Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorr_ll

do pań ZARĘCZYNY

Polecane posty

Gość wiktorr_ll

jestem z moją dziewczyną juz 3 lata i chce sie jej oświadczyć hmm zastanawiam sie jak to zrobić? co myślicie panie o takim planie?: wyjść z nią na łyzwy (wynająć lodowisko) i poprosić znajomego by w pewnym momencie puścił nam naszą piosenke i przy niej poprosić ja o ręke ? nie wiem jak taki pomysł odbierze dziewczyna

Gość miskaaaaaaaaaaaaa
ja mysle ze nie powinienies wynajmowac, bo kapnie sie ze cos jest nie tak jak nikogo nie bedzie oprocz was:) a wsrod ludzi glupio sie oswiadczyc wiec sama nie wiem...

Gość loleczka_plastyczna
w sumie ładny pomysł ale własnie.....czy to ją nie zdziwi jak nikogo nie bedzie innego na lodzie? :) :)

Gość narzeczonaaaaaaaaaa
pomysł jest super(orginalny)...ale ja mysle, że nie musisz wynajmowac calego lodowiska...w czym przeszkadzają ci inni ludzie.....wystarczy jak poprosisz o wasza ulubioną piosenkę a kiedy bedziecie ja słyszec, klekniesz przy niej...i na cały glos powiesz,ze ja kochasz....ze chcesz z nia spedzic zycie i czy wyjdzie za ciebie... ludzie napewno zaczną bic brawa no i bedzie szczesliwy koniec bo napewno sie zgodzi skoro sie kochacie:)

Gość blackcat
wg mnie za dużo komedii romantycznych z holywood sie naoglądałeś :o Strasznie to przesadzone i napewno się skapnie o co chodzi :o

Gość blackcat
"ludzie napewno zaczną bic brawa no i bedzie szczesliwy koniec bo napewno sie zgodzi skoro sie kochacie" ja bym na jej miejscu zwiała :o Ci biedna ma odpowiedziec jak kilkadziesiąt osób sie na nią gapi i "dopinguje" :o

Gość narzeczonaaaaaaaaaa
skoro jest z nim 3 lata, kochają sie, planują ze soba przyszlosc...to zareczyny sa tylko formalnościa....on nie osiadcza sie dziewczynie ktora poznal miesiac temu...... wiem jak bylo w moim przypadku....piersionek to tylko taki symbol.... oczywiscie inaczej jest gdy sie nie jest pewnym uczuć ukochanej....wtedy to najlepiej oswiadczac sie z dala od ludzi.....

Gość blackcat
też jestem w długim juz związku, planujemy przyszłość ale jakby mi mój facet wyskoczył z takimi publicznymi oświadczynami to bym się wściekła bo on wie że tego nie nawidze - może dziewczyna autora tez bedzie sie czuła skrepowana :o

Gość emailka
moj zaprosil mnie na kolacje a po kolacji obiecal niespodzianke (musialam zamknac oczy) i pojechalismy gdzies :) oswiadczyl mi sie na wielkiej gorze z widokiem na cale miasto w szczerych polach :) oczywiscie sie nie spodziewalam, bylo pieknie :D

Gość wiktorr_ll
nie wiem ale zaprosze ja do restauracji wbije w garniak i wyskocze z bukietem róz to chyba sie szybciej domysli niz na lyzwach a zrtesza w restauracji tez sa ludzie no nie?......

Gość narzeczonaaaaaaaaaa
wlasnie...zalezy od czlowieka.....ja tam nie mialabym oporu powiedziec tak, wykczyczec calemu swiatu...zreszta tak tez zrobilam...

Gość narzeczonaaaaaaaaaa
autorze, zrób jak ci serce dyktuje....ty najlepiej znasz swoja kobiete, wiesz jaka jest. Ja uwazam, ze pomysl jest orginalny i bedzie co wspominac.... napisz potem jak wyszło i czy sie zgodziła:)

Gość pewnie jestes tym samym kolesi
em co wymyślił wczoraj zaręczyny na weselu Szukasz czegoś oryginalnego i czegoś czego jeszcze nie było. Z tym lodowiskiem wydaje się być ok i fajnym pomysłem. Jeśli szukasz więcej inspiracji to był tu temat o zaręczynach w którym dziewczyny opisywały jak przebiegały ich zaręczyny albo jakie mają marzenia z tym związane, może byś coś podłapał, tylko nie pamiętam tytułu tego tematu. Może ktoś pamięta coś takiego i poda linka.

Ja tam bym nie chciała publiczności :P to chyba zbyt intymna sprawa :)

Gość aga................ .
a mnie sie podoba pomysl z lodowiskiem;0 super;D;D

jak dla mnie pomysł ZAJEBISTY, myslę, że facet zna ta dziewczynę i chyba nie decydowałby się na tkai krok, gdyby wiedział, że dostanie po łbie :P ja bym zrobiła tak - jesli autorze znas zkogoś z obsługi lodowiska, to umów się, że np. o 20 Ty się z ta dziewczyną kierujesz niby tak 'o' na środek teog lodowiska, i o 20 Ci panowie z obsługi nagle wyłączają muzykę i ktoś przez mikrofon niech powie - szanowni goście, na srodku lodowiska wlasnie jest pewien chlopak, ktory chce cos wpoeidzieć swojej dziewczynie. Ludzie jezdzący wteyd się zatrzymuja o co kaman i Was nie potrącają, Ty klękasz, wyciągasz pierścionek, pytasz się jej czy zostanie Twoją żona, ona ogłupiala ale przeszczesliwa przyjmuje go, ludzie klaszczą i jest super! :) Jak pusci tylko Waszą piosenkę to 1. moż ebyć glosno, ona nic nie uslyszy, ludzie beda was potrącac, a tak w tlumie to malo romantycznie. Albo bym w ogole zatrzymala muzyke albo juz wolala pojechac sam na sam gdzies indziej. :)

do Autora: świetny pomysł, ja bym sie bardzo cieszyła, gdyby mi ktoś taką niespodziankę zrobił. Wydaje mi się, że Twoja dziewczyna to doceni. A jak całą organizację związaną z wynajęciem lodowiska na godzinę zatrzymasz w tajemnicy i twój przyjaciel też to napewno sie uda.

Gość brak zaręczyn
jak tak lubisz zimę, to możesz poczekać na śnieg i ulepić odpowiedni napis, a reszta zależy od Twojej wyobraźni:)

Gość bez pomocy
ja myślę że pomysł jest naprawdę orginalny:) zresztą mój facet też oświadczył mi się przy kilku osobach (nieznanych mi) i wtedy nie myśli się o innych tylko o ukochanej osobie że stać jest ją na orginalny pomysł!!!!Mój mężczyzna w olbrzymim skrócie: wszystko uzgodnił z moją przyjaciółką za moimi plecami ona wyciągneła mnie do bawialni dla dzieci.On przyjechał z innego kraju w którym pracuje nie informując mnie o tym:) Przebrał się za Św.Miołaja i mnie na samym końcu zawołał do siebie na kolana i kazał powiedzieć wierszyk hihihi po czym wyciągnął prześliczny pierścionek i oświadczył mi się:):)naszczęście dzieci były zajęte swoimi sprawami!! A on miał gdzie przechować kwiaty i szampana:):)olbrzymi skrót ale uwierz że warto wymyślić coś orginalnego a nie tylko kolacja i pierścionek!!!powodzenia trzymam kciuki:):)

Gość 111111111111111
pisze się orYginalny, a nie orginalny!

Gość bez pomocy
nie wiedziałam że to konkurs z polskiego:):) a coś jeszcze chcesz powiedzieć czy aż tyle miałaś na ten temat do powiedzenia???

Gość princessaa
leprzy taki pomysl niz innego kolesia ktory tu napisal ze chcialby sie na czyms weselu oswiadczyc. to prawie wtedy ze stolka spadlam. ale lodowisko jest ok. byle by pora wieczorna i na takim kolodiwsku ktore na swieta jest ladnie oswietlone .