Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjghgnb

wstydze sie przed nim rozebrac

Polecane posty

Gość jhjghgnb

jestesmy ze sobą 4 lata,on chciałby sie juz kochac, ja tez ale - mam kompeksy. nigdy nie widział mnie bez ubrania, nawet w samym stroju kąpielowym, wiec pewnych mankamentów mojej urody nie miał jak zobaczyć. To co mnie najbardziej martwi - cellulit - średnio, z przewagą na mało jędrne piersi - zbyt gruba (ok.60kg albo troche mniej na 165cm) - i boje sie ze brzydko pachne tam...ach, zbyt duzo sie naczytałam i to jest moja bardziej psychiczna obawa :O jak mam sie przekonać i doznać z sexu samego w sobie przyjemność skoro bede sie non stop bała czy przypadkiem mu sie nie podobam, nie widzi zbyt wielkiej ilosci tłuszczu na nogach itp:O poradzicie?

nie mysl o tym, bądź aktywna i otwarta, a zapamięta nie to ile masz cm w biodrach ale to ze jestes dobra kochanka... on chcialby sie "JUŻ" kochac?... to chyba mlodzi jestescie baaaardzo :P

Gość maggiia
4 lata razem i nie widzial cie w bieliznie @_@ SZOK a nie przyszlo ci do glowy ze kiedys przyjdzie ten dzien i trzeba doprowadzic cialo do ładu????? czy ty jestes nienormalna??

Gość jhjghgnb
zaczelismy chodzic mając po 15 lat:D chodzimy nie dokładnie 4, 3 i kilka miesiecy nie tak dokładnie juz, wczesniej tez było już, ale dopiero teraz ja sama chce. ale sie boje ze mu sie nie spodobam:O widział tylko w staniku, i nago (i nie tylko widział:D), ale to była noc i w dodatku kąpalismy sie w morzu jeszcze nie tak dawno wazyłam duzo mniej, ale nie wiem czy wiesz, ze ciało dziecka zmienia sie wraz z dojrzewaniem w ciało kobiety, dochodzą kilogramy, cellulit i te sprawy:O

Mozecie to zrobić przy przygaszonym świetle np. :) A jak sie boisz o zapach, to wykąp się bezpośrednio przed seksem. Będzie dobrze, nie przejmuj się tym.

Gość ciasteczko deserowe
on jest z toba bo cie kocha a nie dlatego ze kocha twoje wyobrazenie o sobie :O to jak ty siebie postrzegasz to jest spowodowane twoimi kompleksami, on jezeli ma kompleksy to napewno nie spowodowane twoim cialem ;)