmuje nawet dyskusji bo i nie ma o czym. Powiem tylko ze nie odpowiada mi takie traktowanie ludzi i nie obchodzi mnie ile ten pryszczoch ma lat. W ogole zauwazylam ze takich tepakow jest tu wiecej i wzajemie sie wspieraja. koniec tematu. Dziwi mnie tylko ze nikt nie ma nawet ochoty powiedziec tepakowi ze jest tepy, ale ktos kto zwroci na to uwage .....mozna poczytac. Coz nie utozsamiam sie z ludzmi ktorzy popieraja tepakow.

no coz sposob w jaki potepilas tepakow jak dla mnie zalicza cie do ich grona

Gość popieramm
jakim trzeba byc tepym, zeby zaczynac rozmowy na tak niskim poziomie :P chlopak ma na pewno jakies kompleksy...