Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

hej :) nie cieszcie się kuleżanki tak tym ciepełkiem , bo od zachodu ochłodzenie burzowe zawiewa :P bo wszystko co najlepsze podobno od zachodu idzie :P U mnie od wczoraj chyba ze 4 burze były, teraz też wieje jak skurczybyk, ale mam nadzieję, ze już lac nie będzie chociaż. No i po wczorajszym żarze chłodek oczywiście troszku, no ale Wy sobie tylko pomarzyć możecie :P Dla zainteresowanych mam ciekawostkę z prasy kobiecej :) Gdy w upalne popołudnie czujesz, że za chwilę uśniesz, brakuje ci wigoru- zrób proste ćwiczenie. Uciskaj palcem przez minutę punkt w zagłębieniu między ustami a nosem. To również sposób na powstrzymanie ochoty na słodką przegryzkę, pomaga także zwalczyć uczucie ciężkich nóg. Nie wierzysz? Spróbuj, to sie przekonasz ! Kasiunia :) GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiunia gratulacje! Serum ale Ci zazdroszczę, ja byłam nad jeziorkiem w środę i też się opaliłam ale 1 dzień to stanowczo za mało. U mnie żar się z nieba leje i dopiero jutro ma byc coś chłodniej. Także z tego względu nie mam ochoty na żadną pracę ani w domu ani poza domem.

A u mnie właśnie zerwal sie strasznie silny wiatr... pewnie będzie lalo... a mam mieć gości na grillu... ups. Ale Tusiek dzisiaj daje do wiwatu...

Majka:) jakiś armagedon napłynął nad Toruń i coś czuję że to Twoja sprawka, bo nadciągał z północnego-zachodu:p. Zabieraj Ty te chmury do siebie kochana, bo ja jeszcze mam parę części mojego wielkiego ciała do opalenia:D:D:D Pimach:) jak tam Twój grill na świeżym powietrzu, coś mi się zdaje że podobnie jak u nas?

WITAM KOCHANE ❤️❤️❤️ Jak ja się stęskniłam za wami wszystkimi :)👄👄👄To ja witam z kawką > pewnie zaraz padne spac bo młodego odstawiliśmy o 5.30 do teciów bo do Bługari pojechał i lekko padnieta jestem :) zwarzywszy że w czoraj mi 30 pękła i jeszcze mnie @ nawiedziła więc sie upiłam jak swinia :) z tej rozpaczy :) Ale chłopinka powiedział że mi w tym miesiącu wynagrodzi :) i trzymam drania za słowo bo jak nie to za jajca na dzrzewie powieszę i będzie dyndał :) MAJKA- ogromniaste dzięki 👄❤️[usta❤️👄❤️ chciałam ci wysłac usteczka na NK ale kuźwa nie mogę wysłac ani prezetu ani wiadomosci bo cos mi nie chodzi dziaiaj te NK :( MAFINKA- no wrescie !!!!!!!!!!!bo juz mi język uciekał miefdzy zębami aby dziewczynką wypaplać :) ale dzielna bestja byłam i jak obiecałam słowa dotrzymałam :D BUZIOLĘCJE👄 Dziewczynki moje wypowiedzi przez 2 najblisze dni mogą być kruciuteńkie bo mam cała lewą rękę w uczuleniu ( bomble jak poparzone ) przez płyn do zmywania i pyląca brzozę więc tylko prawa ręką mogę klikac i troche dzinie mi to idzie ale moż enabiorę wprawy :) dobrze ż eprzynajmiej ta prawa jest juz sprawna bo inaczej to chyba bym 4 liter nie miała jak podetrzec hihihihi:D Ok uciekam was czytać i lulu i potem jestem 👄

hej babolki\\witam sie z kawką u mnie pogoda zacna- leje jak cholera nareszcie bo juz ciężko było z upałami stary w pracy a junior opiekuje sie siostrą- życ nie umierac Pimach - współczuje Ci że nie masz starszego dzecka coby się Tuśkiem zajął- starszak to super wynalazek;)

Popieram wypowiedź Kasiuni w całej rozciągłości:) starsze dziecko to super wynalazek do pomocy przy tych młodszych. Warunek jest tylko taki, żeby starsze było odpowiednio starsze;) no i oczywiście najpierw to starsze trzeba sobie odchować, żeby mlodszym mogło się zająć:p Witam po śniadanku i kawce🌻

dzieńdoberek i smacznego :) śniadanka dietetycznego oczywiście ;) u mnie też od wczoraj leje, chociaz po południu jeszcze było ponad 30 st, a potem nagle spadła temperatura i zaczęło lać. no i tak leje cały czas. No i dobrze, bo ja też byłam już zmęczona tymi upałami. Brat dziś o 6 rano dotarł do kraju wreszcie :) odpoczywa po podróży (na oddziale oczywiście, nie w domu), a od jutra badania i jak wyleczy płuco to narkoza i składanie ręki dopiero. Jak pomyślę ile on się jeszcze nacierpi :( no ale w pon jadę do niego, niech dziś się nim dzieci nacieszą, bo nie widziały starego od trzech tygodni, od kiedy nas na wczasy zawiózł. Nio. :classic_cool: będzie dobrze :) po prostu nie ma wyjścia :)

Tija, a jak myslisz? W sumie grill w ulewnym deszczu tez się pali. Takie nowe odkrycie. Na szczęście uskutecznilam moje popisowe kanapeczki i faszerowane ziemniaczki, co skrzetnie na wszelki wypadek zapiekłam w piekarniku, wiec w razie czego goscie z głodu by nie padli. ;-) Kicia, dobrze, ze brat juz u siebie. Przykro mi, ze jeszcze tyle przed nim, ale z kazdym dzniem jest bliże wyzdowienia. Chociaż rozumie, co lekarze do niego mowia. ;-) Kasiunia i Tija, bardzo śmieszne. Z jednym nie daje rady, choć na upartego mozna by uznac, ze mam w domu dwoje dzieci... U mnie leje od rana i chlodno. Pozostaje albo siedziec w chacie albo wyprawa do marketu...

HALO,HALO czy ktoś mnie widzi :p Jestem juz :p wróciłam :p:D KICIA- kotek duzo dużo zdróweczka dla brata❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ aż mnie w ziemię wbiło jak przeczytałam co się stało :O sama uwielbiam ścigacze ale boję sie jak cholera tyle znajomych juz stracilismy na szczęscie mój chłopina na crrosie popyla ale i tak mam serce w gardle jak jeździ trzymam kciukasy za brata❤️👄❤️ KASIUNIA- szczęsciaro :D!!!! i to Podwujna!!!! takie dzieci to skarbek nad skarbki !!!!!!!:DNormalnie pozytywnie ci zazdroszczę :D i juz cieszę się na przyszłość z myślą że może jak wkońcu się uda to mój synek bedzie taki kochany jak twój Buziolęcje dla Twojch cudnych dzieciaczków👄 :D👄 TIJA- zgadzam sie z Tobą :) 👄 PIMACH- ogromniaste buziolecje dla Tusiaczka przystojniaczka :) 👄:D co do armienia to mój tez był dokarmiany a teraz kawał chłopinki z niego i pyszczy że ho ho , bo 2 tygodnie temu skończył 10 lat i jak sam stwierdził już nie jest dziecko tylko młodziesz:D Buziolęcje dla Was👄 LOLA- buziolęcje 👄 SERUM- buziolęcje 👄 DONIA- kochana zobaczysz uda się :) ja trzymam mocno za ciebie kciuki :) Ja staram się juz 11 miesięcy i szczeze powiem odpuściłam 2 miesiace temu i lece na zywioł bo chyba w tym jest metoda :) Ja ci mocno kibicuje kochana 👄 MAFINKA- kotek buziolecje ograomniaste dla was i juz nie moge się doczekac 28 lipca i reakcji twojego chłopinki :D👄 A tak ogółnie to powiem wam w tajemnicy że te uczulenie całkiem fajne hihihihi ( schodzi juz naszczescie ) ale chłopinka wszystko zamnie robi :D ziemniaczki obiera:D włoszczyznę :D miesko robi :D a ja leżę i pachnę hihihihih:D 👄👄👄 A i najważniejsze mam 3 KILOSY mniej na wadze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!więc troche tłuszczu wypaliłam :D a juz się bałam że tym piwem nadrobiłam wszystko co wypaliłam ale Wy mnie mobilizujecie do djetki :D 👄❤️👄 DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!

hejeczka :) no to widzę, ze mój deszcz i wiatry do Was naprawdę odeszły. Ale na pocieszenie powiem, ze dziś u mnie spokojniej, nawet słoneczko świeci, ale nie ma już upału. Więc oby i do Was to przeszło. Do2do :) współczuję opuchlizny, ale moze poudawaj trochę, niech chłopię Twoje jeszcze trochę Ci ponadskakuje:) Kicia :) z bratem będzie tylko lepiej :) dla reszty Pijawek 👄👄👄

coś mi się zdaje, ze zalewacie robaka z powodu załamania pogody :P

HALO!!!!!!!!!!!!KOBITKI WSTAWAĆ!!!!!!!!!!!!!KAWCIĄ CZĘSTUJĘ \\_/>.....>.......(\"\"\"\")o............(_)o............WSTAWAĆ!!!!!!

No wiecie co baby :O tyle to ja sama nie wypiję :o:)

Nawet nie mam siły pisać. Od dwóch dni zmagamy się z jelitówką. Najpierw dopadła Igora, potem Wiki a teraz ja walczę. Może macie jakieś domowe sposoby na te świństwo, albo znacie leki apteczne, bo zaraz się wykończę???

TIJA- bidulko współczuję :o jelitówka to nc miłego :o sma ja miałam tuz przed wyjazdem :o Jest lek ORSALIT ( smakowy i bez smakowy) koszt około 13zł. Przepisał go lekarz młodemu jak chorował , mozna go kupic bez recepty . mi ostatnio pomógł :) rozpuszcza sie w wodie saszetke i pije zimne małymi łykami , ja mam bezsmakowe nie jest rewelacja jesli chodzi o smak bo przypomina wodę z sola ale momentalnie mi pomogło !!!! zawiera jakies bakterie i jest rewelacja !!!! jest dla dzieci i dorołych POLECAM kochana i zdróweczka życzę ❤️

Haj.....👄 Spałam 10 godz. i jeszcze śpie....taka pogoda mnie wykańcza....wczoraj wstawałam tylko na żarcie...!!! Tija ....a ta jelitówka to górna czy dolna????? bo na dolną to ja mam takie fajne sprawdzone tabletki tylko nie wiem czy dostaniesz bez recepty LOPERAMID wzf. Do 2 do.....ja już drugą kawkę pije ,bo jak juz wspomniałam jeszcze spie,ale ta kawa cos nie działa😭 W sobotę pływałam ze swoim m na łodzi takiej wędkarskiej,on łowił ryby ,a ja sie opalałam i pływałam,ale to nie było takie proste o NIE!!! bo co innego skoczyć do wody z łódki ,a co innego poskrabać sie na nią z powrotem , skutki tego sa takie że mam mnóstwo siniaków,a mój m musiał sie sporo nagimnastykować żeby mi pomóc .

dzień dobry :) i smacznego > :) zaraz lecę załatwiać jakieś durne papierki 😠, i do dziekanatu w sprawie moich studentek 😠 a jakaś larwa założyła topik z pytaniem dlaczego nauczyciele dostają pensje za wakacje 😠 no bo przecież mają ku..rwa dobrze jak nikt. dwa miesiące wakacji. No ja pierd....ole, a reszta to nie dotaje pensji za urlop? Poza tym, nawet jak byłam na tych moich wczasach to wydzwoniłam tyle kasy na służbowe rozmowy, a teraz czy ktoś pytał czy mam urlop? nie. jest decyzja, trzeba ją odebrać, skonsultować z panią dyr. i popchnąć dalej. a potem dzwonić co parę dni do Wa-wy i pytać jak się sprawy posuwają. Ale ja ma DWA MIESIĄCE WAKACJI. ciekawe czy jeden robol z drugim by się zamienił. on wraca do domu, rypnie się na kanapę i ma w duupie, a ja wtedy siadam do dalszej pracy 😠 no to się wyżaliłam. obiecywałam sobie, że będę olewać takie teksty, ale jednak nie wyszło. Miłego dzionka :)

Tija, współczuję choroby .... moją rodzinę od pewnego czasu na szczęście omijają takie atrakcje. Dorosły jeszcze jest w stanie jakoś to zniesć, ale najbardziej to szkoda dzieciaków :( Zdrówka zyczę 👄 Serum :) Jesteś jak dla mnie the best !!!!! Skoki z łódki do jeziora?????? niezła 40cha z Ciebie :) A na to spanie ..... podobno pomaga uciskanie przez minutę dolka nad wargą. Czytałam w jakiejś gazecie i pisałam o tym chyba na poprzedniej stronie :) Do2do :) Wreszcie coś ruszyło z moim wakacyjnym rodzinnym wyjazdem na Mazury :) Sama nie wiem, czemu tak sie na te Mazury w tym roku uwzięłam ..... Nigdy tam nie byłam, a potrzebuje jakiejś odmiany :) Twoje oferty niestety były już zaklepane na sierpień , ale pan M wyszukał coś i dla mnie, i dla siebie- gdzieś pod Suwałkami !!!!!!! w osrodku ze specjalnością paralotniarską . Pisałam juz kiedyś, że on jest zapalonym lataczem. Ośrodek ma charakter agroturystyczny, a więc nawet jak nie będzie szczególnej pogody będzie co robić z dzieciakami :) I właśnie o to mi chodziło - dla każdego coś miłego :) Tylko jak my przeżyjemy 10 godzin jazdy w jedną stronę ?????? Kicia :) bez nerwacji !!!!! :) ja teksty o za dużych zarobkach i zbyt długich urlopach w stosunku do godzin pracy dla nauczycieli słyszę przy każdej okazji spotkania ze swoim szwagrem :) i nie tylko :) nawet nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu :) kij im w odbyt :P Ja mam dziś plana ..... spadam do piwnicy robić porządki ..... od 2 lat wynosilam tam z dzieciakami ich skarby i przyszła pora sie z niektórymi rozstać na zawsze :) mam tylko nadzieję, ze nie będą chciały znowu taszczyć tego do domu :P

MAJKA-no to niezły kawałeczek macie :O ja do mnie na mazurki to 2godzinki mykam :) w porywach do 2.5 w zaleznosci jak uda mi sie z wawki wypełznąc :) ja nie wiem czy w sierpniu nie bede w szczecinie :) a potem w miedzyzdrojach bo mój m ma cos tam w szczecinie załatwiac dla odmiany :) Kochana życe pogody i słonka takiego jak ja miałam w sobote w cieniu było 41 C :) no i te paralotnie ....mhy.... zawsze mi sie to podobało tylko się boję ale jak juz się odważę to walę jak w dym do twojego chłopa hihihihi:) mam nadzieje że nie bedziesz zazdrosna hihihiih:)bo ja i tak się pewnie nigdy nie przestanę bac hiiihi:)👄 SERUM- normalnie zazdroszczę :) jesli chodzi o mnie to na stare lata nabawiłam się stracha przed głebinami ( a swego czasu trenowałam skoki do wody wiec było i wysoko i głeboko ) ale teraz w basenie w morzu tak ale rzeka jezioro nie :( jak tylko trace grunt pod nogami to uciekma na płycizny sama sie dziwie że nie mam tak w morzu ( bo przeciesz głebsze0 i w basenie , moż eto te wszystkie wodorosty , wegorze tak na mnie wpływaja :OAle dla ciebie kochana PEŁEN SZACUN!!!!👄 KICIA- nerwy w konserwy i na eksport!!!!!!! 👄 Ok uciekam bo zupke z kurek gotuje i tak mi pachna skubane :) a i dodam ż ereka juz lepiej bable zchodza ale ja przed moim to chyba jeszcze z 2 dni postekam hihihi:) wiem ...wiem..wredna jestem hihihi:D

EMMA....👄 Z okazji urodzin życze Ci 🌻🌻🌻🌻 Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się.

Do2do, jak milo, ze juz jestes. W koncu cos się dzieje. Lolka wzywała wczoraj szczęśliwą i obie zaginęły w akcji. Majeczko,Kiciakocia tez czytalam i az dziw bierze, ze ten temat wciąż wzbudza tyle emocji. Słuchajcie, czy to normalne, ze Tusek spi raz dziennie? A gdzie Tija i Ory? Emmo, odemnie też 🌼 🌼 🌼 i caly bukiet. serum 👄

pimaszku jestem jestem ale tydzień przed urlopem i troche muszę popracowac no przynajmniej po udawac. Lolka mnie wzywala ale ja w domciu gg nie posiadam tylko w pracy wiec nie pilam z nią pewnie jej o to chodziło hihihihi Fajnie że jesteście👄 pewnie wam już mówiłam ale kocham was👄

Szczęśliwa, bo niby wszystkie sciemniają, ze się odchudzają, a poszły obiad wpierdzielać. Rano z kawką, to się melduja, a z kotletem, to sie wstydza.