Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaałaaaa

Do jakiego wieku wasze dizeci spały w łóżeczkach???

Polecane posty

Gość maaałaaaa

No właśnie kiedy czas na zmianę łóżka, i na jakie??

Gość tez matka
3 lata i bunt:) trza zmienic:D

Gość maaałaaaa
moja mala ma prawie 2 lata ma już łózko w pokoju, ale dalej spi w łóżeczku, poprostu boję sie ze spadnie

moja spała do 1,5 roczku, potem łóżko takie dla starszaków kupiłam. Z barierkami po bokach.

Gość factory_girlvp.pl
Moim zdaniem w ogólne rodzice nie powinni dopuścic do tego, aby dziecko na długo zagniezdzilo sie w ich lozku. To jest miejsce intymne rodzicow, sfera, ktorej dzieci nie przekraczaja po 22. Ale jest juz dziecko sie przyzwyczailo, to mysle, ze jak najszybciej powinnas je oduczyc.

autorce chyba chodzi o to ze jej dziecko spi w dziecinnym lozeczku i pyta kiedy dziecko przeniesc do lozka dla starszakow.raczej nie bylo mowy o spaniu z rodzicami w ich lozku...

Mój spał tylko pierwszą noc w swoim łóżeczku po wyjściu ze szpitala.A potem już tylko na tapczanie.Oczywiście sam :) I może dlatego teraz nie mamy problemów bo od małego spał sam w swoim ,,dorosłym\" łóżku.

Moja córka ma 19 miesięcy i od dwóch śpi na łózku(rosącym razem z dzieckiem) bez barierki z boku.Nie zaliczyła żadnego upadku.

moj ma 17b miesiecy a od jakis 2 spi w lozku \'\'junior\'\'. poprostu sciagnelismy szczebelki a i tak z obu stron jest ochronka okolo 10cm. a rano moze sie wymknac i obudzic nas calusem,. zauwazylam tez ze po zmianie lozka lepiej zasypia i lepiej spi.

Gość wjjjjjjjjjjjww
Córcia spała do Trzech lat i trzeba ją było przekupić aby poszła na tapczan bo łóżeczko stało się małe. A syn miał rok i łózeczko było be jak mawiał i spał na tapczanie od roku. Więc to zależy chyba od dziecka jak się czuje i jak chce.