Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

dziewczynki jestem jestem tylko tak mnie baniaczek napierdzielał że ibprom wziełam i usnełam :) Juz czytam wasze przepisiki WIEDZIAŁAM ŻE NA WAS MOGĘ LICZYĆ :)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄:)👄👄👄👄👄👄👄

Pimach:) no jak to gdzie masz jechać??? do grodu Kopernika, miasta aniołów. Potrzebujesz więcej podpowiedzi?? Abstrakcjonistko:) a co z tym chorobowym, jest mozliwe żebyś na nie poszła? Twojego m przenoszą do innego miasta czy wracacie do kraju??

więc dziewczynki wstępnie juz wiem co zrobie do żarłka :) --takie łódeczki ale z dużych muszelek makaronowychi do środka dawałam 3 rodzaje wkładów jedno to śledź, ziemniak, jajo, jakbłko - majonez inne to serek biały (np. bieluch) z łososiem wędzonym --Sałatke z paluszkami krabowymi na słodko- rozmrozone paluszki krabowe w duza kostke siekam ananasa z puchy, kukurydza, makaron sojowy, natka, majonez i czosnek --Sałatka z awokado-avokado , sałata lodowa, łosoś wedzony kawałki białego i czerwonego grejfruta, prażone migdały polane sosem jogurtowo czosnkowo koperkowym ---Sałatka z makaronem- makaron świderki, pierś z kurczaka ugotowana (pokrojona) papryka zielona i czerwona w kostkę, ogórek świeży a półksieżyce, pomidor w dużą kostkę (ale naprawdę dużą), fasoka zielona z puszki (taka w jakiejś zalewie) - i sos: majonez (sporo, nawet dużooo), koncentrat pomidorowy (lub keczap) i mieszanka źół. -Sałatka z arbuzem-składniki, arbuz, ser feta,Ogórek zielony, czerwona cebula, czarne oliwki, limetka, mięta (listki) --sałata ze szpinakiem-sałatke z kurkami swiezym szpinakiem i kurczakiem w sosie miodowo czosnkowym --do nachiosów- Salsy:salse owocowa -1/2 ananasa, troche swiezej miety,1 papryczka chili,1/2 dojrzałego mango,troche brazowego cukru, sok z limonki, sól --i salse z pomidorami- 2-3 pomidory,koledre swieza,troche zmielonej kolendry,krople tabasco,1 małutka czerwona papryczka---Salsa zielona-1 awokado,1 łyzka siekanej natki, kawałek zielonej siekanej papryczki chili,sól , troche kolendry,cytryna--I Dip czosnkowy. ---jajka faszerowane z krewetkami ----i reszta to serki plesniowe, winogronka, warzywka do chrupania z dipami, jakies koreczki bagieteczka na ciepło z masełkiem ziołowo-czosnkowym, wspomniane Ziemniaczki PIMACH, troche wedliny ewentualnie sledziki, paluszki, chipsy itd. I co myslicie może byc czy cos wywalic albo dodać ??

Do2do:) do Ciebie to chyba goście lubią przychodzić:) tyle pyszności na raz. Podziwiam że Tobie się chce tak w kuchni walczyć. Pełen szacun kobieto. Normalnie marzę żeby być gościem na Twoich urodzinach

Do2do, nic dodać nic ujac. To gdzie mam się w końcu stawić na te urodziny? ;-) Tija, ok, już studiuję rozkład jazdy pociągów. GG mi zdechło, czyżby jakiś znak? A Szczęśliwa tak rozrabiała, ze chyb padła. Jak mój Tusiek. ;-)

-------------MOŻE TAK PRZESTAŁYBYŚCIE SIĘ PRZEKRZYKIWAĆ!!!--------------

No, Majka, ale dowaliłas długością wypowiedzi... no no. Tija, ruch jak w Rzymie, jeden spi, drugi drzymie. Matko, u mnie już 28 stopni, zdycham. Cycki mi sie zapociły i wcale sie nie dziwie, ze mały ich nie chce. Ledwo wlezę pod prysznic, za chwilkę jest tak samo.

Pimaszku:) ja jestem, ale w związku z tym że reszty dziewczyn nie ma to szukam swojego kawałka podłogi w innym miejscu:( tylko mi nie wychodzi

czy ja już Ci pisałam że cytat w Twojej stopce na 100% trafia w sedno sprawy???

nie marudzić, nie marudzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu jak ktoś ma czas i wenę twórczą niech pisze :) bo ja na ten przykład ostatnio za wzorcowego fizola robię ....... a mianowicie porządki i remanenty życia :P od piwnicy począwszy, poprzez mycie okien i lodówek, na ogrodzie skończywszy ...... ludzie, ile rzeczy człowiek odkłada, bo \"mogą się kiedyś przydać\" !!!!!!!!!!! szok totalny !!!!!!!!!!!! po moich pięknych tipsach zostało ino wspomnienie 😭 ale muszę sie spieszyć, bo 1 sierpnia, o ile nie zajdą jakieś nieprzewidziane okoliczności, jadę na mazurki :) a przeciez jeszcze wcześniej będe musiała znowu doprowadzić całą siebie do stanu używalnego bóstwa :) Od czubków stóp po czubki siwych włosów :P Nie ukrywam, ze mam też nieustająca nadzieję, ze choć takim wysiłkiem fizycznym zbiję swoją wage, bo ta cholera akurat nie chce mnie od pewnego czasu opuszczać ..... 😭 .................... no to uciekam do pracy ....... 👄

Pimaszku :) jestem tego samego zdania, co Tija :) Nawet to sobie zapisałam ..... szlak wie, kiedy sie człowiekowi przyda .....

Maka, podziwiam za porzadki, mnie w tym upale nawet nie chce się ziemniakow obrac. Temat mojego małżeństwa juz nawet dla mnie staje się nudny, wiec co dopiero dla Was. Zatem oszczędzę Wam kolejnych odcinków tego serialu brazylijsko-paragwajsko-meksykanskiego.

pimus - spokojnie, my wysluchamy cokoliwek chcesz nam opowiedziec majeczko - to zes sie wziela... ale i mnie takie checi nachodza ;) tijus - ja Ci zaraz wezme i nastukam za szukanie innego miejsca.. tu jest Twoje miejsce i juz... a ze ostatnio troche wiecej przestrzeni... ale i tak damy rade.. ja Ci mowie..

Mi nie musicie stukac bo jak tylko mam czs to pare zdan napisze 🌼 Ale u mnie dzis daje ładnie słoneczko normalnie palma kochane Majeczko zycze milej pracy a co do twoich slicznych paznokci to zrobisz sobie nowe jeszcze ładniejsze skarbie Ja zaraz tez wyruszam do pracy juz jestem jak murzynka a mój M jakby siedział w mace 🌼 zycze miłego opalania🖐️

HEJ PANIUSIAE 👄 Ja z racji sobotniej imprezki szaleje z sprzątankeim wczoraj na wieczór wysiadła mi pralka otwieram beben a tam dym :o więc polecieliśmy kupic nową i wczoraj o 21.00 mi ja przywieźli a zabrali starą więc piorę :) ale łepetyna mnie dzisiaj boli i na pisanku nie bardzo mogę się skupić :o mam jeszcze dzisiaj wizytyę u alergologa o 17.00 więc juz wogle nic mi się nie chce :( W domu duchota na tarasie duchota zdycham :o jedyny plus w tym wszystkim ż eżreć mi sie nie chce tylko piję wodę jak smok :o PIMACH- a pisz kochana ile masz tylko ochoty !!!!! CAŁUSY DLA WSZYSTKICH👄❤️👄

👄 ale mam dzis dzien.... zakrecona jak słoik jestem.... :( Mycha walcz żeby pipy pisały!!!!!! Tija a ty co.... gdzie ty sie wyprowadzasz?? hhęęęę??? Pimach pisz i nie marudz jak cie cos gniecie👄 i dla wszystkich Pań ogromny 👄

czesc 🖐️ ja już w Krakowie :) ale tylko do niedzieli, w niedz. rano znów do Łodzi. Braciszek ma dzisiaj operację, łapkę będą mu montować na śrubki, ale dzięki Waszym ciepłym myślom i pomocy z różnych stron jest coraz lepiej. Chcę pochwalić jego kolegów, są zajebiści. Popatrzcie co zmontowali dla niego: http://www.scigacz.pl/Zawodnicy,kontuzjowani,w,Moscie,potrzebna,pomoc,10104.html 🌼 A ja też się czymś pochwalę :) Przed wyjazdem byłam u mojej \"stylystki\" i zobaczcie co wymyśliła, ta laska ma łeb i talent! http://wilczy-pazoor.bloog.pl/id,4790917,index.html#komentarze tak, tak :) to moje łapki :D poprzednio miałam bardziej wyskokowe, fioletowo-niebieski, superowe, a teraz tak skromniej ;)

aahhhrrrwww @@#%&***@#!!!!!! skąd ta spacja się kurwa bierze????? przecież jej nie było, bo sprawdzałam 😡 dobra, klikajcie, otworzy Wam się strona główna, artykuł jest (po tym tytułem, tzn Zawodnicy kontuzjowani w Moście) trochę niżej, na czerwonym tle, a na zdjęciu mój Młody leży już koło karetki :(

Kicia super pazurki! Twój brat ma naprawdę wspaniałych kolegów. Do2do na taką imprezę jak u Ciebie to chętnie się wybiorę. Mimo upałów mnie apetyt dopisuje właśnie zjadłam dwie filiżanki orzeszków solonych ale to przed @ i mam usprawiedliwienie.

no wieści z frontu mam :D podczas operacji okazało się, że ma jeszcze pękniętą łopatkę. Żyć, kuurwa, nie umierać :O

ale młyn, o ja pinkole! :D czy ja dzisiaj jakiś karny dyżur mam za ostatnie nieobecności? Hallo! Ja wiem, że są wakacje, ale o nich też można gadać :)