Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polityka jest cooooooooool

nie rozumiem ludzi którzy nie interesują się polityką

Polecane posty

Gość polityka jest cooooooooool

i tą krajową i tą lokalną, są ludzie którzy nie znają nawet nazwiska prezydenta swego miasta

Gość ale chcąc nie chcąc
jesteś małpą w tym cyrku :)

Gość za nbzajzjkaza
moze i dobrze robia ze sie nie ineresuja abo maja mniej strsow co ci przyjdzie po tym zaineresowaniu tylko sie scyzoryk w kieszeni otwiera

Gość oczywiscie że jesteś
polityka dotyczny nas wszystkich, są miasta które upadają a są takie które rozkwitają - to dzieki politykom, tak samo z krajami - mądra klasa polityczn = sukces i bogactwo obywateli... można włożyc końskie klapki na oczy i udawać że mnie to nie dotyczy ale i tak cię to dotyczy

dobra ujme to inaczej jak panstwo robi cie w chuja ty rob w chuja panstwo :D polityke mam w dupie...i zyje mi sie bardzo dobrze wiecej na ten temat nie napisze :D na ciebie polityka byc moze wplyw jesli nie masz jaj i zyjesz tak jak ci pozwolą

Gość taka se laska nebeska
wiesz co ja mam w dupie politykow mojego miasta bo od starosty zalezy moja pensja a jest prawie najnizsza karajowa a ja mam studia to chuje

Oczywiście że polityka dotyczy każdego jak ktoś zauważył działania polityków wpływają na nas i nasze życie. Zastanawia mnie tylko to że praktycznie od upadku komuny nie było chyba rządu, który robiłby to co mówi. I nie ma na to żadnego sposobu by w jakikolwiek sposób rozliczyć rządzących. Przykład znamienny i powszechnie znany to Pan Paweł Piskorski, (PO) .. wszem i wobec wiadomo że dorobił się nielegalnie majątku(grał np na giełdzie będąc Prezydentem Warszawy) i co nic, zostaje europosłem. :D Jak mawiał Zulugula.. "Polska to dziwna i śmieszna kraina".

Gość Juz wole kabaret poogladac
Bo z polityki i politykow az nie wypada sie smiac, w koncu reprezentuja nasz kraj :O

Gość gorzkie swinstwo na sniadanie
'Jak mawiał Zulugula.. "Polska to dziwna i śmieszna kraina". ' taka sama dziwna kraina jak dla anglikow- anglia itp. zachwycamy sie innymi krajami a one maja u siebie taki sam burdel jak i my :o

Gość ja sie interesuje polityka
chodze na wybory i przynajmniej potem moige narzekac na ludzi ktorych wybralam (albo nie). najsmieszniejsze jest to ze wy tego nie robicie a potem najglosniej najezdzacie na rzad. zenada

Gość Juz wole kabaret poogladac
Jak dotad nie ominalem zadnych wyborow... To chyba daje mi prawo do narzekania, co? :P

Gość chciałbym myreviastemu
przypomnieć że ten sam pan Zulugula aktualnie jest posłem PO :-0 ciekawe czy nadal tak mówi, czy tak jak mu prześle esemesem przewodniczący klubu? :-P

Wiemy wiem ze jest posłem.. swego czasu obiegło media zdjęcie jak pociąga z piersiówki w sejmie.

Juz wole kabaret poogladac - temat tego topiku brzmi:nie rozumiem ludzi którzy nie interesują się polityką, wiec odpowiadam autorowi...

a tak w ogole to chyba nalezaloby sie troche tym interesowac w koncu ludzie ktorych wybieramy tworza prawo ktore nas dotyczy

Gość z tego co zrozumialam autor
polityka sie wlasnie interesuje :D

Gość chciałbym myreviastemu
no więc wniosek jest jeden: napierdalał sie z polityków, został politykiem, napierdala sie z narodu :-0 naród jak widać sobie na to pozwala i mamy chcece typu : bo on mnie nazwał chamem, a ja za to nazwe go skarżypytą i dodatkowo wyciągne jego niezapłacone rachunki za bachory na boku :-0 świat sie śmieje, politycy pociągają z piersiówki, a takie pojeby jak wy nadal chodzą głosować :-0 żegnam

Do obalenia rządu Olszewskiego chodziłem na wybory. Teraz zwyczajnie szkoda mi na nie czasu. Nie wiem kto to by musiał być bym uwierzył że zechce naprawdę coś zmienić. Może bym poszedł na wybory.. może.

świat sie śmieje, politycy pociągają z piersiówki, a takie poj**y jak wy nadal chodzą głosować ktos musi w koncu rzadzic krajem i glosujac mamy wplyw na to kt to bedzie. nie rozumiesz tego? pewnie lepiej jakby byla samowolka? ale fakt jest faktem ze u nas nie ma odpowiednich politykow ktorzy by sie do tego nadawali

Gość gorzkie swinstwo na sniadanie
' Do obalenia rządu Olszewskiego chodziłem na wybory. Teraz zwyczajnie szkoda mi na nie czasu. myrevin...prosze :o szczegolnie to 'nie mam czasu' :o

Gość Anka-Malowanka
Polityka jest ważna i każdy powinien choć trochę interesować się sprawami, które go dotyczą, ale... No właśnie, poziom polityki i polityków w Polsce jest żenująco niski. Politycy są niewykształceni, niektórym brakuje zwykłej kindersztuby i co, mamy ich za to wielbić? Sorry, ale dla mnie prezydent mojego miasta to zwykły gbur, któremu słoma z butów wystaje, czarujący cham... i mówię to nie tylko jako mieszkaniec, ale także jako jego były pracownik.

glupi ludzie wybieraja glupich politykow

Gość Lenny71
A co my mamy za wybów? Zostały praktycznie 2 partie które mało co w kwestiach programowych się od siebie róźnią. Będzie jak w USA - Repubikanie i Demokraci czyli 2 frakcje tej samej partii :D

Gość vinyl gloss
a ja nie rozumiem ludzi ktorzy nie rozumieja ludzi ktorzy nie interesuja sie polityka :classic_cool:

ja nie rozumiem ludzi, którzy nie interesuja sie polityką, a rozmaiwają o niej i z reguły uważają się za mądrzejszych od tych co siedza w temacie :)

Gość siedzenie w temacie
to na przykład wiedza o takich rzeczach http://www.wp.pl/r/Id285 każdy dzień przynosi nowe informacje :)