Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Pytanie do tych co mnie już troche znają w sensie moje wypociny na kafe

Polecane posty

Jestes tego typu czlowiekiem, ktory dla swojego dobrego samopoczucia musi byc uznawany przez wszystkich za fajnego bo inaczej odczuwasz dyskomfort psychiczny?

miedzy oczy..nawet gorzej bo czuje się niezrozumiany a na dodatek niemam żadnego misia o którym piszesz... teraz mnie dobiłeś. z tzw innej beczki skoro juz o kolorach mowa, jak mam przekonac dziewczynę żeby nie farbowała juz włosów bo się stęskniłem za jej naturalnym kolorem?

rozgrzeszam z chęci zaistnienia na kafe\\\\ ;) [górnolotnie zabrzmiało, a miało być lekkie, cóż forma nie zawsze wychodzi :(] rozpisaliście się, więc muszę dodać, że mój \"wywodzik\" miał się pojawić po wypowiedzi Ike: \"nic o tobie nie sądzę- bo dośc rzadko się stykamy może mam wrażenie , że chcesz tu zaistnieć ale to całkiem normalny odruch\"

HURRRRRRRRRRRRRRRRRRA! Sam komiczne odwiedził muj topik! i nawet coś napisał! Ba! zadał pytanie, mi! zadał mi pytanie! to najwspanialszy dzień w moim życiu..czuję się taki szczęśliwy i dumny..i doceniony! eh z trudem moge powstrzymać łzy wzruszenia

o matko to już wiem co o tobie sądzę jesteś typem błazna- nie cierpię takich ludzi

z podneicenia i emocji zrobiłem orta w słowie "mój" :D nie wierze..komiczne w MOIM topiku..musze zrobić printsreena i wyrukować i oprawic w ramkę

to ja moze troche poza tematem - ale tylko troche poza ;-) w koncu inni tez zaczeli juz o wlosach:-) jest taki dowcip, moze troszke przekrece, jesli tak, to wybaczcie tata byk wzial swojego synka i chcial pokazac mu pierwszy raz jak bzykac krowy ida sobie po polu, mlody byczek zobaczyl pierwsza krowe i sie wyrywa: - tato! tato! przelecmy ta !!! taaato! - spoookojnie synku... ida dalej i znow widza sliczna krasule - tato! taato! przelecmy ta, ta chce, prosze przelecmy ta! - spokojnie synku.. ida dalej i widza najpiekniejsza krasule, synek totalnie napalony, para z uszu i te sprawy - tato! taato! no blagam , przelecmy ta! - spokooojnie synku.....przelecimy wszystkie

nie zgadłaś...z błaznem nie mam nic wspólnego...przynajmniej na realu a tutaj? no własnie po to założyłem ten temat... dlaczego bez szans? bo co? wlosy zniszczone farbowaniem prze pare lat? zdejmowanie koloru jest niezbyt zdrowe dla wlosów ponoć..o to chodzi?

brat, poprostu ktoś mi kiedyś napisał że komiczne nigdy nie zniży sie do mojego poziomu by ze mną rozmawiać a juz na pewno nie pisać w moim temacie:P a jednak...

czy może trzeba ściać na krótko? to raczej odpada , długo zapuszczała..

wiesz acca...problem lezy w tym, ze to niewazne co my sadzimy o sobie samych, lepiej zwrocic uwage na to co inni o nas mysla, w koncu chyba taki byl cel Twojego watku a jesli tak, to "nie zgadlas" - jest calkowicie nie na miejscu

AcccA pytałeś co o tobie sądzimy- daj nam się spokojnie wypowiadać- co mnie obchodzi jaki jesteś w realu- nie interesuje mnie to, nie śledzę cię, nie tworzę notek napisałam o swoich wrażeniach- i uwierz mi na słowo- na kafe jesteś taki- jakim my cię widzimy a nie jakim chciałbyś być

brat, poprostu ktoś mi kiedyś napisał że komiczne nigdy nie zniży sie do mojego poziomu by ze mną rozmawiać a juz na pewno nie pisać w moim temacie a jednak ale przeciez ona z toba nie rozmawia ?

wkurzona mnie się pytasz?:D co ja sobie włosy farbuje? :P no jak ma się np zafarbowane na czarno, i chce sie nagle mieć np rude..a naturalnie ma sie bląd..to przeciez nie nałoża marchewkowej farby na czarną nie? czy może źle mówie? przyznaje że nie mam o tym pojęcia:P

"napisałam o swoich wrażeniach- i uwierz mi na słowo- na kafe jesteś taki- jakim my cię widzimy a nie jakim chciałbyś być " i tu własnie dochodzimy do sedna sprawy..i o tym chciałem w tym temacie rozmawiać z tym że dopiero później..ale że zostałem źle zrozumiany plan wzial w łeb... brat ale napisał w moim temacie czy nie? zadał mi pytanie czy nie? zadanie pytania to poczatek rozmowy czy nie?

do zdejmowanie kolorów? to taka specjalna maszyna składa się z turbiny która przy pomocy wiązki antymaterii tworzy mini czarną dziure która jest jednocześnie brama do innego wymiaru tzw alternatywnej rzeczywistości w której tez jesteś Ty tylko że troche inna np rude włosy zamiast czarnych..i dokonuje się zamiany włosów..banalne..na allegro używana za 999.999.999bln dol...lub wersja chińska za 1000 dolców ale niema gwarancji ani serwisu./

no ale wkurzona, pomysl ze masz bląd włosy. farbujesz na czarno...po roku stwierdzasz że chcesz mieć rude..co robisz?

chcesz mi powiedzieć że on ze mna nie rozmawiał? a ten znak zapytania na końcu? eh..czemu chcesz mi zabrać całą frajdę z tego że kafeterianin - legenda(mało jest topików w którym ktos nie wspomni czegos o komiczne) zechciał ze mną rozmawiać... a czemu więcej nic nie pisał? bo..hm..musi byc jakies wyjasnienie, pewnie net mu padł:P

proponuje ci wydrukowac ta strone ,obłozyc w ramke i walnac sobie ja na scianie nad łozkiem :) oddajac sie przy niej kazdego wieczora wspaniałym psycho-melancholijnym odlotom :P

komiczne nie rozmawia z nikim od tylko zjawia się niczym demon zła- rozsiewa trwogę po czym wraca do swojej otchłani czarrrrnych aniołów :D

brat juz to zrobiłem..tzn zgrałem na pena..i pomyslałem że ramka to za mało..wytapetuje sobie tym pokój;) a juz myslałem że jestem wyjatkiem i komiczne ze mną pogada..

Moje zdanie jest takie, że robisz masę błędów ortograficznych :-) Nic więcej nie wiem, co chyba poczytam sobie za dobry znak, mianowicie taki, że od-uzależniłam się od tego uroczego miejsca (w przeciwnym razie chyba bym Cie kojarzyła - skoro zebrałeś juz tyle opinii to pewnie bywasz regularnie) :-)

Młody max 24 lata masz kobiete.Ułożony chłopczyk,wesoły.Nie lubisz zmian nie masz siły przebicia...taki zwykły jesteś