Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnadoboluuuuuuuuuuu

przeryczalam pol nocyyy

Polecane posty

jestem totalnym dnem :-(((((( mam 33 lata, nie mam faceta i nigdy nie mialam, nie mam pracy ani wlasnego mieszkania, ani samochodu. po prostu totalne dno. i ta samotnosc jest najgorsza. jakby wszystkiego malo mam pewne elementy fobii spolecznej :-((( po co ja zyje na tym swiecie i tak nie mam juz szans na bycie z kims na nrmlna rodzine, przez mezczyzn jestem niezauwazana , traktowana jak powietrze :-(

Gość idz do psychologa bo jestes
zywklym przykladem ofiary zyciowej, ktora zrzuca wine na caly swiat zo to, ze jej sie nie uklada i uzala sie nad soba. Pewnie jestes jedynaczka,co?

Gość to że nie masz faceta
mieszkania i samochodu mozna zrozumieć, ale dlaczego nie masz pracy w wieku 33 lat???

bo ja stracilam niestety i szukam nowej ale jakos cizko jest znalesc . bylam kiedys u psychologa ale szczerze mowiac nic mi to nie dalo. na terapie mnie nie stac

dlaczego innym wszystko sie uklada a mi nie??????? wczoraj weszlam na n-k i jeszcze bardziej sie zdolowalam :-(

Gość alicja2222
ja mam 25 i mam to samo mieszkam w mieszkaniu o fatalnych warumkach chce sie zamienic ale jakos komunalna nie chce mi pomoc 4 lata siedzxialama w uK i glupia bylam ze wrocilam facet mnie olal poszedl do innej a moze juz z nia byl wtedy a ze mna chcial sie zabawic zawsze kreca sie tacy kolo mnie 7 mc jestem w Pl i nie mam pracy dzis caly zcas rycze i sie zast co sie jeszcze spieprzy:(

Gość alicja2222
mi tez a na dodatek mam klezanke ktora ma swoj dom wykancza budowe i praca teraz znalazla zajebista za 2tys i przychodzi do mnie i narzeka jak ma zle a co ja mam powiedziec? chodze na studia zaoczne uzupelniajace mag i sie zast czy toma sens?:(

Głowka do góry, jeszcze nadejda dobre dni:) po każdej burzy przychodzi słonce:)

Gość tedddaaa
autorko topiku a jakie masz ywksztalcenie, ciesz sie ze nie masz meza i dzieci bo ajk bys nie miala pracy to by dopiero bylo ciezko i uwierz ze wcale inni nie maja lepiej, mi ez ciezko mimo ze mam prace i meza idz do pracy w sklepie np chociazby a dlaczego faceta nie masz tak zle wygladasz?

ale ja nigdy nikogo nie mialam. moj zegar bilogiczny tyka i boje sie ze juz niedlugo nie bede miala szansy na rodzine. wiesz ale jak sie nie dolowac jak wchodze na nasza klase a tam wszystkie moje znajome maja juz rodziny i dzieci?

Gość alicja2222
ja tez nie bylam w powaznym zwiazku zawsze tylko bylam zabaweczka:( a brzydka wcale nie jestem wlasnie ci znajomi i rodzina ..ciagle sie pytaja kiedy zaloze rodzine kiedy dzieci bo juz czas i sie doluje bardziej a na dodatek mam babcie ktora interesuje bardziej opinia sasiadow i to czy oni slysza o czym my mowimy :(

mam wyzsze ale w beznadziejnym kierunku wiec ciagle sie doksztalcam , robie studium, chodze na rozne kursy ale nic ztego nie wynika. wiem ze minusem jest to ze nie znam dobrze zadnego jezyka obcego. ucze sie angielskiego ale kiepsko mi idze takie antytalencie jezykowe jestem. akurat na te stanowiska na ktore skladam cv czesto wymagaja b.dobrej znajomosci jaiegos j obcego

Gość IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
samotnadoboluuuuuuuuuuu dlaczego nie masz pracy? dlaczego nie masz faceta? opisz to szerzej

Gość alicja2222
ja znam bardzo dobzre ang i rosyjski i co? pracy nie mam:( a poza tym dzis sie dowiedxialam ze moge zapomniec o zamianie mieszkania i kolejne lata spedze w tej norze w ktorej mieszkam obecnie a na wlasne mnie nie stac i rycze od samego rana:(

Gość tedddaaa
z praca bedzie ciezko, moze do urzedow startuje bo na jezyk juz zapozno, a jak juz nic nie ma to naprawde zacznij pracowac w sklepie, napewno ci to pomoze odzyskac wiare w siebie a moze awansujesz albo znajdziesz w miedzyczasie cos innego najlatwiej szukac pracy kiedy sie ma inna i bedziesz miala kase by isc do fryzjera i ciuchy kupic a teraz z rodzicami mieszkasz? A co oni na to?

ja tez niby brzydka nie jestem. tak mowia inni i co z tego gdy wzystkie moje kolezanki nawet te brzydkie maja kogos. dodam ze prozna nie jestem ani zapatrzona w siebie. wiem ze te kolezanki co maja dzieci i rodziny tez mja jakkies tam problemy ale uwazam ze i tak samotnosc jest najgorsza. na dodatek moj podly nastroj pogarsza fakt ze wkrotce swieta, koniec roku, sylwester a ja wszystkie te dni spedze w samotnosci :-(

Gość alicja2222
ja tez nienawidze swia i sylwestra chyba pojde spac a poza tym jak sobie pomysle ze pewien tyoek sie swietnie bawi z ta swoja to az mnie skreca:O mnie oczywiscie zawszewszyscy zostawiaja

mieszkasz z rodzicami? co oni na to wszystko?

rodzice maruza ze zle szukam pracy. wiesz o prace w sklepie u nas tez ciezko a do biedronki na kase nie pojde bo 1. nie che bo praca w weekendy kolidowalaby mi ze szkola 2. nie nadaje sie do pracy na kasie. nie kazdy nadaje sie do kazdej pacy taka jest prawda

nie rozumiem dlaczego kobieta w wieku 33 lat nikogo nie miala nie masz znajomych? wychodzisz czasem z domu? o co w tym chodzi?

Gość alicja2222
ja glupia myslalamz e w Pl mi sie uda trzeba bylo siedziec w anglii:9 gdyby nie szkola juz bymtam byla z powrotem:O

Gość Sage
Radzę najpierw zająć się sobą. Resztę pieniędzy wydaj na swój wygląd. Nie wiem, jak się prezentujesz, ale domyślam się, że nie najlepiej. Frzyjer, kosmetyki, nowe ciuchy - pamiętaj, że lepiej kupić kilka rzeczy dobrej jakości w dobrym sklepie niż dużo tandety. Poczujesz się lepiej, energiczniej i w tym stanie ducha powinnaś dostać pracę. Nikt nie zatrudnia szarych zaniedbanych ofiar życiowych. Jak już będziesz miała pracę - wynajmij coś fajnego, nie musi być od razu mieszkanie, może własny pokój, ale za to w dobrej lokalizacji. A jak już tyle osiągniesz, to... nawet nie zuważysz kiedy faceci zaczną oglądać się za Tobą.

a gdzie do tej pory pracowalas jesli mozna wiedziec?

Gość do autorki...
a jak twoje zycie seksualne? mialam jakies kiedys czy tez nic?

ja tez nie mam znajomych z ktorymi moglabym spedzic sylwestra:-( wiec tradycyjnie zosane w domu sama(rodzice gdzies pojda). juz od kilku lat spedzam sylwestra sama. alicja---ty jeszcze mloda jestes nie podawaj sie jestes w najlepszym wieku na poznanie kogos. po 30-stce szanse spadaja niemal do zera

Gość alicja2222
w najl wieku? mnie kazdy afcet olewa albo daje zzaki flirtuje tak jak ostatnio a pozniejwidze go jak idzie sobie z inna i na moj widok burak:( mam pecha do afcetow i nie tylko