Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

A może tak chwila szczerości? do stalych kafeterian...

Polecane posty

koles, masz problemy z pamiecia krotkotrwala czy co? pisalem ci wyraznie, ze jestem heteroseksualnym facetem :-)

no tak kwiatku - ale jak jak wyciagne gazowego a napastnik będzie mial na ostre naboje - to jak to się dla mnie skończy ?

dzieki. to dla mnie bardzo duzo znaczy.. a tak poważnie to sie po prostu troche dziwie, jestes dorosła inteligentna i nie rozumiem dlaczego dajesz sie wyśmiewczyni prowokować i zaczepiać..jak dla mnie ona se do Ciebie przyczepiła bo widzi że zawsze odpisujesz i ciagniesz kłótnie w nieskończoność. no ale to nie moja sprawa. napisałem że dla mnei to jak spam, bo tak uważam i tyle;)

wiesz ciagle mam nadzieje:P oj poprostu chciałem sie upewnic bo ktos napisał do Ciebie "ONA"

AcccA zapytaj mnie jeszcze raz o to samo- a potem jeszcze raz i jeszcze raz masz prawo uważać co chcesz i tyle ci z tego

rób śmiało ja ciebie nie zapytam po co to robisz- taka wiedza nie jest mi potrzebna

no dobrze..ale jakbym poprosił, nie odpowiesz mi na moje pytanie?:)

to proste- bawi mnie to drugiego dna nie ma ale możesz dopisać nawet i trzecie

nie mam zamiaru bo tak Cie to nie zachęci do zignorowania zaczepek:P więc zapowiada sie jeszcze wiele kontynuacji tej wiecznej kłotni

To jest ciekawe, jak niektórym ciężko na tym forum spędza się czas. Nie można po prostu pisać o czymś i się nie kłócić, nie wrzucać innym bez powodu? Accca, chcesz, żeby Cię szanować? To nie pierdol od rzeczy :)

Ja uważam ,ze pomimo tych wszystko śmiesznych topików, częstych prowokacji, są tez takie które warto przeczytać. I chociaż zaglądam tu od niedawna to jednak znalazłam tu wiele przydatnych informacji. Cóż, kłótni i rożnych zaczepek rzeczywiście jest na tym forum sporo ;)

owszem, ogólnie zalezy mi na szacunku u ludzi, ale po coo mi szacunek wirtualny? od anonimowych ludzi którzy sa i nagle ot moga zniknąć? lub ktos podszyje? ple ple ple... co rozumiesz przez to że biędziesz mnie szanować? jak to się objawi w Twoich postach?