Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia908978

zdałam!!!!!!!!!! PRAWKO

Polecane posty

Gość anioleeeeczekkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja teraz robie prawko wyjezdzilam polowe godzin narazie brak nadziei

Gość 2 podejscia i czekanie
ja pierdziele zazdroszcze i gratuluje,ja teraz tez czekam na trzeci egzamin a czekam prawie miesiąc,zajebiscie byloby go zdac.Pierwszy to było jakies totalne nieporozumienie klapy na oczach,drugi tuż przed WORDem,cholera mnie prawie wzieła, moze teraz sie poszczesci,a moze i nie:/tak czy inaczej powodzenia dla Wszystkich zdających.

Gość gość
Zdawałam już na nowych zasadach. Każdy opowiadał jakie to teraz trudne, i szczerze mówiąc nie dawałam sobie szansy na to, że zdam od razu. Tymczasem ja zdałam teorie za pierwszym razem, i wczoraj praktyczny też za pierwszym!!! :-) Jestem happy bo bałam się , że prędko nie zdam, a tu okazuje się, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Dobre przygotowanie do teori - dobry nauczyciel nauki jazdy = łatwizna. Wylosowałam pokazanie sygnału dźwiękowego, i światło przeciwmgłowe tylne. Na mieście jezdziłam 30 minut, to na prawdę nie wiele. Czas mija na prawdę szybko. Rada dla zdających - postarajcie się nie stresowac, weźcie sobie głęboki wdech i pójdzie okey. Polecam PRZEWODNIK KURSANTA Kat.B. Uczyłam się z tej książki, jest napisana na tyle logicznie, że każdy bez problemu zrozumie. Pytania z tej płyty są takie same na egaminie! Jest ich 1400 ogółem.

Gość asia 25921
Ja zdawałam 3 dni temu. Też udało się za pierwszym razem. ( teoria też za pierwszym ) . Na egzaminie musiałam pokazać płyn hamulcowy i światła mijania. Po mieście jezdziłam ok 30 min. Egzamin miałam o 8: 00 i mimo że wszyscy mówili że to straszna godzina bo korki , to wcale nie było tak zle. Najważniejsze żeby pokonać stres, reszta jakoś pójdzie. Wszystkim zdającym życzę powodzenia.

Gość zuzachcemiecdziecko
Zdałam, zdałam, zdałam! W Bydgoszczy! Dziękuję Panu Sebastianowi za świetny egzamin. Zuzka..

Gość gość
Zdałaś bo obciongałaś.

Gość gość
Gratulacje wszystkim! :) Ja robiłam w grudniu kurs w szkole http://emagnet.pl/ i w połowie stycznia miałam egzamin który też uało mi się zdać za 1 podejściem ^^

Gość Paulen77
Ja tez zdałam za 1 :D Cieszyłam się bardziej niż z wyników matury :D Za to moja koleżanka już chyba 6 razy podchodziła i nic !Na pocieszenie chłopak kupił jej prawko takie kolekcjonerskie z dokumencik com pl ;D :D