Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krolowa przystojnych facetow

kto mi powie jak tytul ma ten film?

Polecane posty

zal mi troche bo ogladalam taki fajny film , kilku mlodych znajomych jedzie samochodem , znajduja sie nagle w jakims barze gdzie wyglada na to ze wszystcy wyszli jakies kilkak minut przed ich przyjsciem, potem kazdy z nich ma jakies shizy po ktorych umiera, a na koncu okazuje sie ze po drodze mieli wypadek i 3 z nich zginela, tam jeszcze po drodze jest bus ktory wlasnie walna w ich auto, .....wogole ciezko opowiedziec , trzeba obejzec, jest przeswietny, tylko nie pamietam tytulu moze ktos kojazy? aha na poczatu filmu jest scena jak mlody chlopak kradnie tabletki psychotropowe jakiemus mlodemu lekarzowi, potem okazuje sie ten lekarz ich ratowal po tym wypadku, a z ich strony wygladalo na to ze chce ich za ta kradziez zabic, swietny film, wydaje sie moze dziwny jak go opowiadam, ale ciezko jest go opowiedziec

Gość patrysia88a
moze \" oszukac przeznaczenie\"?

Gość wwrrr
podnosze, bo mnie ciekawi ten film troche

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE 1. FAJNA JEST TEŻ 2. ALE 3 NIEZBYT UDANA. POZDRO

Gość wwrrr
naprawde to to? dla mnie nie brzmi na 'oszukac przeznaczenie' autorko?

Gość lotkaaaaaaa
to raczej nie jest oszukac przeznaczenie... Bo w tym filmie to oni nie umarli na poczatku tylko pozniej ich cos przwesladowalo

Gość ja chce do nieba
to nie jest oszukac przeznaczenie, bo w jedynce byl samolot, w dwojce nic nie bylo o tabletkach.. ale ciekawy ten co autorka opisuje.. nie znam tytulu

Gość niuniuniuniu
http://tv.onet.pl/9112,film.html kojazysz te laski z tego filmu? jak tak to jest to oszukac przeznaczenie.

Gość blackcat
patrysia88a moze " oszukac przeznaczenie"? jasne :o wogóle widziałaś ten film ? :o

Gość niuniuniuniu
gdzie go ogladalas? sama czy z kims moze kto pamieta? byl na plycie czy w tv?

Gość blackcat
oszukać przeznaczenie 1 - samolot oszukać przeznaczenie 2 - karambol na autostradzie oszukać przeznaczenie 3 - wypadek na kolejce górskiej

Gość ja chce do nieba
ja ogladalam taki podobny, ale tam byla rodzinka w samochodzie, wszystko tak jak opisalas, nazywal sie dead road

nie nie nie ani 1 ani 2 ani 3 to grupka mlodych ludzi ktorzy jada sobie poimprezowac czy jakos tak, potem jeden z nich przyznal sie ze ukradl te tabletki zeby inni mieli lepszy klimat i ta dziewczyna ktora prowadzila wywalial go z samochodu i w tym momencie byl huk, i film sie zaczal, zauwazyli rozwalony bus na uboczu , ale sie nie zatrzymali, wogole jacys inni byli, niby normalni ale inni, super film, szukam ciagle wszedzie i zaden z nich to nie ten film

Gość ja chce do nieba
no naprawde ciekawie brzmi.. jak sobie przypomnisz to napisz , chetnie sciagne..

Gość no co ty komiczne jest przecie
tez mnie zainteresował ciezko bedzie znaleźć ale może sie uda:)

Gość griszka
Mroczne opowieściCampfire Tales (1997) coś link nie działa-na filmweb

Gość gosieńkaaa
a moze lęk, ale chyba nie bo tam to jakies grzybki halucynki brali, chociaz mam wrazenie ze juz widzialam ten film o ktorym piszesz, z reszta teraz te pseudohorrorki wszystkie sa podobne, zle skrety, teksanskie masakry, ostatni postoj

Gość gosieńkaaa
a moze to "zapach smierci"- reeker