Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkaaaaaa

chirurgiczne przerwanie blony dziewiczej?

Polecane posty

Gość kasienkaaaaaa

ile kosztuje? kazdy ginekolog moze to zrobic?

Gość kasienkaaaaaa
:o

Gość kasienkaaaaaa
:(

Gość Cinimini
ale czemu tak drastycznie???????????????

Gość kasienkaaaaaa
bo inaczej nie wejdzie :(

Gość kasienkaaaaaa
tak :( na wszystkie sposoby za duzo bolu :(

Gość kasienkaaaaaa
:(

Gość ranella
hej, mnie chyba też to czeka. ja jeszcze nie miałam stosunku ze swoim chłopakiem, ale to chyba niedługo nastąpi. ginekolog podczas badania powiedziała mi, że mam dość solidną błonę dziewiczą i stanowczy partner powinien sobie poradzić, ale może być też tak że trzeba będzie się zgłosić na nadcięcie. ale to chyba nie jest dodatkowo płatne tylko wpisane w oplatę za wizyte.

Gość bettyliadka
tez mam ten problem, juz tyleeeeeeee razy probowalismy i ból jest nie do zniesienia, ostatnio plakalam z bolu a i tak nic z tego.. boje sie ze to pochwica. choc mój partner ma lekko zakrzywiony członek, i probowalismy tak ze on bokiem a ja na plecach i wszedł nico głebiej, mniejszy ból aje mam wrazenie ze błone mam nadal nie peknieta, ze tylko sie rozciagnela :(

Gość kurier
ja za darmo ci to zrobie :)

Gość ranella
w sumie jak mam być szczera to wolałabym, żeby facet mi naciął błonę bo to dziwne stracić cnotę u ginekologa :/ jak to później wspominac?!

Gość kasienkaaaaaa
kit z tym nie chce juz miec tego i wole cieszyc sie seksem a nie ciagle to odkladac na pozniej ;/

Gość niki88
ja jestem z chłopakiem juz 4 i pol roku i tez jeszcze nie uprawialismy seksu,bo ja nie moge.Kocham go i on mnie tez,naprawdę mu ufam,nie wsydzę się swojego ciała,jestem otwarta na różne propozycje.Już wiele razy całowaliśmy się,pieściliśmy,uprawialiśmy miłość francuską,ale kiedy próbował wprowadzić penisa do mojej pochwy nie wychodziło zaciskałam sie

Gość sadlover
Kasienkaaaaaa! Każdy ginekolog może to zrobić, ale nie każdy chce.Jeśli wykaże się dobrą wolą, to weźmie Cię do szpitala i zrobi to na kasę chorych, jak w moim przypadku.Ile kosztuje prywatnie?Od jednego słyszałam,że 1500 zł (w Poznaniu).Wiem, co przeżywasz i radzę dokonać tego zabiegu.Ja miałam narkozę, nie czułam nic.Tylko później będziesz trochę obolała w wiadomym miejscu.Lepsze jednak to,niż te okropne próby z chłopakiem, które powinny być piękne. Pozdrawiam!