Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

w zwiazku z pewna prosba

Polecane posty

Ja nie mam problemu. Kafe znalazłam szukając czegoś w necie, jak kiedyś mi sie strasznie w pracy nudziło (w poprzedniej pracy, teraz mi się aż tak nie nudzi :) ). I zaczęłam czytać, bo czasem można było sie posmiać. A potem polubiłam niektóre osoby i jak mam chwilę to wejdę się przywitać. Tak po prostu. Jeżeli coś jest nie tak, to od tego mam przyjaciół w życiu realnym, żeby pogadać o tym, co jest nie tak.

sissy ..być może..ale teraz każdy sobie znajdzie wytłumaczenie że jest tutaj przypadkiem, lubi się pośmiać, ma tu przyjaciół itp itd..

Gość wysmiewczyni
sissy a w realu rozmawiasz sobie ze znajomymi ze taka jedna na forum wkurza cie strasznie bo mowi co mysli a niektore jej wypowiedzi sa krepujace dla wszystkich. Nikt nie lubi jak mu sie wali prosto z mostu ze jest wazeliniasz a czlowiek sobie wmawia z ejest tylko mily i kadzi na kazdym kroku np. nie wiem jak wygladasz w nowych wloskach bo mi sie foty cos tam ale napewno ladnie" o fuuuj wazeliniarstwem mi to jedzie.

Acca, teraz nie jestem przypadkiem. Pierwszy raz byłam przypadkiem, teraz wchodzę celowo :) Ale nigdy nie pisałam o sobie za dużo i nigdy nie próbowałam rozwiązać żadnej sprawy przy udziale opinii z kafe. Zresztą, ja nie lubię się tłumaczyć. Ludzie tak mają, Ci mniej i bardziej życzliwi, że próbują wmówić innym duzo rzeczy, może po to, aby mieć poczucie, że inni sa tak samo posrani. Dużo rzeczy próbowano mi tu udowodnić, od włażenia ludziom w dupę, przez dawanie dupy, do posiadania mnóstwa problemów. Nie chce mi się nawet pisać, że jest inaczej, bo inni i tak wiedzą swoje. Prawdę i tak znam tylko ja

AcccA- każdy tu jest dla rozrywki- niekoniecznie musi mieć problemy ze sobą- ja np siedzę z małym dzieckiem w domu- i kiedy nie pracuję spędzam czas przed netem- mogłabym robić na drutach- ale talentu mi brak

Oj żonko, a podobno miałaś zniknąć z forum, takie plotki słyszałem? Tak na marginesie - fajny temat, widać, że się rozwija ;). Pozdrawiam wszystkich z topiku, nawet tą nawiedzoną pomarańczkę. Szczególnie serdecznie ściskam jedną osobę, ale nie powiem kogo :P. Pa, uciekam . Nie szalejcie znów za bardzo śmieciarze.

nigdy nie rozmawiałam w realu o forum, no ja Cię proszę...

wyśmiewczyni zdradź mi sekret dlaczego uważasz , że ktokolwiek powinien brać do siebie to co twierdzisz skro sama nie przyjmujesz do wiadomości tego co ci mówimy? wiesz takie podejście do życia, do ludzi - jest po prostu tępe najzwyczajniej w świecie

Gość wysmiewczyni
tak tak kopalnia, niby dlaczego tak wszystkich denerwuja moje wypowiedzi? bo trafiaja w sam srodek problemu ktore kazde z was wolalo by wyeliminowac. Dlaczego nikogo nie bulwersuje wypowiedz "tepa zdzira" o dziewczynie ktora zadala pytanie n forum ale wypowiedz jestesci lizusami, o lepiej nie mowic. Rozn etu wypowiedzi padly. Czytalam juz ze chamka jestem, idiotka, kretynka i wiele roznych. za co? Za pare szczerych slow kulturalnie uzytych:) Tak tak niedzwiedz zajezdz ami od ciebie meska ciapa. a zrszta w realu pewnie nie raz Ci juz ktos to powiedzial:) Ty przynajmniej wiesz o tym i pogodziles sie z tym ale te czolowe lizusy forum to rzucaja sie jak ryby w sieci:)

No tak, robienie na drutach to inny poziom abstrakcji :D Robiłam kiedyś szalik, ale wyszła sinusoida :D

Wyśmiewczyni, to nie tak, że my się obrażamy za to co mówisz. My tego nie rozumiemy po prostu. Co ma wazelina do lubienia kogoś. Czasem w życiu nie chodzi tylko o to, aby coś otrzymać ( a do tego chyba jest wazelina). Bo tak na logikę, co ja mogłabym otrzymać od ludzi, z którymi tu rozmawiam? Po za tym, że miło mi się rozmawia...

tak tak kopalnia, niby dlaczego tak wszystkich denerwuja moje wypowiedzi? dziewczyno nadzwyczaj tępa dziewczyno kiedy dotrze do ciebie, że twoje wypowiedzi tylko śmieszą? jesteś dla nas armatnim mięsem chcesz nim być twoja sprawa

Tak tak niedzwiedz zajezdz ami od ciebie meska ciapa. a zrszta w realu pewnie nie raz Ci juz ktos to powiedzial po czym to wnioskujesz?...jestem b.ciekaw? mam nadziej ze nie jestes osoba ktora kieruja sie nazewnictwem nickowym... bo juz słyszałem tutaj opinie ze waze ponad 100 kg? no bo niedzwiedzie sa duze i grube :P

alter ego...to nie była plota... Wkurzona sama oswiadczyła ze odchodzi.... ale pewnie teskniła za wazeliniarzami i lizusami wiec zrobiła kambeka:P

Gość wysmiewczyni
tak nikt nie lubi drazliwych opini na swoj temat. Sisi no j anie chce nic mowic ale o tym dawaniu to zdarzylo mi sie przeczytac kilka krotnie. Ale nie wnikam bo tego nie widac po sposobie pisania , za to z tego co tu wypisujesz mozna wywnioskowac ze lubisz byc cierpietnca zyciowa, lasisz sie do facetow ktorzy nie koniecznie maja ci cos do zaoferowania. Np. komik czy naprawde uwazasz ze jego bzdurne szowinistyczne wypowiedzi byly by dobrym tematem waszych rozmow, gdzie w starciu slownym nie miala bys z nim szans niestety bo twoj sposob wyrazania jest niestety ograniczony, wiec nawet gdybys podjela dyskusje to wyszla by z tego klapa. rozumiem ze moze ci imponowac tyl etylko ze nie powinnas lykac tych bzdur ktore on papla i miec wlasne zdanie a nie przytakiwac jak bezwladne ciele.

brat:D ona po prostu tak czuje a skoro tak czuje to znaczy, że to prawda:D przyjmij do wiadomości i pogódź się z tym- im szybciej tym lepiej :D

zauważyliście- ona w zasadzie nawet nie czyta tego co piszemy ona po prostu ma misję- powiedzieć nam "prawdę" o nas samych" którą w zasadzie wyczytała z gwiazd trudno w psychiatrykach jest mnóstwo napoleonów my mamy mesjasza

Gość wysmiewczyni
ike no jesli sa smieszne to chyba nikt z usmiechem na ustach nie wyzywa nikogo od idiotek, tepakow, chamic i inne tu jeszcze padly. I tu jest wlasnie ten maly problemik prawda? To jest irytujace i drazniace, a jak cos drazni to samo na usta cisnie sie rzucenie paru obelg:) tak to wlasnie wyglada. A ty niedzwiedz no mas ztaki ciapowaty sposob wypowiedzi, a do tego ociezaly i bez polotu. Wiesz ike juz szybciej reaguje :) a wiesz facet to jednak facet powinien byc.

Ja cierpiętnicą życiową? Najlepsze chyba co słyszałam do tej pory :D Ale to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że ona nie wie kompletnie o czym pisze :)

dobrze wiesz mogę nie nazywać cie idiotą i osoba tępą - mogę cię nazywać mądra inaczej

Gość wysmiewczyni
a ike to by cie tu owinela wokol palca i machala w prawo w lewo.

drażniące jest pisanie do ściany ty jesteś ścianą owszem tym drażnisz ale to nie jest komplement

A ty niedzwiedz no mas ztaki ciapowaty sposob wypowiedzi, a do tego ociezaly i bez polotu. bo nie chce byc szowinistyczna swinia w twoich oczach :D bo bardzo mi zalezy by byc miłym dla ciebie:D a na marginesie... jak by moje wypowiedzi były inne to bys mnie nazwała gornolotnym wymadrzajacym sie gówniarzem ... wiec dla ciebie czy takie czy inne wypowiedzi nie maja najmniejszego znaczenia ? tobie nie dogodzi ani konstruktywna wypowiedz ani zadna inna...

Gość wysmiewczyni
Jasne z eczytam te wasze wypocinki i stad wiem ze wazeliniarsto to tu priorytet. Coz takie sa moje obserwacje.