Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka0

kiepska w łóżku a dobra w łóżku. po czym to oceniacie?

Polecane posty

Gość dorotka0

pytanie szczegolnie do panów, ale takze i do pań. Mówi sie, ze dziewczyna jest kiepska w łóżku albo dobra w łóżku, ale po czym to oceniacie? co robi dziewczyna, ktora wg was jest dobra w łóżku? a co robi lub czego nie robi dziewczyna, ktora wg was jest kiepska w łóżku?

Gość oooooooooooooooo
HEJ PANOWIE WYPOWIEDZCIE SIE. A MOZE PANIE?

Gość zxv
faceci niby tacy znawcy sexu, a zaden sie nie wypowiedział

chodzi o to jak kobieta reaguje w trakcie wspolzycia czy czujemy jej wspolprace oraz jej zdolnosc do odczuwania .... czy jest podatna na jego starania podczas wspolzycia czy jest poprostu deska pod chlopem czy jest zywa i wspolpracuje ..... my doswiadczeni faceci wyczuwamy kiedy graja a kiedy czuja ......... i poddaja sie wlasnym uczuciom i wiemy kiedy graja swoje gierki..... ot caly problrm ...... szczerosc przeciw nieszczerosci.....

Gość pam pam pam...
Nie spotkałam się jeszcze z facetem który by umiał zorientowac się kiedy gram w łóżku a kiedy nie, wmawianie sobie, że zawsze wyczujecie drodzy panowie jest wielce naiwne

oczywiście że można grać ale po co??? Zazwyczaj grają kobiety spięte ...doswiadczony facet wyczuje choc może z trudem ,Orgazm widać u kobiety po wyrazie twarzy a po nim następuje odprężenie co da się zauważyć i na tym polega cała tajemnica kobiety ktora jest dobra w łóżku,bo ja czuję ogromną satysfakcję że dzieki mnie kobieta rozładowała napięcie seksualne.

Gość mąż swojej zony
chodzi o to, żeby w łózku duzo rozmawiać, wtedy nie bedzie udawania, my z żoną podczas seksu czy nawet pieszczot mówimy o tym co sie dzieje i wiemy na 100% ze to nie jest udawane, jesli cos nie wychodzi tez otwarcie mowimy, np., ze coś nie wyszło, bylo blisko ale uciekło, nie moge dojść czy cos w tym stylu, ale gdy jest super i czujemy zblizajacy się orgazm tez informujemy sie o tym, ona mówi: "zaraz dojdę" albo "zaraz bedzie mi dobrze" a ja: "kochanie dochodzę" albo "zaraz będę tryskał" :)

Gość kobietka to ja
:D haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D haaaaaaa :D haaa haaaaaaaaaaaaaaa

Gość ciekaaaaaaaaaaawska
a co to kurwa, jakieś łózkowe scrable? :-D:-D:-D

to jest układ stały w twoim układzie wieloletni i to jest normalne że tak sobie mówicie Pytanie raczej dotyczyło ukladów krótko- czasowych facet chce jej zrobic dobrze a ona jest spięta i zamienia się w rolę obserwatora co i jak on jeszcze wymysli zeby ją zadowolić az w koncu decyduje się na to że udaje orgazm a facet w siódmym niebie

dla faceta liczy sie to czy kobieta moze cala noc byc na gorze, czy lapie sie podczas sexu za piersi, CZY PROWADZI JEGO RECE W SWOJE EROGENNE STREFY, czy wzdycha, patrzy mu w oczy, czy o malo sie nie posra (tak jej niby dobrze), czy giba sie jak rezus i wciaga powietrze przez zacisniete zeby. oni w lozku nie lubia jebanych sierot. ot cala tajemnieca:|

dobra w łozku kobieta to taka, która lubi długie pieszczoty, nie narzeka, że ją boli głowa, ciagle ma ochotę robic to w róznych pozycjach, jest niezmordowana, potrafi odwzajemnić pieszczoty, jest spontaniczna, wtedy wiadomo, że nie udaje, że potrafi czerpac z seksu przyjemnośc i dawać ją mężczyźnie :)