Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

w zwiazku z pewna prosba

Polecane posty

zacznij obserwować kaczki szykujące się do odlotu......... wyciągniesz może konstruktywne wnioski chcesz pożyczę ci komórkę mózgowa- mam ich miliony- extra sort- mi jedna mniej nie zaszkodzi - dla ciebie będzie to milowy krok

\"a ike to by cie tu owinela wokol palca i machala w prawo w lewo.\" wiesz co to jest wysmiewczyni? - to wlasnie lizusostwo, ktore tak zwalczasz :-)

Wyśmiewczyni, idź ptaki pooglądaj, może ich obserwacja lepiej Ci wyjdzie, a potrzebują ludzi do siedzenia w krzakach i liczenia bocianów

Gość wysmiewczyni
jak cie widz atak cie pisza. Ike juz tak nie blyskaj bo ci sie dioda przepali. Widac ze cos tu jednak drazni i to mocno:) stad te bluzgi.

no drażnią mnie alkoholicy złodzieje narkomani pedofile i głupota wybierz sobie co ci tam pasuje

acha zdefiniuj bluzgi??? ptaki- to normalne nazewnictwo mózg- również- to że czegoś nie posiadasz nie oznacza , że to nie istnieje albo jest rzeczą zakazaną lub bluzgiem:)

Gość wysmiewczyni
zacznij obserwować kaczki szykujące się do odlotu......... wyciągniesz może konstruktywne wnioski chcesz pożyczę ci komórkę mózgowa- mam ich miliony- extra sort- mi jedna mniej nie zaszkodzi - dla ciebie będzie to milowy krok a wiesz nigdy bym nie pomyslala ze ty na kaczkach swoje wnioski wyciagalas. dala bozia mozdzek ale nie pofalowala..... kochana jak ty na kaczorach sie wzorowalas no to widac ze z miejsca ruszyc nie mozesz:)

twoja riposta jest tak marna- że ripostą jest tylko i wyłącznie z nazewnictwa nie błysnęłaś "diodą"

hahahaha - no dawno sie tak nie usmialem :-) ...hmm..nie..ostatni raz wczoraj przeciez, przy identycznej okazji ;-)

zona....pamietasz jak rano chciałem miłego,fajnego i humorzastego topa.... ja nie wiem wkurzona jak ja ci sie odwdziecze:D...za ta niespodzianke dzisiaj:)

Gość wysmiewczyni
"a ike to by cie tu owinela wokol palca i machala w prawo w lewo." wiesz co to jest wysmiewczyni? - to wlasnie lizusostwo, ktore tak zwalczasz To nie byl zaden komplement kochany, poprostu ona jest typem "jak nie moge to przez noge i dalej moge" a chlopaczyna widac ze nie radzi sobie z takimi, bo zakompleksione baby to i agresywne potrafia byc. Niby wiedz a ze gdzies dzwoni ale gdzie to juz nie lapia. A on taka ciapka jest, a ta to sie wije jak wesz na kolnierzu, niby taka uradowana a paszcz ajej sie nie zamyka od bluzgania. Ale ja to smieszy przeciez buehehehehehehe

wkurzona a miałem własnie wymyslic temat z poczatku tego topika cos w stylu ..o zaburzeniach emocjonalno uczuciowo katfeteryjnych ... wysmiewwczyni mnie wyreczyła:P

" bo zakompleksione baby to i agresywne potrafia byc" - z ust mi to wyjelas dziewczynko! widac, ze badania mialy sens - zaczynasz widziec fragmenty czegos co nazywa sie rzeczywistoscia niewirtualna :-)

no widzisz kochana a teraz porównajmy wydźwięk ptaki i paszcza kto na ochotnika wytłumaczy ścianie różnice w nacechowaniu obu nazw?

Gość wysmiewczyni
Cechą charakterystyczną diody jest jednokierunkowy przepływ prądu elektrycznego: w kierunku od anody do katody (elektrony poruszają się w kierunku odwrotnym), w sytuacji gdy anoda ma potencjał dodatni względem katody. W sytuacji przeciwnej lampa prądu nie przewodzi. Jednokierunkowe przewodzenie prądu zachodzi na skutek tego, że rozgrzana katoda emituje elektrony a zimna anoda nie emituje elektronów. Po wyemitowaniu przez katodę zostaną one przyciągnięte przez anodę, gdy ta ma potencjał dodatni; gdy anoda ma potencjał ujemny elektrony zostaną przez nią odepchnięte i wrócą do katody - przepływ prądu nie nastąpi. to dla ciebie ike:) uzyte w cudzym slowiu ale jednak tyczy sie ciebie:)

wysmiewczyni zrozumiałam tylko to co wiedziałam od dawna w twojej głowie nie ma prądu:)

a dla mnie a dla mnie??? ;-) wysmiewczyni, moim zdaniem czy to jako obiekt badawczy czy jako przedszkolak w podartych spodniach bez dwoch zdanian jestes zjawiskiem :-)

Gość wysmiewczyni
no widzisz kochana a teraz porównajmy wydźwięk ptaki i paszcza kto na ochotnika wytłumaczy ścianie różnice w nacechowaniu obu nazw? ni to ladu ni to skladu:O sprobuj jeszcze raz:) tylko z ladem i sensem:)

Megalomania Choroba nazywana mylnie manią wielkości polegająca na braku krytycyzmu względem własnej osoby, zawyżonym poczuciem własnej wartości, znaczenia i możliwości, samozadowoleniem, snuciem wielkich osobistych planów i tak dalej. Pseudologia Fantazjowanie, chorobliwa skłonność do opowiadania wymyślonych historii stawiającego z reguły opowiadającego w korzystnym świetle z tą różnicą do zwykłego fantazjowania, że chory przestaje dostrzegać różnicę pomiędzy fantazjami i rzeczywistością. Demencja Ogólne osłabienie umysłowe, zaburzenia koncentracji, logicznego myślenia i trzeźwej oceny sytuacji. wyśmiewczyni- odwdzięczę ci się :) a może przy okazji pomogę wybierz któreś a możesz i wszystkie a potem zgłoś się do poradni

no widzisz kochana a teraz porównajmy wydźwięk ptaki i paszcza kto na ochotnika wytłumaczy ścianie różnice w nacechowaniu obu nazw? ni to ladu ni to skladu sprobuj jeszcze raz tylko z ladem i sensem ale wiesz, że znów jesteś jedyna osobą która nie zrozumiała ???:D

wysmiewczyni jestes potwierdzeniem mojej tezy...ze nie czytasz co tu piszemy tylko wałkujesz tutaj jakies głupie i niczym nie poparte frazesy :O zadałem ci pytanie a ty nawet nie wiesz jak odpowiedziec ? powtórze pytanie? kto twoim zdaniem nie jest tutaj lizusem ?

Gość wysmiewczyni
No to ladnie sobie opisalas swoje dolegliwosci, skoro juz wiesz dokladnie co i jak proponuje podjac stosowne kroki:) Ale tej diody dalej nie lapiesz co? wiem wiem to juz troszke bardziej skaplokowane niz obserwowanie kaczorow przed odlotem:P