Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shante

Czy kobieta też może być nałogowym podrywaczem? Jasne!

Polecane posty

Ten temat chciałabym skierować zwłaszcza do wolnych, niezaleznych kobiet. Mam 27 lat. Mieszkam w Poznaniu i jestem panną. Szczerze mówiąc póki co nie mam zamiaru wiązać się z nikim na stałe. Kocham sex, facetów, flirt, wolność i pieniądze. Jestem więc całkowicie spełniona i niewyobrażalnie szczęśliwa. Mam każdego faceta, który mi się spodoba. Co noc inny. Możecie powiedzieć, ze jestem dziwką albo coś, ale wiem, że przemawiałaby wówczas przez was zazdrość. No bo myslac logicznie, na co mi facet, który by mnie ograniczał, czy dziecko, stały obowiązek. Wole korzystać z życia. Jestem Don Juanem w kobiecym wydaniu. Jeśli myślicie podobnie jak ja, piszcie. Chętnie porozmawiam z kimś kto ma podobny jak ja pogląd na zycie:-)

a jak sie zabezpieczasz?mądralo?przed niechciana cieza? faceci maja łatwiej bo nie musza sie truc hormonami.. czy wiesz, ze bioracy tabletki antykocnepcyjne..przez srednio 7 lat..jest duzoe prwdopodobienstwo, ze Twoja macica..nie pozwoliła zagniezdzic sie, a wiec wydaliła...7 zarodkow ludzkich..(zarodek, ma juz okreslone dna, czyli jakby zaprogramowany jest juz ten człowiek, jak bedzie wygladał, jaki bedzie)..poniewaz, nawet przy braniu tabletek..zdarzaja sie zapłdnienia..ale tabletki ktore maja niedopuszczac, do owulacji, czasem nie daja rady silnemu plemnikowi, ale zawarty w tabsach skłądnik..nie pozwala sie zarodkowi rozwinac.. wiec kilka zarodków ludzkich sie pozbyłas..przy okazji, swojejgo zajebistego, don juanowskiego zycia.. nie zazdroszcze ci,gdybys była szczesliwa, nie traciłabys czasu, na chwalenie sie na forum jakims....tylko po prostu cieszyła sie zyciem..cos jest nie tak..

samotna jestes!!nie zazdroszcze, tylko wspołczuje ci ogromnie, mi cie zal..brak ci czułosci..i chyba rodzice cie mało przytulali,albo pochodzisz z domu dziecka

Gość a żyj sobie jak chcesz
Póki nie krzywdzisz innych 🖐️

generalnie to potępiam ludzi (podkreślam ludzi czyli zarówno facetów jak i kobiety), którzy się tak oddają na prawo i lewo, to dzięki nim właśnie obserwujemy zatracenie podstawowych wartości - miłości, szacunku.. obserwujemy zatracenie zasad moralnych i coraz trudniej jest spotkać kogoś normalnego, kogoś kto nie jest przesiąknięty tą całą obłuda i kto nie zachowuje się jak zwierzątko, które musi zaspokoić swój popęd seksualny a jak człowiek.Kogoś, kto szanuje siebie i swoje ciało i swoją największą intymność, którą powinniśmy zachować dla partnerów, do których coś czujemy. tyle!

do juz sie qrwa mohery zleciały!...kieruje to do ciebie!! Fora internetowe przerażają mnie. Mają w sobie coś rozpaczliwego: pozór rozmowy, w dodatku obdartej z rozmówców, z ich twarzy, z odpowiedzialności. Słowo saute, wszystko jedną czcionką, po prostu głosy z szafy. Benedykt XVI i Krysia lat 12 mogą napisać na forum: „Boga nie ma”, i będzie to miało tę samą wagę. Każdy może uważać wszystko i właśnie najgorsze jest to „każdy”. Co znaczy myśl bez osoby ją myślącej. Chyba nic. Głosy anonimowe z forum stały się dzisiaj po dziennikarzach kolejną władzą, piątą. Biorą pełnoprawny udział w publicznej debacie. spotkajny sie na zywo i w oczy mi to powiedz, zem jestem moher!zdziwiłbys sie, nie jestem zadnym moherem, tylko atrakcyjna, szanujac sie dziewczyną a co do moherow i radia maryja Jeśli słucha tego dwa czy ileś milionów osób, to coś znaczy. To są ludzie bez żadnego potencjału konsumpcyjnego, nie ma im czego sprzedać, nie ma gdzie ich zaprosić, nie ma po co do nich kierować żadnej fali telewizyjnej i radiowej, bo i tak nic nie kupią. Nie wiem, kto jest w naszym kraju bardziej izolowany – staruszka z emeryturą 700 zł czy fryzjer gej z Warszawy? To jest właśnie tolerancja po polsku: Toleruj fryzjera geja, idiotko w moherowym berecie! Z tych ludzi bardzo łatwo się śmiać. Są fanatyczni, są oderwani od rzeczywistości i właśnie ta łatwość powiedzenia: „oni są głupi” mnie rozsierdza – pseudowywrotowość i bezpieczeństwo takiego stwierdzenia, takie mruganie do siebie oczkiem – nas ludzi mądrych i realnych.

Gość gwiazda 29
j.w.

Gość madrypolakposkodzie
do juz sie qrwa mohery zleciały, a Ty pewnie jestes gejem, i wkładasz se roze gali w dupe buahahah

Gość gwiazda 29
t.j. mycha*

Gość a żyj sobie jak chcesz
hej, Mycha, a kto powiedział, że POWINNIŚMY? Jej ciało, jej sprawa, co z nim robi.

do już się kurwa mohery zleciały FACET tez jak przeleci dla mnie jest dziwką, tak samo kobieta.. tylko, ze ja zadaje sie z porzadnymi facetami, a nie takimi co przelatują, wiec sama nie musze udowadniac, ze jestem taka jak oni... zarowno chłopy jak i baby ktore sie zle prowadza sa be,faceci nie stanowia zadnego wyjatku wiec o co ci chodzi?

tak bo masłowska ma racje!madra dziewczyna, bardzo dobra obserwatorka społecznych zachowan, w Polsce jak ktos ma odwage byc inny niz wszyscy, ma odwage byc soba, zyc z wzgodze z zasadmi to od razu nazywaja go moherem a Nosowska w wywiadzie ostatnio, mowiła, ze"bycie dobrym człowiekiem w dzisiejszych czasach graniczy z cudem, jest bardzo trudne".. bo dobrych ludzi, sie wysmiewa, uwaza sie ich za naiwnych i frajerow.. musiałabym sie pieprzyc, na prawo i lewo, chwalic sie ze ejstem taka wyzowolona i zre tabletki napakowane hormonami to byłąbym cool ale ja zyje sobie w czystosci..i jestem za to wysmiewana co za debilny kraj!

>>>mycha* a gdzie konczy sie korzystanie z zycia a zaczyna sie dawanie na prawo i lewo ? kiedy ? przy 4 facecie ? przy 10 ? w jakim wieku ? czy przygoda na jedna noc przekresla cale zycie ? a jezeli nie to ile trzeba miec przygod i romansow zeby "nie szanowac wlasnego ciala" ?

już się kurwa mohery zleciały "nie pozwoliła zagniezdzic sie, a wiec wydaliła...7 zarodkow ludzkich." brak mi słów pragnę zaznaczyć że są jeszcze gumki;P poczytaj sobie ...moj drogi, albo moja droga o działąniu tabletek antykoncepcyjnych a sie dowiesz, ze mam racje, skonczyłam biologie..w dodatku

a gdzie podrywasz? ;) a co do postawy... rob co chcesz :) odpowiada tobie ze jestes dla stada facetow workiem na sperme - bo z tej strony tez na to spojrzec mozna - to super. Pechowo bedzie jak ci to wyjdzie bokiem - zakochasz sie a on sie na ciebie tylko spusci ;]

a ja sie wychowalam w surowej katolickiej rodzinie i słyszałam słowo kochac cie i mnie przytulano.wiec nie ma reguły"moherze" jesli moge cie tak nazwac. buaha, bo sama masz mohera w pomaranczowym nicku

Gość salamandrrrra
Shante po prostu wybrała taki model życia jaki jej odpowiada, a wam nic do tego! Skoro chwali sie tym publicznie i zacheca do dyskusji to chyba nie do końca trafiony wniosek :P Możecie powiedzieć, ze jestem dziwką albo coś, ale wiem, że przemawiałaby wówczas przez was zazdrość. Rozumiem, że pozbawienie się szacunku do własnego ciała, miłosci do meżczyzny, szczęsliwej rodziny uważasz za godne zazdrości? No cóż - mogę tylko poprosić cię o uzasadnienie tej tezy :D

autorka umieściła tutaj ten post oczekując najwyraźniej jakiegoś odzewu a ja jedynie wypowiadam własne zdanie, pisząc w formie "...-my" sugeruję tylko swe czcze życzenie o powrocie do uniwersalnych wartości. oczywiście - niech kazdy żyje jak chce. po prostu nie uważam, żeby było właściwym pochwalać taki styl życia. dla mnie ten post można by było zamknąć w jednym zdaniu "kurwmy się na prawo i lewo bo to jest super!" a wcale nie jest. i myślę, że każdy to wie w głębi duszy.

dlaczego dl ciebie to jest smieszne, ale takie sa statystyki, matematyka nie kłamie, biorac tabletki, tez mozna wpasc,wiec skoror zdarzaja sie wpadki, to pomysl z logicznego puntu widzenia,z darza sie tez tak, ze zarodek obumiera(bo takie tez miedzyinnymi majaja działanie tabletki, maja zapobiec implantacji sie zapłodnionego jaja, jesli juz dojrze do zapłlodnienia)

samanto, może zabrzmi to banalnie i dziecinnie - cóż, w dzisiejszych czasach na pewno ale dla mnie sex bez uczucia po prostu nie istnieje. i jeśli ktoś oddaje się drugiej osobie bez miłości to już w tym momencie się nie szanuje.