Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydmuchana wydmuszka

Czy nie jest za ciemny?

Polecane posty

Właśnie skończyłam urządzać pokój dla mojego maluszka i tak się zastanawiam czy nie jest przypadkiem za ciemny? Teraz i tak nie byłoby czasu na poprawki, ale może w przyszłości. http://www.voila.pl/227/06q3n/index.php?get=1&f=1 http://www.voila.pl/229/vu3tk/index.php?get=1&f=1 http://www.voila.pl/232/re2nm/index.php?get=1&f=1

Gość niby meble ciemne
ale ściany są jasne, więc rozjasnieją, ładne te scianki

Za ciemny może nie,ale bardzo smutny i zimny moim zdaniem.Może jakis cieplejszy akcent powinnas dodac.

Przepraszam, ale jak dla mnie mało wesoły, trochę taki ponury.

W takim razie, jak go rozweselić?

Myślę,że wystarczyłaby jakaś kolorowa firanka,może lampka w cieplejszych odcieniach............

Gość no racjaa
za ciemne meble ,moglas jasne kupic te sa jak dla dziadka lub babci a nie jak dla maluszka

To pokój dla synusia, więc róż odpada, ale może macie pomysł na jakieś ciekawe dodatki? Nie chcę też zagracić pokoju, bo jeszcze musi zmieścić się fotel z podpórką.

Gość Joggi
wiecej zywych kolorow jakies misie. moze lampka

Gość SanSan
a mi sie podoba ja nie lubie np pokoi gdzie na kazdym kroku kubus puchatek albo cos innego mi sie b podoba taki pokoj, dalabym wiecej zabawek :) poza tym b pomyslowy :)

Gość Małgosia Kowalska
jak dla mnie taki smutny, taki w starym stylu ale jezeli tobie sie podoba to nie sluchaj rad innych bo to twoje mieszkanie

Zabawek jest cała masa, tylko nie chcę, żeby się kurzyły, więc je pochowałam, ale jak tylko synuś będzie w domu wyciągnę.

Ale nikt Ci nie każe różu..mozesz powiesić firankę w kolorze zielonym,pasujacym do ściany(widze tam jakiś akcent zieleni) ale w żywszym odcieniu.

Jestem zadowolona z zakupu mebli, podobają mi się, ale rzeczywiście są troszkę za ciemne, dlatego tak się zastanawiam co by tu zrobić.

Gość eldespeinado
hmmm nic tak nie rozwiatla pokoju jak kilka lampek dajacych cieple swiatelko jak zrobilas te napisy? a i jeszcze jedno ...piszesz ze niedawno skonczylas urzadzac ten pokoj...chyba jednak minelo juz troche czasu bo na zdjeciach za oknem sa zielone drzewa :classic_cool:

Gość ja bym dala cos z pomaranczem
i cieplym turkusem. sciany sa ladne i mebelki tez ale efekt jest przygnebiajacy. powies pomaranczowe zaslonki, jakies naklejki na sciene lub lampki, swiatelka, cokolwiek co rozweseli ten pokoik. Strasznie w nim smutno i jakos... zimno

na meble mozna przykleic fajne ozdoby postaci z bajek na allegro maja bardzo duzy wybor, ja np lubie takie rzeczy nad lozeczkiem :) wg mnie sprawiaja wrazenie takiego prawdziwego dziecinnego pokoju :)

bo mam za oknem zielone drzewa, a pokój skończyłam w połowie listopada.

Na pewno w rogu ustawię jeszcze jakąś lampkę i może na ścianie przywieszę - są teraz takie ładne, kolorowe w różnych kształtach.

Gość no racjaa
jak by byly 2 -3 tony jasniejsze byly by ok ale te sa za ciemne moim zdaniem nie wygladaja jak dziecinne tylko jak jakies stare na sile zrobione na dziecinne

nie przesadzajmy zeby tylko kazde dziecko mialo tak fajnie urzadzony pokoik moze to wina oswietlenia jak robilas zdjecia? mi sie pokoj bardzo podoba :) podobaja mi sie te kolorowe sciany :) jak urodzi sie bobas powiesisz zdjecia z maluchem, wniesiesz zabawki i pluszowe misie i bedzie cacy, nie ma co przesadzac i robic graciarni z pokoju zeby tylko wydal sie bardziej rozswietlony i kolorowy ;)

pokoik moim zdaniem sliczny tylko troszke ponury jak dla bobaska:)

Nie jestem fotografikiem, więc pewnie i oświetlenie kiepskie, nie zapaliłam głównego światła. Za oknem co prawda słońce, ale trochę przyćmione przez drzewa. W tym roku coś dziwnego się z nimi zrobiło - z drzewami. Do pokoiku dodam jeszcze jakąś lampkę w rogu i może przywieszę lampeczkę na ścianę, bo więcej nic nie da się zrobić. Pokoju teraz nie przemaluję, a mebli na pewno nie wymienię.

Gość fddfdff
bardzo ladny pokoik

Dziecku i tak wszystko jedno, a już na pewno nie interesuje go kolor meble. Ważne, że tapeta jest kolorowa. Reszta jest naprawdę mało istotna.