Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malujacasie

dziewczyny malujecie sie na codzien.....

Polecane posty

Gość to moze ja odpowiem
Monicca B.- "ale przecież nie będę przy facecie non stop w tapecie" hehehe i to powinno podsumowac ten temat :P brawo za rym :P

Gość azjaaaaaaaa
mam problemy z trądzikiem i czasem robię sobie pełny make-up, w momentach gdy buzia wygląda gorzej - do pracy - podkład, korektor, puder sypki, tusz do rzęs, błyszczyk jak buzia wygląda ok - tylko tusz do rzęs, błyszczyk i ewentualnie korektor pod oczy na wyjście - podkład, puder sypki, korektor, tusz, cienie, kredka do oczu, błyszczyk, ewentualnie róz dla mojego Narzeczonego - najcześciej bez makijażu ewent.tusz, jak chcę go zaskoczyć czasem robię sobie pełny makijaż ale rzadko bo widujemy się codziennie i po pracy wolę jak buzia "oddycha" a on też woli mnie bez makijażu do sklepu, do babci, itp - zero makijażu, szkoda mi buzi na nakładanie tapety ;)

Gość MoniccaB.
to moze ja odpowiem---- Dziękuję docenienie mojej skromnej osoby. :D Nie wiedziałam, ze posiadam talent do układania rymów :P Wracając do tematu;D jak pomyślę, ze facet na mój widok rano miałaby uciekać...:O Najgorzej ze nie mam pomysłu na rozwiązanie problemu:D

Gość MoniccaB.
Fajowo jaby jakiś facet zabrał głos w naszym temacie:D

Gość oooooooooooooooooooooooo
ja sie maluje codziennie

Gość zxv
maluje sie jak gdzies ide, pełny makijaz, roznica z makijazem a bez makijazu jest duza