Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PeppaRAZDWATRZY

chce normalnie żyć.. Hashimoto

Polecane posty

Gość ta choroba to pikuś
i sorry jeśli kogoś uraziłam...

Gość PeppaRAZDWATRZY
nie uraziłas, wszystko ok

Gość PeppaRAZDWATRZY
.. zastanawiam c\sie czy oprocz haschi nie bierze mnie depresja. nie umiem juz sobie radzic. ja pierdziele jestem młoda i chce normalnie zyc...

Gość ammmmmaaammmm
a mówiłaś swojemu endo jak się czujesz? może coś poradzi? moja niestety mnie nie słucha jak mówię, że się źle czuję ale są chyba jeszcze dobrzy endokrynolodzy na tym świecie...

Gość ta choroba to pikuś
no to ok:)Pozdrawiam i mam nadzieję,że wreszcie na te wszsytkie paskudne choróbska znajdą skuteczne leki...

Gość PeppaRAZDWATRZY
Martas1111 :*

Gość Martas1111
depresja jest przy tym normalna...moze inaczej-"mozliwa"..

Gość Martas1111
Trzymajcie sie wszyscy cieplutko:)

Gość PeppaRAZDWATRZY
.. hmm moze i są ale ja chyba na zadnego nie trafiła. znaczy nie zrozumcie mnie zle- chodziłam do 3 najlepszych podobno. na pewno bardzo drogich :( ale jak narazie moj stan od 2 lat jest bez zmian. a od zadnego nie dostałam zadnego ludzkiego słowa. zawsze sie czuje jakby myslal ze zmyslam. są tacy zimni. zreszta wszystkim sie wydaje ze wyolbrzymiam. a jak chwilami juz mysle o tym "jakby to było jakby mnie nie było"

Gość PeppaRAZDWATRZY
bardzo sie boje ze narzeczony po prostu przestanie mnie kochac...

Gość PeppaRAZDWATRZY
nie wiem jak on wytrzymuje. a jak to sie stanie to po prostu chyba umr. bez niec\go nie ma dla mnie jutra:D kocham go na zabój:D

Gość ten kubeczek
Jak chce Ci się klapać paluchami w klawiaturę, to jeszcze nie jest tak źle. Też mam Hashimoto i od 2 godzin siedzę tu i głównie czytam, bo... nie chce mi się pisać nawet. :( Już 16 lat jestem na Euthyroxie.

Gość bo lekarze sa niedouczeni
i zamiast nas leczyc mowia ze nic nam nie pomoze:(:(:(

Gość PeppaRAZDWATRZY
wiesz nie chce mi sie za bardzo:D ale ppo prostu szukałam kogos kto mnie zrpzumie, bo na zywo nie ma takiej osoby

Gość ten kubeczek
Jak Cię nachodzą głupie myśli, to jedz czekoladę albo magnez w tabletkach (Magnicol, Magnivit). Pomaga.

Gość PeppaRAZDWATRZY
a tez tak masz ze czujesz sie głupia? ja normalnie czuję jakbym od czasu choroby straciła połowę intelektu. nie umiem sie uczyc, skupic uwagi., skoncentrowac

Gość dziewczyny moze to mizerna
pociecha, ale jak mam dola i zycie mi sie wydaje nie do rozwazania, to mysle o tych , ktorzy juz w ogole zadnych problemow nie maja - o moich znajomych, ktorzy umarli - i zaczynam sie cieszyc ze w ogole mam jakies problemy

Gość PeppaRAZDWATRZY
ten kubeczek--> :D dzieki za rade, wlasnie ostatnio słyszałam ze magnez p\moze trszoke pomóc. od jutra łykam codziennie:)

Gość ten kubeczek
:D:D:D Rozumiem, rozumiem. Od 16 lat rozumiem. ;) Nawet nie masz co się żalić. Jest to wcale nie tak bardzo częsta choroba i zdrowi najczęściej kwitują to machnięciem ręki i mruknięciem "a tam, tarczyca..." Ech... :(

Gość PeppaRAZDWATRZY
dziewczyny moze to mizerna--> smutne to co mowisz jest i daje do myslenia, dzieki za próbę pociechy. ja bardzo chce zyc. co jakis czas mam takie przebłyski nadziei:D

Gość PeppaRAZDWATRZY
ta, jak mnie wnerwia jak mnie moj facet- naprawde kochany, niby po studiach nie rozumie i dokucz mi ze ciagle spie, ze zycie spędzam w lozku.

Gość ten kubeczek
Momenty, w których zastanawiam się, ile to jest 2+2 są dosyć rzadkie. Ale musze przyznać, że jak się tak dobrze i długo zastanowię, to wyliczę jednak, że 4. ;)

Gość PeppaRAZDWATRZY
moze gdyby cos zrobil- sprobowal mnie z tego wyrwac.. ale on jest calymi dniami w pracy- naprawde dniami, a nie godzinami- ja siedze sama w domu i zdycham bo nic mnie nie potrfi przekonac zeby wyjsc do ludzi

Gość PeppaRAZDWATRZY
:D heh Kubeczku- ja potrafie teraz ksiazke czytac i po 3 minutach zapomniec o czym czytam. juz nie mowiąc o tym ze ciezko mi sie w ogole czyta ze zrozumieniem

Gość ten kubeczek
Da się z tym żyć i czasami jest całkiem fajnie (np. wtedy, gdy mozna przytulić się do podusi ;)). Ludzie bez oczu żyją, bez nóg itp. I żyją. I chcą żyć.

Gość PeppaRAZDWATRZY
ja tez chce o tak:)

Gość ten kubeczek
Jak tylko zauważysz, że "nie kumasz czaczy", to zwolnij. Nawet czytanie spowolnij wtedy, bo do rozumku dociera wszystko z opóźnieniem. Ale dociera. W wypadkach "opóźnień" masz przejawy niedoczynności. W takich razach leć do endokrynologa po receptę na zwiększoną dawkę hormonów.

Gość ten kubeczek
Idę już spać, bo jutro mogę mieć kłopoty z wstawaniem. ;)

Gość PeppaRAZDWATRZY
dobranoc :* ja tez juz ide, moze jutro wpadnę, pozdrawia wszystkie Haschimotki