Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam moje pityny Pimaszku:) dzieci są różne, mojej Wiki nie robiło różnicy gdzie śpi i jakie ma otoczenie a za to Igor ewidentnie preferuje swoje łóżeczko. Gdybym miała się decydować to skorzystałabym z okazji pod warunkiem, że w razie czego w każdej chwili mogę znaleźć się u siebie w domu:) Serum❤️ nawet nie wiem jak Cię pocieszyć. przykro mi z powodu pupila Abstrakcjonistko:) nie gniewaj się, ale ja nie rozumiem Twojego chłopa. Nie jestem z Wami na co dzień i nie wiem o co w tym układzie chodzi, ale zaczynam myśleć że najlepiej by było jakbyś na porodówce popracowała { bo szkoda czasu} :o Pimach:) spróbuj suszonych owoców typu: morele, śliwki na moje dzieciaki dziełało Atak w ogóle to przepraszam za literówki ale jestem mocno wstawiona. kto w swoim regionie ma tłuczenie butelek w zwyczaju weselnym ten będzie wiedział o co chodzi:p to taki swego rodzaju podkład pod alkohol weselny:D:D:D

Witam kobitki wieczorową pora ja dopiero przyszłam z grila tak sie ojadłam ze musze sobie zrobić herbatki na przeczyszczenie Jutro wiecej napisze 🖐️

Pobutka wstajemy kawunie pijemy zakasujemy rączki i do pracy 🌼 Mnie dzis czeka cieżki dzien naprawde musze duzo dzis zrobic a potem wieczorkiem to tylko sama przyjemność piweczko 🌼 KICIAKOCIA ciesze sie ze ci sie podobały 🌼 Ja własnie zrobilam sobie kaweczke i czekam która smerfetka dołaczy z kawunia 🌼

Kobitki wy dziś strajkujecie Kiciakocia jakby nie my dzis to by topik zdechł Ja sie tyle spisałam a KICIA KLIKŁA 2 RAZY I STRONKA JEJ ja własnie pieke placek bo jutro u nas odpust i trzeba cos na słodko zjesc 🌼

MYSZKA rzadko mi się farci, ale dziś się udało :D ktoś musi dbać o ten nasz ogródek :D Ja w pon wieczorem jadę na U-ę, nie będzie mnie ok tygodnia, to ktoś musi wziąć łopatę i zasuwać za mnie! :P

KICIAKOCIA ja tu porzadek zaprowadze nic sie nie bój mozesz spokojnie jechać 🌼 A jak kobitki nie beda mialy checi na pisanie to ja cos wymyśle LOLA a gdzie ty sie podziewasz brakuje nam ciebie słońce 🌼 no i reszta kobiet meldować mi sie 🌼

no heja Lachonarium :) no to ja już na wywczasach jestem :) kuźwa ....... pobudka 4.40, wyjazd 5.25, na miejsce dotarliśmy o 16.30 ....... tyłki i nogi prosiły już o litość.... i gdzie ja jestem ?????? normalnie niemal prawdziwa wieś jak na przełomie wieków:) no może za wyjątkiem tv, neta, kuchenki i natrysku :) murowany grillek, obok stawek, do lasu kilka metrów, a do najbliższej miejscowości z dobrodziejstwami cywilizacji (czytaj: sklepy, ludzie itp.) kilka kilometrów. Cisza, że aż huczy :P no i polecam to miejsce starającym się, przyszłym mamusiom ...... bocian na bocianie bociana pogania ;) muszę przestudiować informator, bo od jutra zaczynamy poznawanie Mazur :) a tak w ogóle to jestem aż pod Suwałkami !!!!!!!

🌼❤️WITAM❤️🌼 Pewnie panieneczki Was nie ma :( Bo albo chlejecie :D , Albo się sexicie:D, albo urlopujecie:D i na zdrówko biech Wam będzie :D I tak wam troche ponudzę:D:D:D:D A co:) Więc jutro wraca moje kochane dziecie:D i już się nie mogę doczekać :) Troszkę mi się już tęskni do gadzinki choć nadopiekuńcza matka nie jestem :) No ale jakoś tak cicho i pusto w chałupie bez niego :o Po południu bylismy z starym u zanjomych :) Mają małą 15 miesięczną córcię oprucz nas byli jeszcze ich znajomi z 6 miesięcznym bąkiem a w tym wszystkim ja:o starajaca się o rodzeństwo dla młodego :o ale nie o to chodzi bo ja dzieciaczki uwielbiam tyle że temat zupek ,kupek i pieluszek jest mi już troche obcy :o jak by nie było przerabiałam to 10 lat temu !!!!SZOK !!!!jak ten czas leci :OAle ogólnie było bardzo miło:) Stwierdziliśmy z starym że nasi znajomi albo mają pierwsze małe dziecko , albo właśnie drugie bo pierwsze jest w podobnym wieku co nasz pierworodny i że chyba trzeba wziąść się ostrzej do roboty hihihi:) no ale...to nie takie proste bo troche mi prolaktyna wyszła zawysoka choć ponoc minimalnie a LH, i FSH zaniskie :O bo robiłam sobie hormonki ale nie pisałam wam by nie zanudzać :o kolejne badanie mam 4.08 i zobaczymy jak będzie troche się boję :oAle nie otym miało być :) Jak dotarliśmy do domu to stary zjadł spageti i walnoł się spać , a ja głupia wziełam się za robienie ogórków w curry:) I teraz aktualnie się w nich babram :) Co do mojego baseniku w lesie to mam do nieego 10 minut rowerkiem :) Pisałam wam kiedyś ż ejaest tam taki mini ośrodek wczasowy hihihihi:) i właściwie cały ursynów się tam zjerzzdza :) bo jest olbrzymia polana gdzie stoją wielkie grile, jest scewna gdzie grają jakies kapele , jest basen , korty i park linowy i takie tam wszystkiego nie znalazłam ale wklejam wam linka gdzie widac choć kawałek :) http://www.parkpowsin.pl/Basen http://www.youtube.com/watch?v=fcO58K1MdfY no to jak tam sobie zobaczycie będzie namiastka tego co tam jest :) A i zapomniałam wam napisac :o że nie wiem jak u Was ale w wawie 2 dni temu była inwazja komarów :O i to normalnie jakieś mutanty były małe takie bździdła a jak upierniczyły to mam bombliska 3 centymetrowe więc fenistil to prawie jak mój kochanek nie roztaję się z nim na krok :D choc powiem wam że mnie jakoś komary nigdy nie ciachały :o więc sama nie wiem czemu jakas pieprzona komarzyca się na mnie uwzieła :o tak czy siak o 2.30 w nocy wytłukłam 17 sztuk tych wampirzyc i zasnełam wkońcu :D MAJKA- rany to troszkę jechaliście:o no ale wypoczniesz napewno :) A i kochana może te bociany tak bez przyczyny nie lataja nad toba co :D:D:D KICIA- normalnie masz złoty medal :) za wytrwałość w pisaniu :D co my zrobimy przez tydzień bez ciebie :( Ja juz tęsknię 👄 a i bym zapomniała mój młody dzisiaj w kraku :D bo wracał samochodem z Bługari i bardzo chciał do krakowa więc dzisiaj przyjechali nocują i jutro wieczorkiem jadą do domciu :) MYSZKA- no to juz mniej więcej wiesz jak się bawię jak do Powsina pojadę :) OK uciekam zalać ogóry hihihi:) rany jak to brzmi hihih:) Jak zapasteryzuję to jeszcze wpadnę 👄

Puk puk wstajemy smerfy MAJECZKA nam wynalazła zacisze to kiedyś by sie tam wybrać Majeczko skarbie ty sie poprostu delektuj tą ciszą a co do przyszłych mam które starają sie o dzidziusia to jednak niech posuchają Majki i tam sie wybiorą Do 2do jak ogórasy zakonserwowane ja juz to tez przerabialam ale jeszcze musze sobie kupić pare kila i zrobic a pózniej bedą sałatki na zime do zrobienia 🌼 to ja narazie uciekam 🌼 i pisać mi tu po 9 bede piła kawunie prosze do tej pory sie obudzić👄

to żem łapke zrobiła u mnie kosmoooos- ZUZI IDĄ ZĘBY jeszcze nie mz 4 miesięcy a juz widac doną trójke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i górną dwojke i trójke drze sie, mało je i cierpi bardzo

nooo ja to się dzisiaj rozespałam zdrowo 💤 ale jak jestem sama, to mogę sobie pozwolić :) spałam do 10, aż mnie głodne miauczenie obudziło :D dzień dobry dziewczyneczki :) 🌼 > 🌼

no ja wstałam, a wy co? 💤 kurde, taka fajna niedziela się zapowiada, a ja muszę skończyć do wieczora tłumaczenie, bo skoro jutro jadę, to muszę i już... bleee....

i ciężko pracuję 😠 a co u was robaczki? :) wczasowiczki, turystki, wypoczywaczki, mamusie :) odchudzaczki i inne?

HEJ KOBITKI❤️ Ja szybciorkiem bo dziecie w domeczku :) zmieniła się mój synalek bo wygląda jak siwy murzyn hihihihi:D Całuję was wszystkie 👄👄👄jutro kliknę juz normalnie :D A ogóry zrobione 20 weków mam :)

Hej a czemu tu takie pustkowie tylko KICIAKOCIA I DO 2DO i Oczywiscie ja a reszta co tylki nad basenem opala Ja wam dam pisac mi tu ja jutro o 7 spojrze i nic nie bedzie napisane to naprawde sie wściekne LOLA 🌼 do jsnej ciasnej jak masz wene to tyle piszesz ze az zadużo a teraz ani mru mru 🌼 Majeczko pobudz do życia troszku te nasze dziołchy bo to bez werwy do życia ja bym tak nie mogła 🌼