Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykladowca

Duza roznica wieku jeszcze nie plany ale co z tesciami na swieta

Polecane posty

j.w. Jest miedzy wami duza roznica wieku, powyzej 10 lat, nie jestescie jeszcze malzentwem, co robicie na swieta? czy zapraszacie chlopaka/dziewczyne do swojego domu, jak reagują rodzice?

np. Ty masz 22 lata, studiujesz, Twoj chlopak ma 36 lat, Twoim rodzice licza ze zwiazesz sie z rowiesnikiem, co robisz? zapraszam swojego 36letniego parnera na swieta do domu?

Gość atrakcyjna zdesperowana
To nie zależy od wieku tylko od tego czy to stały powazny zwiazek. Co wiek ma do tego?

No niewiem, jako rodzic dziwnie moglbym zareagowac jesli moja kochana mloda coreczka przyprowadzila by do domu starego faceta

hmm moim zdaniem rodzice powinni poznac wybranka przed swietami i jezeli to swieta u nich w domu, to chyba od nich powinno wyjsc ewentualne zaproszenie :)

jesli dziecko uczy sie w innym miescie to sa male szanse poznania sie wczesniej, proponujesz moze przyjazd np. w drugi dzien swiat a nie wigilie? a jesli ukochany jest sam, dziewczynie bedzie smutno ze spedza swieta sam

Gość małaaa miiiiii
jak mnie wkurza jak rodzice wtrącają się do życia dorosłych ludzi. mam koleżankę w pracy której syn związał sie z kobietą sporo starszą i z dzieckiem i ta kobieta jest z tego bardzo niezadowolona. A co jej do tego, chłopak ma chyba ze 25 czy 26 lat a matka chce mu zycie układać.

masz racje ale moim zdaniem jak swieta sas u rodzicow to i tak do nich nalezy decyzja czy zapraszac czy nie.. a swoja droga... rodzice nie interesuja sie corka ze nie wiedza ile jej chlopak ma lat?

jeśli to rodzice urządzają święta, a wiem że nie tolerują mojego wybranka, to grzecznie ich pytam czy mogę go zaprosic i dostosowuję się do ich zdania. to od gospodarzy zalezy kogo chcą gościć w domu. PS. a co, córka Ci przywozi gościa? ;)