Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siabadabada_ 22

Frma kurierska kontra nadawca-kto wg.Was kłamie?

Polecane posty

zimą ciepły krupnik dla kota :D tak nas za to pokochała że przez całe lato nam myszy przynosiła a potem małe swoje :P

co do GSL'a to nie za bardzo znam tą firmę. Jeśli nie Ty płacisz za transport to Cię to nie powinno interesować co przewoźnik robi z Twoim towarem. To już jest sprawa tego u kogo zamawiałaś. Dzwoń, opierdziel na czym świat stoi i żądaj wyjaśnienia od sprzedawcy. Niech on się martwi że mu opinię popsujesz, że straci klienta, że straci pieniądze bo nikt mu za tą paczkę nie zapłacił jak mniemam.

Gość yłaliłam sie
sprawdx dobrze czy firma kurierska nie oszukuje i nie chce ci dowalić opłaty za zaleganie w ich magazynie. Ja tak miałem kiedyś w DHL. Pop...ili cos w adresie i nie wiedzieli gdzie doręczyć więc sobie leżała i czekala a przepisy jednoznacznie wskazywały, kto ma za to zapłacić, więc się przyjrzyj uważnie temu Krakvetowi, czy jak im tam. Czemu paczka leży?? Ile będzie leżeć? Jak chcą ją leżakowac, niech się nią udławią, idę do inej firmy, koniec kropka.

Ona nie płaci za transport więc jej to wisi. JEŚLI NIE PŁACISZ ZA TRANSPORT TO PO CO SIĘ ODZYWASZ DO KURIERA!?! DZWOŃ DO TEGO U KOGO ZAMAWIAŁAŚ PACZKĘ! to jego brocha żeby paczka do Ciebie doszła choćby miał ją w zębach nieść.

Gość mysle ze to wina kuriera
oni sobie zawsze leca w kulki i wymyslaja niestworzone historie celem usprawiedliwienia sie... Nie doczytalam jaka firma? Moze UPS? :O

Gość mysle ze to wina kuriera
aaa GLS... To zupelnie nie znam. Ale w ogole nie mam dobrego zdania o firmach kurierskach. Za kazdym razem prawie mialam jakies przeboje...

Gość frottka
Zadzwon do sklepu, powiedz, ze rezygnujesz z przesylki i wlasnie stracili klienta, a nawet paru, bo masz zamiar ostrzec znajomych.