Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze mi ktos powie

Spojrzenia mówią wszystko ?

Polecane posty

Gość ankaasdfg
nie ale tez moze byc;] Przynajmniej sie czegos dowiesz;]

Gość aaaawwszystko
a wszystko te czarne oczy, gdybym ja je miał:D lalalla

Gość magda234
nie ja pierwsza to sie boje

Gość ankaasdfg
usmiechnij sie moze on sie odwazy wtedy zagaadac. znacie sie w ogole?

Gość magda234
no z widzenia... ja sie wstydze boje itd on ma duzo kolezanek nigdy nie chodzi sam mysle ze jakby bylo cos na rzeczy to juz dawni zrobiłby pierwszy krok

Gość ankaasdfg
no ale sie gapi... Wiec o cos mu chodzi. Czeka na znak.

Gość magda234
tak ale to on pierwszy zauwazył ze ja sie na niego gapie i od tamtej pory tez sie gapi pozatym on raz udaje ze nie widzi a raz patrzy sie jak na nadjezdzajacego tira

Gość ankaasdfg
intrygujesz go

Gość magda234
no ale co dalej ja sie panicznie wstydze i boje facet mi sie podoba tak ze na zadnego innego nie jestem w stanie patzec

Gość a wytłumaczcie mi...
jak mi facet mówi, że mam ogromne źrenice? hehe żeby wyprzedzić niektóre wypowiedzi-nie, nie ćpam :)

Gość ankaasdfg
jak sama tego nie zalatwisz to nkt tego za ciebie nie zrobi a na cud nie licz. Tak trudno jest Ci sie usmiechnac do kolesia? Co ci szkodzi? Najwyzej sobie pomysli, ze jestes trzepnieta i tyle

Gość ankaasdfg
duze zrenice mamy gdy nam sie cos podoba. Wtedy wiecej swiatla wpada nam do oczu,

Gość magda234
NO SUPER a swoja droga to mnie rozbawiłes :) a to facetowi wypada robuc pierwszy krok nie kobiecie ja go znam tylko z widzenia nawet nie ma wspolnego tematu do rozmowy

Gość jest wiele opcji
źrenice rozszerzają się gdy nam się ktoś podoba, jesteśmy podekscytowani lub podnieceni gdy facet ma błyszczące oczy gdy na nas patrzy to znak że mu się podobamy lub podniecamy go

Gość ankaasdfg
to nie jest pierwszy krok tylko sygnal, ze pozwalasz mu zrobisz ten krok

Gość jest wiele opcji
gdy się znów będzie gapił spójrz wprost na niego i uśmiechnij się, nastęny ruch nalezy do niego Twój uśmiech powinien być dla niego sygnałem że nie odrzucisz go gdy podejdzie i będzie chciał nawiazać kontakt

Gość magda234
czyli mam sie usmiechnac tak? no ale patrzec długo? chwile ? przytrzymac spojzenie ?

Gość magda234
?

Gość magda234
jest tu kto?

Gość jest wiele opcji
nic nie podpowiem, to facet musi przejąć inicjatywę, Ty masz tylko spojrzec i się uśmiechnąć a co stanie się potem to nie wie nikt.... może koleś się gapi bo zauważył że Ty zwracasz na niego uwagę....a sam nic nie robi bo ma kogoś.... diabli wiedzą...dopóki koleś nie zareaguje w jakikolwiek sposób to się niczego nie dowiesz

Gość magda234
racja... odwiedziłam jego prof na gronie on moj ale nie wysłał mi zaproszenia mam sie przejmowac?

Gość hpjfh
Ja rowniez jestem w dziwnej sytuacji. Od jakiegos czasu zauwazylam, ze przyglada mi sie pewien chlopak (studiujemy razem, ale nie jestesmy w tej samej grupie, znam go tylko z widzenia), zdarzylo mi sie kilka razy przylapac go na tym jak sie mi przygladal, ale zawsze odwracalam wzrok. Pewnego dnia, gdy spoznilam sie na zajecia, wchodzilam do sali, a on siedzial przed sala razem z kolega uslyszalam bardzo wyraznie jak powiedzial: to ta dziewczyna, o ktorej Ci mowilem. To musialo byc o mnie, bo nikt inny nie szedl, a mijalam go w odleglosci kilku centymetrow. Na poczatku myslalam, ze moze mu sie podobam, ale w sumie to troche bez sensu, bo on ma dziewczyne (jestem razem z nia w jednej grupie), do mnie nie podchodzi ani nic, a raczej nie wyglada na niesmialego, bo zawsze jest otoczony grupka znajomych, glosno sie smieje itd. Nie chodzi o to, ze on mi sie podoba czy cos, bo ja tez jestem zajeta i nie zamierzam zrywac z moim chlopakiem, ale po prostu ciekawi mnie ta sytuacja. Jak myslicie, o co moze chodzic? Myslicie, ze mowiac do kolegi, ze ja jestem ta dziewczyna, o ktorej mu mowil mogl miec na mysli cos zlego? Ze np mnie obgadywal, zbijali sie ze mnie? Czy raczej przeciwnie, ze mu sie podobam?

Gość jest wiele opcji
pewnie ma kogoś i tyle niepotrzebnie wchodziłaś na jego profil, hmmmm skąd ja to znam....tak zachowuje się zdesperowana i zakochana kobieta

Gość hpjfh
Odpisze mi ktos?:)

Gość magda234
racja zakochana i to jak

Gość magda234
ja mam tylko 1 fot i niezbyt wrazna kolezanka mi mowi ze niewygladam na nim jak ja