Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeliiaii

tojest typowy obraz polskiego spoleczenstwa

Polecane posty

Gość eeeeeliiaii
do jakiego wora? Chodzi mi o to ze w tym kraju kazdy dostnie kase z Mopsu a ten ktory uczciwie pracuje ma pod gorke

Gość olliiinnna
dokladnie, ta kobieta z artykulu jest sama winna temu co sie stalo, amz pijak a ta daje sobie zrobic nastepne bachory a do pracy tez nie zamierza pojsc bo panstwo da

Gość eliiiiiddddd
no to sie babsko doigralo, treba bylo sie od goscia wyprowadzic ale rzeciez sama lubila popic , kurde piepszeni reproduktorzy, niektorzy ludzie nie moga miec dzieci a takie prymitywy co?

Gość ANNNNN9
rodzina nie dawała sobie rady , ale dobrze wiedziała jak pomnożyć potomstwo. To się kwalifikuje do leczenia, a nie pomocy.A teraz każdy podatnik bedzie łożył na dzieci sieroty.To się nazywa SYF.

Gość a ty co ooo
ja uwazam ze Mops i inne osrodki pomocy moga komus pomoc raz a nie ciagle co to ma byc ze ludiz musza pracowac a tacy tylko kase na wegiel, na buty na ksiazki , jedzenie w szkole, ja gdybym tak dostawala to bym tez soboie zyla a teraz zarabiam praiwe najnizsza

Gość za nbzajzjkaza
zlikwidowac osrodki pomocy to od razu zaczna sobie tacy radzic a tu sie takim pomaga

Wystawcie czubek nosa poza Polskę a zobaczycie, że taka sama sytuacja jest w Anglii, USA ---gdzie rzesze Latynosów produkują dzieci taśmowo, handlują dragami a po nocach kłują się nożami.

Gość za nbzajzjkaza
moze i tam tak jest ,a le tam panstwo daje kase na dzieci wiec sie jakos utrzymuja, a u nas jest sytuacja taka ,a ze ja np nie dostane ani grosza z opieki bo mam za wysoki dochod haha smiechu warte a ci biedacy i tak maja wiecej odemnie bez wysilku