Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

macie pomysl?

Polecane posty

przychodzi dzisiaj kumpel mojego faceta, bedzie taka 3osobowa mala imjprezka, piwko, winko i takie tam. Co moge zrobic do jedzenia? zrobie na pewno jakas salatke, ale co na cieplo? nie chce mi sie stac przy garach, fajnie by bylo gdyby to bylo cos szybkiego i smacznego;) moze spaghetti? nie wiem.

Ja dzisiaj tez mam gości:)min. robie tak ...plaster szynki ,posmarowac musztardą na to plaster sera żółtego ...ułożyc śliwki suszone zawinac rulonik polapac wykałaczkami coby sie nie rozpindoliło:) ,polac masłem roztopionym i na 10 min do piekarnika...pyszne i na zimno a malo stania przy rondlach:)

Gość moze zrob sama
pizze

spaghetti to dobry pomysł, czemu nie? Możesz też zrobić jakąś zapiekankę z mięsem.

Gość gorzkie swinstwo na sniadanie
a nie wiem nie jadlam ale ty chyba musisz sie wybrac do lakarza bo skoro nie jestes pewna czy niedoprawiona kupa jest gorzka czy tez nie to masz pewnie cos z kubkami smakowymi :)

Gość moze zrob sama
pieczarki nadziewane,albo kup kurczaka w kawalkach i upiecz z ziemniakami nie napracujesz sie

Gość hjmry
mała imprezka coś na szybko to zamów pizze. to najszybciej i bedzie okay. Możesz też kupić krokiety gotowe. włożysz przed podanie do mikroweli i i gotowe.

Gość lotkaaaaaaa
Podsmaz piers kurczka na drobne kawalki, ugotuj makaron i sos ze sloika np meksykanski. Robi sie blyskawicznie i jest dobre

ta szynka ze sliwkami mi sie podoba, dzieki! nie chce zamawiac pizzy, bo jem ja od 2 tygodni i jak zjem jeszcze kawalek to bezie nieciekawie;) gotowe krokiety tez sa ok;) moze frytki do tego? dzieki za pomysly, cos wyprobuje na pewno;)

Gość moze zrob sama
albo piers z kurczaka pokroj na male zgrabne kawalki takie na jeden kes,dopraw,panieruj w jajku bulce tartej,platkami kukurydzanymi pokruszonymi lub ziarem sezamu,mozesz do bulki dodac tatego sera zoltego,smazyc na glebokim oleju

Idź do Biedronki; kup berlinki, ser żolty w plastrach i ciasto francuskie w rulonie i zawijaj parówki w ser, potem w to ciasto i upiecz. Do tego zgrzewka VIP'a.