Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fight or give up

walczyć czy się poddac??

Polecane posty

Gość fight or give up

facet który mi sie niemożliwie podoba związał sie z dziewczyna przedwczoraj..zależy mi na nim ale nie wiem co robić.mam walczyc o niego?? czy poprostu odejśc tak..?często ze soba gadamy,ale on chyba nie wie o moim uczuciu..

Gość cuf7ryg r7
nigdy nie zrozumiem tego wyrazenia "zwiazal sie przedwczora, wczoraj, 3 dni temu " etc, moze jeszcze o 12.46?? skad wy wyznaczacie takie granice, umawiacie sie "no ok, od dzis jestesmy razem, zsynchronizujmy zegarki" pewnie ja bzyknal albo byli na randce a ty juz wymyslasz sobie zwiazek :O co ci szkodzi, sprobuj,

Gość fight or give up
bo oficjalnie są razem od tamtego dnia..wiem że umowili sie na poważniejsze spotkanie i sa razem..

Gość cuf7ryg r7
dla mnie to niepojete ale ok, skoro ma nowa kobiete to najepwniej jest nia podekscytowany, jako nowoscia, wielce prawdopodobne ze predzej czy pozniej sie nia znudzi, wtedy mozesz wkroczyc do akcji 🖐️ oczywiscie moze sie zdarzyc wielka milosc itd ale przyznajmy ze to malo, bardzo malo prawdopodobne, no chyba ze piszesz scenariusz do telenoweli i stad ten topik

Gość fight or give up
pisze bo naprawde mi na nim zalezy..dziekuje za rady :)

Gość a ja nie rozumiem jednego
facet Ci siępodoba już od jakiegoś czasu, tak? Był wolny, dlaczego wtedy nic nie zrobiłaś? A teraz nagle, kiedy on poznał inną, związał się z inną, Ty się zastanawiasz, czy o niego walczyć? To TERAZ się zorientowałaś??????? :O:O Trzeba było wcześniej walczyć, jak miałaś okazję i on był wolny. A teraz się nie wpieprzaj w cudzy związek :O

Gość cuf7ryg r7
bo tak bywa ze otrzezwienie przychodzi po jakims szoku, np wlasnie jak sie facet zwiaze z kims innym